Джоли снима документален филм за себе си

Анджелина Джоли планира да снима документален филм за самата себе си.

Обратно в новината

Коментари - Джоли снима документален филм за себе си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невероятна, с повече мозък и повече отвори за .., просто невероятно.

Уважавам Джоли,но не вярвам,че някой може да напише автобиографията си правдиво или да направи реалистичен филм за себе си.Всеки има тайни ,които не би споделил с никой и не би изложил на показ.Рисковано начинание.Уважавам Джоли ,за това ,което върши днес и такава ,каквато е днес и това е най-важното.

жена.Но напоследък много отслабна и лоши пластики.Развали се.Със сигурност ,за да си толкова успяла ,да задържиш мъж като Брат Пит,да си гледаш децата,дори и с помощничка ,означава ,че има нещо в нея.Жалко ,че се набърка в политиката,но то може и да не е баш доброволно,защото има кръгове,които наистина биха използвали името и известността и за свои цели,да речем военно промишления комплекс,а не знам на тях някой да им е отказал.

По отношението на Анджелина Джоли към страните от третия свят става ясно, че е преживяла много, и че изобщо не е повърхностна. Някои ще кажат - PR. Да приемем, че е PR малко холивудски звезди от нейния ранг правят подобен PR.

А защо изобщо някой е длъжен да прави какъвто и да е PR? Много модерно стана или.....?

Наистина изглежда, че не е повърхностна кифла. Само забележете на папарашки снимки колко обикновено и скромно е облечена, бях чела, че 4 пъти си поправяла някакви обувки, защото не й се занимавало да си купува други. Вярвам, че красивите хора са умни и благородни.

Каква наивна простота!

Не смятах, че тази жена е толкова влюбена в себе си.

Eй боже, то ако всички деца на разведени, изоставени и т.н почнеха да хленчат и да използват като причина за пороците си - наркотици, алкохол и тем подобни ...., не ми се мисли. Просто поредният човек отдал се на разгул и все намиращ причината в другите!

Най - голяма актриса за всички времена!

Като по-млада наистина е имала интересен живот, , но в последните години, откакто е с Брад Пит доста доскуча.

Е всички в даден момент олягат. Има семейство и съвсем други отговорности. Ти същият ли си като на 18 ???

Ами аз съм на 21, така че почти, ха-ха. Иначе съм съгласна, по-добре да улегнеш, отколкото да свършиш като Ейми Уайнхаус...