Деси Тенекеджиева продуцира поредица за София

От началото на лятото Деси Тенекеджиева и нейният екип работят върху много интересна документална филмова поредица - „Спирка Европа: София 2019”.

Обратно в новината

Коментари - Деси Тенекеджиева продуцира поредица за София | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тенекиика ламаринкова,куха ,та чак дрънка...

Ей,крив нос,пак ли ти ядеш баницата ?.

Таз мома убава що винаги с гейове се хваща?! Преди с Миро Клиз..та, сега със Сашко Моллов! Да не би по женски да ги чувствува?!

Ми няма вкус за мъже.. Ний с теб сми по умни

Защото са интелигентни хора с отворен мироглед за разлика от прости комплексирани мъжлета като теб.

Тенекеджиева значи!?Дядо и на времето, да не е бил тенекеджия случайно!?

Ами, прилича малко на очукана с тенекиджийски чук, в сурата!?

дядо и беше лекар, чичо и все още е лекар, брат и е професор, но тя горката за нищо не става - от всичко опита, дано да си намери попрището, годинките минават

НА МЕН ДЕСИ МНОГО МИ ХАРЕСВА- не знам вие какви жени кльопате и какво толкова обсъждате фамилията и. Аз намирам проекта за интересен и сериозен и не виждам каква е връзката между текста и глупостите, които пишете. Не че ми дреме, ама се дразня на тъпи коментари просто ето така..

Деси Тенекето може да нетипичната ви силиконова красавица, но е единствената бг актриса, която снима в големи чуждестранни филмови продукции. А там, с връзки- Не става!

браво деси много добра работа успех ти желая и продължавай да показваш красотата на нашата държава за да популизираш истинската ни култура дерзай на пук на чалгарите защото ще се затрием като нация

БРАВО ДЕСКА! УСПЕХ И ЩЕ ГЛЕДАМЕ!

Тук нъкъде не става въпрос за конкурс за красота, доколкото чета.Безумно злобни и безсмислени са ви коментарите. Момичето прави сериозен проект.За това са нужни много талнт и качества, за които вие дори няма как и да мечтаете, Ебаси тъпите копелета сте!

Принципно съм съгласна с теб за това, че вида на Тенекеджиева няма връзка с проекта. Но за "таланта" и "качествата" й може мноооооого да се спори.

защо гозните хора са толкова нахални и тапи.тая е направо отврат,а не спря да се показва насам натам.напра е уясна за жена.

Ами като има медии/журналя и прочие да я лансират. Не се безпокой, след някое и друго поколение, изобщо няма да има някой, който да е чувал за съпруга й - Ст. Камбарев и тя ще си потъне в забравата

Грозна и тъпа. Но пък - самонадеяна.

Абе на вас кво ви става беее?Къде я видя,че е грозна?! Много ме кефи мацката. Но добре! Дори да не я харесваш как изглежда, не мога да повярвам,че я определяш като тъпа. Това е наистина последната квалификация,която можеш да и дадеш. Чувал ли си я как говори, какразсъждава? Тя е супер креативна и умна млада жена.Винаги задържам канала на ТВ като я видя? Кой е умен и красив според теб?Златките? Николета? Венета РАйкова? или обезобразените фолк-диви?!!

абе тая много хубава бе