Алисия разкри как поддържа фигурата си

Тъй като почитателите й не спират да питат каква е тайната на идеалната й форма, певицата издаде, че за да изглежда толкова добре, залага на много движение и здравословен режим.

Обратно в новината

Коментари - Алисия разкри как поддържа фигурата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кифла която се прави на френски кроасан......ама не е!

тая пък е толкова противна с тази долна джука! колкото и да ходи на фитнес просташкото излъчване на физиономията няма как да промени. то за това трябва някакъв мозъчен потенциал все пак.

Колко жени могат да си позволят да работят с личен инструктор? Да не говорим, че с нейните възможности може да си позволи и по-хубава и качествена храна. Много уважавам хора, които с малко средства успяват да се поддържат и да са в добра форма. За тях трябва да пишете, не за чалга парцалите.

точно. но и инструктор няма да и помогне да стане с 10цм по-висока.

тайната е в очистителните процедури и хапчета.

Половин милион българи живеят с по 2 лева на ден. Какво здравословно хранене? Един хляб и едно кисело мляко. За друго пари няма. Като иска здравословно хранене, да раздаде пари на хората.

kokobrais

И то нито хлябът е истински, нито млякото е кисело!

Стара чанта. Колко да е поддържана.

За да кажеш, че една жена на 30 е "стара чанта", то ти значи си къде 18-20, а 30-те ще дойдат мнооого бързо, да знаеш... На всяка възраст човек трябва да спортува, за да не провисва тук и там. Гарантирам ти, че и на 40 (по-стара чанта) една жена, която спортува може да тури в малкото си джобче не една и две доста по-млади мързеливи момиченца:)

пак негативизъм... много по-добре е, че поддържа форма с правилно хранене и спорт, а не с липосукции.

При Алисия всичко е силикон и липосукция!Преди да си направи операциите беше много по-чаровна и естествена!

Абе колкото и да отслабва и да се стяга не е ли с красиво лице не може да мине за красавица.

zeddd

Постига се с крик и езда. Колкото повече, толкова повече.

Руснаците казват " Пусть она живьот" Или - нека тя да живее. Чалгаджийска държава - чалгаджийски хубавици.

Това нещо имало и почитатели ?! Не се ли наричат спонсори или клиенти ?

Поради липсата на каквато и да била лицеприятна визия при въпросната персона (както вродена, така и допълнително добита), смятам че цялата статия е напълно безмислена.

Каква невероятна, тайна и сложна рецепта за красива фигура е разкрила Алисия.Никога не бих се сетила, че красиво тяло се постига със спорт и балансирано хранене.Това е невероятно супер откритие.Сега предлагам Алисия да издаде книга по темата.

kokobrais

Има още една тайна-с мотиката на къра! Ква фигура се прави, че и тен!

Ходи без гащи.

Защо си мисли, че има хубава фигура? По-скоро това е опит да се представи хубавата фигура като даденост-факт за нея. Какво да се прави, жената е отново на тезгяха в очкаване на нов футболист. Но вече по-скоро ще я купи някой Чичко-паричко.

рецептата ето я духова музика, тюрлюти и тромпети ... всичкото клякане/ставане и навеждане подобряват и стимулират телесата ... а като се добави и фотошоп ... просто звезда на лайняния ни небосклон ...

Това ли е модерно сега - долната джука да стига да бюста и устата да не се затваря никога. Напоследък ми попадаха и снимки на Андрея и футболната Николета - и те са така. Ми не е красиво с такива джуки.........съжалявам.

сега е модерно джуките на лицето да загатват за джуките между краката

Поддържа фигурата си срещу солидна сума на час или на вечер.... Нали трябва да спестява за поредната "разкраителна" операция. Вместо се опитва да се докопа до някой актуален младок, който бързо ще я разкара, да погледне малко и да размисли .... и стига е създавала ГОЛЕМИ и скучни новини

Посредствени гласови данни + безлична визия - рецепта за кариерно развитие = 0

3-4,нека плюенето да започне сега и с това денят ви да стане прекрасен и изпълнен с любов и чудесни емоции.

Кой е крив, че такива "новини" се публикуват?!

Освен това Алисия често кара ролери и излиза по парковете със сина си - Валери младши. Напоследък забелязвам, че Алисия изглежда още по-красива, по-свежа, по-отпочинала и позитивна от преди. Раздялата й с онзи суетен мачо - Ники Михайлов, й се отразява добре. Според мен тя е една от най-недразнещите фолк изпълнителки и е класи над НиЛо.

Като изключим поп-фолкаджийският имидж на Алисия, какво лошо казва момата? Не може да й се отрече, че има поддържано тяло, за което, вервайте ми, са необходими голямо постояннство и воля. Всъщност, посланието към младите момичета е полезно. Повече движение и правилно хранене е рецептата за поддържане на тялото, а не разни убийствени и вредни диети и хапчета. Аз подкрепям такова послание!

да ви кажа ли как поддържа оная си работа?

Ти твоята не си ли я поддържаш?

Голямо разкритие е направила. Не може да не се отрази широко.

Некрасива дребна жена с много корекции, но дано поне чалга изпълненията да си струват разходите за личния инструктор... За съжаление нищо позитивно, освен нейните любовни несполуки не се чете в пресата...

и брадата да си оплюеш, Алисия струва много повече от тебе във всяко едно отношение.

Не знам какво е изваяла тая във фитнеса, но в лице е "изваяла" една маймунска физиономия

Ай стига Бе, верно? Маа пръшки с лук, пък после тайната е здравословно хранене и фитнес.

Алисия чалгаджийка ли се явява или нещо друго?

като я гледаш, какво друго?