Никол Шерцингер: Мразех тялото си

Едва ли има жена, която да не завижда на стегнатото тяло на Никол Шерцингер. В клиповете си певицата не пропуска да покаже плоския си корем и стегнати бедра. Именно спортът е спасил хубавицата от булимията.

Обратно в новината

Коментари - Никол Шерцингер: Мразех тялото си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Простотии! Моята Мара си е къде-каде по убава и най-вече по-стройна. От фитнеса с мотика 45 е станала фина и гъвкава...

Kalin

Тая кака какво прави с негърчето Хамиртън?;-)))Рекламата май я блазни и се беше разделила с него като не печелеше състезания ,а сега....пак го заобича;-)))

Ние не го мразим :))) тази тясната маца е само за дебели салами :)

Виждал съм я на живо и не изглежда така въобще. Всички е гримове, дрехи, пост-продукция на видео и снимки.

Като се мрази да ходи да се замозапали.

Може и да е свястно момичето-не знам, защото не се интересувам от нейния бизнес. Също така няма нищо обидно, ако има по-ориенталски, напомнящи на някои цигански, черти. Но се питам като един колега по-долу, дали Дир смятат, че тази "новина" и подобни на нея в дясната част на сайта, са важни за нас, особено тия дни? А и честно казано, мисля че всеки един момент в метрото или на някое друго оживено място в или извън София има доста по-красиви наши девойки от тази и подобните на нея, с които непрекъснато ни заливат!!!

защо е трагнала по комбенезон

виждала сам я на живо няколко пати и тялото изобщо не изглеждаше като на клиповете . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много красива жена!

Гледам снимките и като жена благородно й завиждам. Изглежда изключително на всяка една снимка. С много малко грим на повечето.

strahotna e...

Гледах редовно британския X Factor, когато тя беше съдия там и мога да кажа, че тя се дърьжа страхотно. Много земна, добродушна и сърдечна за разлика от много съдии на подобни предавания в България. Преди това ми беше безразлична, сега ми стана симпатична. А за злобните хора по форумите мога да кажа, с плюене няма да достигнете нито нейната фигура, нито нейната световна слава, нито нищо, така че сами си вадете изводите..

Прочетох коментарите и не схващам и аз. Никой не е плюл нито фигурата нито поведението на певицата. Верно е прилича на циганка и верно булимията е болест свързана с неуравновесеност. Защо ви дразнят тези факти?

вместо да слагате минуси наистина отговорете, защо ви дразнят фактите, какво лошо им има на красивите циганки или не признавате че има красиви циганки, а?

за да се реши спора относно етноса просто пуснете името на дамата в уикипедия, погледнете снимката и заповядайте пак за коментар и впечатление

Абе оооооооооооооооооооо, не ми позирай, пари не давам за позиране.

Оххх.. котьооо...

От Русе ли си :D

Вместо да се надъхате и да кажете: браво или и аз мога, вие пак храните..... баси хората, бахти чудото.

Да му мисли Шафьора Люис Амилтън от Формула - 1, дето я натърза!

Никол наистина е една масов продукт, вариант на нашите чалгаджийки, омекотен от доста по-солидно финансово положение. И тя си има силикон, екстеншъни, изкуствени мигли и т.н. и верно за малцинствения вид, както сама споделя "мислят ме за пакистанка" Ето ви една статия обсъждаща нейните импланти: Nicole Scherzinger is showing off her Perfect Bod on the cover of Maxim Mag! Nicoles breast implants look flawless in this picture, so kudos to her plastic surgeon he did a fantastic job. They are perfectly proportioned to the rest of her body, theyre not too high, and they have as much of a natural slope as they can possible have in someone whos as thin as Nicole.

Ако тази жена със съвършено тяло се мрази и е неуверена в себе си, жените с обикновени, средностатистически тела сигурно трябва да се хвърлим от някой мост...

Права си, отивам да се хвърля от Дунав мост :)

Mразела тялото си. Я да го отстъпи за 10-ина дена, с брачеда сме и намислили програма...

Много готина.

Е, не познахте, има доста жени, които не завиждаме на циганоидната Никол. Първо, милиони жени по света също спортуваме усилено и поддържаме отлична фигура, второ - уравновесени сме и няма нужда да разказваме на цял свят как страданията си причинени от психични отклонения.

Кой те знае теб каква жертва на перхидрола си, с коса на вафлички и чалгарска визия.

Разбирам те, не е лесно човек да вижда това всеки ден в огледалото и да не подозира целия свят в собствената си простотия, изразяваща се в описаната от теб визия. А може би проблемът ти е друг, неувереност, изразяваща се в булимия, липса на самучувствие, запълнено със силикон, или просто по тъмен произход, та затова толкова се засягаш от споменати очеизвадни факти. Не е арийка, нито китайка, а циганоподобна - нещо друго да се вижда от снимката, та да роптаеш? И никой не е коментирал дали е хубава или грозна, просто факти: циганоподобно същество страдащо от психична неуравновесеност.

Тук никой не говори за завиждане, но гузен негонен бяга:) А и защо реши, че щом Никол е смятана за красива, останалите жени автоматично не са считани за такива, не спортуват и пр.? Аз също спортувам всеки ден и мога да се похваля с хубава външност, но нямам проблем с това, че Никол изглежда чудесно и е харесвана.

Точно, само уверената в себе си жена и със самочувствие може да признае красотата на друга жена.

е нали точно това казва жената, че не завиждаме (както се предполага от статията) а спортуваме и изглеждаме добре без да сме булимици. Четете бе хора

е как никой да не говори за завиждане като тя статията започва Едва ли има жена, която да не завижда.. хахахах, голям смях!

Да, да и да!!!! Толкова много жени по света си даваме зор в залата......и едно не мога да разбера - има толкова красиви и уникални актриси, певици и т.н., какво толкова и харесват на тази???

Ел, точно в десятката!! Евала за коментара! Оправи ми настроението! Пък като е страдала толкова, да основе център за хора с хранителни разтройства, ама без след това да ходи да парадира с това.. Едва ли.. И да, много от нас са с естествен цвят на косата и се грижат ежедневно за фигурата си без да искат да имат на Никол изтерзаното и мургаво тяло:))

Може би защото с Ел сте завладяни от толкова "благородни" чувства, затова не схващате, че изказването на Никол всъщност е много позитивно - насърчава момичетата да се борят с един често срещан сред младите проблем. Дава им да разберат, че дори красивите и богатите стават жертва на тази болест и ги насочва към спортуване, което е похвално.

Виж си минусите, дадени от хората, гаднярке!

Цигане си пада.

За такава "циганка" се женя веднага, без замисляне :) Красива, богата, млада, а ти си вземи някоя арийка от България, няма лошо :))

Да съм казвал, че е зле. Де да бяха повече като нея.

Най напред това е наистина една много важна новина която силно интерсува целокупният български народ.Той искренно и съчувства.И дава съвет като не си харесва толкова тялото да го даде на тия които го харесват да се възползват от него по предназначение.Кандидати сигурно ще се намерят.

пълни глупости

От факултето ли е?

МН. СЕКСИ ФИГУРА!!!

айде пак дръндрън та пляс :)))) приказки от 1001 нощ

Само човек, който никога не се е докосвал до спорта, не е наясно, че спортуването е неоценимо решение за множество проблеми - при това далеч не само от физически и естетичен характер. Отделен е въпросът, че много красиви хора като Никол изпитват несигурност по отношение на външността си и понякога стигат до състояния като булимията. Хубаво е, че тя е открила спорта като начин да преодолее затрудненията.