17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БГ идеене пиене sex това му е в главичката

този екземпляр е разчитал на тялото си вместо на акъла била е siganka сега е станала durta siganka няма революция нищо от което да се научим

Това, което тази жена се опитва да продава е вече отживелица. Изглежда доста грозно.

Мъжът й дебел с широк ханш - има хармония значи, макар и наобратно. Според мен на всички им трябват мазнини, и мъже и жени трябва да имат хубав слой подкожна мазнина, за да е сочно тялото.

За Коледа ли ти е мъчно?

Защо всички фитнес маниачки са толкова състарени в лицето. Обяснявам си го с цялостното горене на мазнини, което става и в лицето. Каква е тази мания жената да е с плочки на корема и с мускулатура на мъж? На женското тяло му трябват мазнини дори и заради правилното производство на полови хормони. Жената си е създадена да бъде мекичка и сочничка от Господ. На мъжа му отива да е твърд и здрава не на нас. Женското тяло може да е с извивки, сочно, обличко и в същото време всичко да е стегнато и вдигнато(да не виси нищо).Достатъчно е да видим танцьорките на бели денс,напр. Какви са тези мускулести жени-мъже, траверси ли са, джендери ли са,че ми ги дават и за пример. Според мен си е развалиха тялото и добрите данни, които природата й е дала.

Леле , потърсих в гуглето какво представляват ти я "танцьорки на бели денс" , ми то само свинки ....

Разбира се, че не са свинки.моята преподавателка, напр. е доста слабичка, пластична и много красива 30 год мацка.

Защо не й изпишеш телефона направо, да си запишем час. Като няма свинки и фитнес инструкторките се хващат да преподават бели-денс на ученичките.

Моята преподавателка по зумба е пълничка, много пластична и сравнително красива около 30 годишна с голямо самочувствие и енергиен заряд, често я срещам да се разнася по минижупи, които аз на нейно място не бих сложила, но на нея й отива, неочаквано.

Малко крокодил в главата ама от към телце бомбонче , да я изпапка човек .

Разлика тц!

се вижда на последната снимка. Блях!

Написах положителен коректен коментар за сеньората. Самият аз активно спортувам и съм в час как и какво и струва постигнатото. Още повече, че е родила две прекрасни момченца. Злобата и ненавистта ще ви изяде отвътре....адвмните и всички чикиджии писали отрицателни коментари за едно прекрасно спортно семейство. Преди да пишете цинизми анонимно,постигнете същите резултати семейно, а и помислете каква ще бъде реакцията на съпругът и ....ако ви чуе. Латиносите много не мислят при обида на любимата жена.

Голям праз като ги чуе... Ще се емне към България, дето не я знае къде е на картата, да търси кой е теглил една майна на силиконоджукестата му жена? Всеки тренира за себе си, ако това само е постижението на един човек, демек нищо не е свършил в живота си... Файда от спортисти, певци и артисти има само за тях най-вече, развлекателният принос към обществото е силно надценен, та пий нещо за нервната система, бялото рицарство е смешно онлайн ...

млад мъж :) малко с по-едри гърди, ама нали така е модерно вече

Ами изглежда добре, но такава форма май е постижима само за фитнес инструктори. Хора с работно време от 9 до 6 много трудно могат да успяват да тренират ефективно. Тренировките също изискват да вложиш физически и психически сили, които след 8 часов работен ден са на много ниско ниво.

Егати, каква е смешна!

Имам две такива колежки на работа .. бившата ми работа. Взаимно се надъхват ... едната е към 45 годишна, другата - около 30, и двете тренират всеки ден. Не е лошо да се тренира, но за тонус, когато стане фикс-идея, тогава вече красотата и здравето остават на заден план като резултати от спорта. Та за моите колежки - 45-годишната не изглежда добре, прекалено ми е мускулеста, а и пие някакви химии ... Другата още не е толкова корава, но пък от това трениране е развила едни рамене ... в раменете е по-широка от ханша ... не изглежда добре, не е женствено това. В заключение - съвсем вярно е твърдението, че увеличаването на мускулната маса е за сметка на мозъчните гънки.

Ако забелязваш някаква деформация на мозъчните им гънки да знаеш че е от химията, иначе е доказано че фитнеса или по-точно физическата активност развиват мозъка ако дишаш през носа и издишваш през устата, тъй като това способства окисляването и вентилирането му и др.

То не стига, че скумрия ами се и харесва.

Преди е изглеждала по-добре. Хубаво е човек да има двигателна активност, но тази мания по мускули не води до красота и женственост.

Фитнесът и пластиките са за лузърите. Хубавите и здрави тела се развиват от други спортове, тази е кумир за кифлите само, да се поства там и да не ни занимава :)

Съгласна съм, че фитнеса е тъпотия. Хубаво тяло за мъже се постига с карате и катерене и онзу зверски спорт планински маратон. А за мацките - балет, балет и само балет(или художествена гимнастика). Плюс малко латино или бели денс за омекотяване и настроение.

Добре, де, за мъжете и бокса е супер. Или там всякакви ММА, стига да не взимат химии, обаче. Моят човек само с такива спортове се занимава и слава на богу никога не е взимал химия, дори и под формата на хр. добавки. Казва, колко мускулна маса си ми качва тялото, толкова. Аз не тренирам за показност, а за сила, контрол на ума, тялото и себе си.

На тази убавица тестостерона и е далеч над нормата за жена! Гаранция.

За 9 месеца мога да я лиша от 12 годишните мъки даправи релеф

Не рекламирайте джендърите моля! Тая е ужасна

Тази жена освен фитнеса е толкова правена от пластични хирурзи и пак не изглежда добре

преди фитнеса - секси жена след фитнеса - джендър от неопределен пол, грозво и отблъскващо!!

Прилича ми на мъж. Има такива виски,жилави,мускулести и слаби мъже. Едно към едно с тях.

Е*ати траверса! Изкуствено, идиотско!

отвратително

Предпочитам да остана стара мома, отколкото да родя копеле на простак и подлец като тебе. Ти едно че си прост, второ свинята, за която си женен допълнително те е превърнала в сексуален престъпник и прелюбодеец, който без срам признава, че дебелите жени са да му перат гащите и да му изкендзат копеле....Такива като вас " семейства" от лично нещастни се превръщате в социален проблем за нормалните хора в обществото - ти като сексуален маниак, който тормози и преследва жени, а жена ти - нещастна , агресивна и комплексирана, която не може да общува със слаби жени....Затова на работните места е пълен ад от такива сбъркани психарите като вас....Затова които видя дебела със слаб на улицата си викам - леле, още едни опасни за обществото психопати...

Баси тъпия коментар. Ние какво сме виновни, че за теб семейните ценности са шиб@не в устата? Боли го некой на какво приличаш...

Когато човек , търсейки е намерил идеалната си половинка, която да не е просто слон за разплод, но когато двама души изпитват взаимно сексуално привличане, това дава на такива хора едно душевно спокойствие и щастие, което веднага се усеща от хората до и около тях, защо влюбения човек е постоянно усмихнат, щастлив, с него се работи лесно, не е намръщен, агресивен и злобен и не мрази хората...Като гледам агресията в България обаче ми се струва, че вие масово с тъпите си глави вместо да си подберете жена , която да ви прави щастлив и задоволен ( и съвсем нямам предвид курволети) ,се чуфтосвате без да мислите с грозотии китове, които да ви перат гащите и да ви гледат децата.....после ви търпиме агресията

На никой не му пука за жалкото мнение на хърбав травестит, разбери...

И тогава ми отговаряй

С този начин на мислене ти вече си стара мома. Като няма кой да те уважава нощем, ходи да блъскаш във фитнеса и да си мислиш, че си нещо повече от другите

Изказът Ви е много арогантен, много грозно за жена.

Това момче не е особено женствено...

Еее, не. Грозно е. И аз тренирам през ден, но гледам да не прекалявам с тежестите точно заради този грозен ефект. Освен това тук има анаболчета. Това изчистване на мазнини може само с препарат да се постигне.

Загубила е мекотата на тялото на девойка, за сметка на мускулите в по-зряла възраст. Първият вариант определено всеки мъж ще го предпочете.

PEYTSCH

След още 12 или 24 години тялото изчезва, духа остава...Дано и тазсъда най-сетне заработи, че всичко е суета суетна и че не е помогнала потта от напъните по финес залите...

Като много се правиш на духовен, спомни си една от най-тривиалните поговорки: здрав дух, здраво тяло. Колкото е стара, толкова е и вярна. Всеки духовен човек се грижи за тялото си и здравето си. Защото тялто е домът на твоята душа тук, на Земята.

PEYTSCH

Миризмите на пот от различни телеса във финесзалата обезсмислят душевността...Човек може да се поти и на полето, на лозето, на строежа, но смислено...А не да се тъпче с анаболики...Безсмисленно.

Да вземе да роди поне едно дете, таз инфантилна пача. Господ им е дал шунди за да правят деца, не да се правят на мъже

Ъъъъъъъ? Още едно ли? Щото мадамата вече има две. Ти колко имат шкембелио?

Забелязвам из женското си обкръжение ,че жените,които са си трътли,просто постоянно повтарят как не харесват слаби жени,как примерно трябвало да напълнея и да ям повече (що?). Само дето аз не гладувам,просто не преяждам и се разтоварвам със спорт,демек намерила съм си личния баланс. Но определено,често който хем иска да е слаб,хем няма волята да се поддържа такъв,тръби че да си слаб е грозно и затова дай всички да надебелееме и да се отпуснем. Като не си ок в собствената си кожа,не вижам защо трябва да мразиш чуждите форми,за които някой полага усилия.

И знаеш ли какво? Дебелите мамчета не се скъсват от готвене. Скъсват се от угаждане. Щото не е едно и също да направиш супа и картофи на фурна с това да направиш пица и панирани топени сиренца.

Чета коментари и виждам само оправдания...Ама нямам време, нямам възможност, много ангажименти. Пффф. Престанете бе, мързи ви. Искате да си папкате яко, да се изпъвате пред телевизора и после "много искам, ама нямам желание". Критикувате слабите и поддържани хора, комплексари били. Добрееее, щом казвате. Що минуси отнесе момичето, което се грижи за себе си, което не мъкне (поне) две сополиви деца и не готви мусака на нереза си. Ей народе спри се! Спри да пълниш тоя тумбак, ще се пръсне бре. За протокола- имам две деца и манджа у хладилника.

И колко бойни баби на разположение имаш? Хайде, не се притеснявай, признай си.

И мен много ме кефи като някоя жена каже, че "сама" си гледа децата.Татковците,бабите и дядовците не се броят. Твърдя,че съм доста организирам човек,и въпреки всичко единственото време което ми остава свободно е вечер когато си легнат децата.

Късокрака, с пластики на муцуната и пак грозна, с мускули и излъчване като на мъж?! На снимката с децата на плажа, някак изглежда неестествено до тези бебета, чак страшно.Какво красиво има тук? Границата отдавна е премината, за да остане нещо красиво тук.

Евала за добрия коментар, рядко така добре синтезиран такъв

С тия мустаци на челото в стил Чингиз Хан малко плаши. Отделно е много грозна.

Страхотно дупе има

Тяло добре, ама физиономията ще уплаши и Дракула...

Както някой долу правилно е забелязал в бг най- често хубавите високи момчета се сдвояват с 80-100 килограмови прасета ...аз същото го наблюдавам...постоянно съм критична към фигурата си - краката, корема , ръцете, спортувам.....и като видя няква свиноподобна друсла да бута количка с бебе до стройно момче и си викам, може би трябва да не си правя труда, може би им харесва увиснал корем, гиганските безформена гъз и гиганските бунтове, гиганските свински ръце и рамене и гърбове на вълни на тия мъже...кой знае....И все пак от уважение към себе си и здравето си, няма да ставам свиня....И ми харесва когато някоя свиня ме погледне злобно

Злобата е вредна ...за теб. Не всичко е външен вид ...

Може би защото друслите готвят, чистят и правят всичко нужно за да има семейство. Голата слива в един момент омръзва, колкото и да е хубава.

Мисля че си жена и то дебела и ще ти кажа като жена на жена и друго мое наблюдение - тези странни , но иначе добре изглеждащи външно момчета , се женят за вас, не знам как точно ви заплождат, но не могат да ви гледат после, а секс въобще не правите , защото с телесата си водите мъжа до вас до импотентност, ставате си нещо като дружки, не сте като мъж и жена....Не ме разбирай погрешно, аз също мисля че предпочитам да съм " дружка" с мъж, отколкото да ме преследват сексуално, по- спокойно се чувствам......Но проблемите се появяват около вас дебелите жени после, вие почвате да мразите слабите, добре изглеждащи жени,ако е работно място вие почвате да тормозите дори такива жени, дебелата жена привидно се смее, уж е весела и не й пука от килограмите, но е пълна с комплекси отвътре, психиката й тотално се смахва, защото вие самите не се харесвате, с такива като вас нито може да се работи, нито да се говори нормално...психически се разболявате....

Отдалеч си личи, че жена ти е дебела.Хубавите, поддържани жени също въртят къща, драги.И готвим, и чистим, и деца гледаме, и всичко.Аз също като мина покрай някоя дебелина, получавам злобни погледи, а като отида на публично място, мъжете ме бройката.Това няма нищо общо със семейството, образованието и интелекта.Грижата за външния вид е първо уважение към самия себе си.

Ало, говоря за семейство. За това трябват едни качества. Като ме присърби смока - има стройни хубавици дето по цял ден си правят манекура. При тях секса е зле и не могат да правят и кафе, но да се олаби жилата стават.

Гъз, цици, бутове и преса се правят , но интелект и чар - трудно !

Красотата е въпрос е на структура и пропорции на тялото, с нея се раждаш , то не се прави....във фитнеса има много слаби момичета, но телата им грозни....всичко е до структура и пропорции, а с тях се раждаш....а интелекта е от значение, ако мъжа може да го оцени, но ако видиш дебело тяло, то в него няма особен интелект, иначе нямаше да се допусне да е дебело....

Явно си самотна и затов забелязваш, че строййни мъже са с деелани. Явно при теб проблема е вътре,и има хора,оито не се събират по външен вид,а търсят други критерии. Родилите дебланки ще отслаат,но ти пак ще зяпаш чуждите мъже.

Правилно го е казала - постоянството е ключът.

Тая мадама да се снима само в гръб. Вук!

Малко е прекалено да се дава за пример тялотона18 годишно спортуващо дете...::: айде да почнем от 21 нагоре да сравняваме. а тази жена, не схванах- хвали ли се или да ;)

Малко крайно с тези плочки. Предпочитам жени без очертани мускули.

хубава, атлетична фигура, спор няма и дано повече хора се стараят така. първо- това й е професията, само с това се занимава по цял ден, само за това мисли, от това си изкарва парите. има си хас, да не изглежда добре! второ-уви, уви, при всичките старания сравнението на първата снимка е в полза на...18-годишното й тяло, което не е толкова изсушено, мускулно и дори леко мъжествено, както е 30-годишното й тяло.

изкуствени мигли, изкуствени вежди, изкуствени устни, като гледам снимките - май и изкуствени цици... така се променя тялото. Иначе поклон - дано има повече жени като нея вместо 100 килограмови китове. Не всички имат нейната структура, но жените, че и мъжете, че като гледам повечето са бременни в 8-мия месец, трябва да се поддържат поне малко. За себе си да го направят. Не мога да си представя някой 100 кила със задник и корем един метър назад и напред да се чувства добре.

Споделям мнението, но сега като се замисля, килограмите не са основа на добро съвместно съжителство или дългогодишна връзка. Защото много 'китове' ходят с момчета и то прилични, а имам един куп познати, фитнес гаджета дето се литкат от един на друг и са все без половинка, а някои за съжаление и вече над 30.

не са, познавам семейство - жената е поне 180, мъжът към 80 и си живеят добре и щастливо, но не мога да си представя жената да се чувства добре в тези 180 кила. Аз лично съм бил 150 - като започнем от липсата на енергия, непрекъснато си уморен, не можеш 100 метра да извървиш без да се задъхаш и това те прави допълнително нервен, без да споменавам кръвното и сърцебиенето, което получавах... затова казах да го направят за себе си, след като свалих 80 кила съм като нов човек. И го направих за себе си.

И две деца за отглеждане и ти ще затлъстеш . Хората нямат вереме за себе си цели 40 години от живота си , затова се избиват да крадат пари, защото не се издържа без затлъстяване, болести и смърт по начина , по който протича живота на работещите хора днес...Да не говорим колко хора работят на две места, стреса също допринася за плюскането и дебелеенето, дори без да ядеш, дебелееш при стрес

Въпрос на приоритети, въпрос на воля, въпрос на изградени навици. И аз работех под срес по 12-14 часа, бях 150 кила. Сега пак работя под стрес по 10- 12 часа, но не съм 150 кила, а 70. Не ходя на фитнес, но имам изградени навици - тренирам по 10-15 минути поне веднъж на ден с гири или вървя бързо по минимум 5 км на ден. Не живея на вафли и кроасани, а отделям малко време да си сготвя. Така че не е до стрес, не е до много работа.... до доста повече неща опира. В края на краищата това го правя за себе си - не ми дреме и да съм 150 кила - тези хора вече са правило, а не изключение. Но се радвам повече на живота, имам повече енергия, работя много по-качствено и бързо, по-малко съм стресиран... Важно е човек да обърне колелото, а стресът, двете деца и многото работа не са извинение да се пуснеш по течението.

Амииии, на последните снимки се види и изкуствен г.з. Поредният киборг.

Цял свят знае, че българките/ славянките са красавици. За жалост българският мъж е разплутата и бирена лоена топка. Тази жена е, за да гледат американките и англичанки, не нежните и красиви българки, така че се радвай, какви жени има покрай тебе да плакнеш око поне!

Къде пък видя хубави българки без пластики? Плюс това, сме далеч от славянското съсловие и черти. Повече го докарваме на прабългари, татари.