Златка Димитрова показа изваяна фигура

Популярната българска плеймейтка и реалити звезда Златка Димитрова, която наскоро откри собствен фитнес салон, сподели с феновете си снимка от своето ежедневие.

Обратно в новината

Коментари - Златка Димитрова показа изваяна фигура | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

обикновено потичва по магистралата, особено като закъса

с парички от закуските

Като имаш на какво да сядаш - за какво ти е да работиш пиленце ... so, what. Стига си се стискала. Пускай голите снимки и да повръщаме от смях !!!

Сега тва Злати кой го клати?

офффффффф...има, няма и пак се присетите за този миндил. защо все излиза по медиите като въшка на чело този травестит?

Евтина компаньонка, евтина по държанието и интелекта си. За хубав фитнес, се искат от 20 000 нагоре само за новите уреди. От къде са и доходите и началния капитал?

Супер е момчето! Мис траверса на 200 %!

СОБСТВЕН ФИТНЕС САЛОН ! ? !нагла, груба, проста ДЪРЖАНКА ! Това е тя в България !

Работи ебание! Не е ли ясно на всички!

Някакви упражнения за развитие на сивото вещество предлагат ли?

Напред- назад....напред-назад....с устата. Раздвижвал се централният мозък и периферната нервна система!

Златка изглежда прилично благодарение на пластичните намеси по лицето и по тялото си ,за съжаление не са измислили все още учените пластична манипулация на мозъка

Айде стига бе, не ви ли писна да пишете за тези псевдо звезди?!?Ходила била на фитнес, но за сметка на това неможе да си напише името без грешка!

не знаеш ли, че се пише не може, а не слято?

тия реалити звезди ни предлагат като нещо интересно,безсрамно и мимолетно.никак не е привлекателно.като другата морска реалити,дето името й не идва в спомена,а само скандали - спала,не спала,обличана от някакъв смахнат бизнесмен и т.н.

Жена ми е от Бургас и се казва Златка

Е колко рано трябва да стане чевек,за да има време през целия ден и за фитнес!!Абе момиче-ние доматите ги ядем без колците!

Стегнато, доста прилично тяло и до тук. От там нататък пълна катастрофа: лице-конско, грозно, грубо, когато си отвори устата - крещи и говори на диалект.За просташкия изказ и интонация да не споманавам. От тази лъха посредственост, простотия и най-долен ку...ък. А бедното й мозъче е, като на малко патенце.

Пропусна, че е пълна със силикон, тази простакеса

да вземе и да извая IQ-то си с редовни тренировки.

"А и да не работя... so, what" В превод "so what" означава "и не трябва да яде"

Кой му пука всъщност ? дир, що не се стегнете, новините ли свършиха, че на първа страница ще сложили това недоразумение ?

Тази ли беше, дето ще закрие Googlemaps, ако почне работа там?

ТАЗИ МАЛОУМНИЦА Е СРАМ ЗА ГРАДА НИ ! БУРГАС Е ИЗВЕСТЕН С МНОГО СТОЙНОСТНИ ХОРА-ПОЕТИ,ПИСАТЕЛИ ,АРТИСТИ,МУЗИКАНТИ ! ПИШЕТЕ ЗА ТЯХ А НЕ ЗА БЕЗМОЗЬЧНИ ИНДИВИДИ !!!!!!!!!!!!!

Снимката е правена с картоф :) Нищо не си личи.

Нйееее веее ! Правина е с Айфонят на Златитууууутката ! Пръчка недодялана !

Много Златки бе! Тая коя беше? :D

Как може реклама само на прости хора! Напишете за хора спечелили оломпиади, например!

Тази ли е благата вест днес? В тази държава има и свестни хора, не са само утрепки неграмотни, че такива да ни поднасяте.

Лицемерна доброта. Личи,че преиграва и се прави на състрадателна !!!!!!!

Ама не разбирам за какво трябва да и се завиажда?!

Златка е много дебела, нека да отслабне и после да се показва

Всеки път като видя това лице си мисля, че е травестит. Не знам кой я лансира и защо уверяват хорат, че е хубава. Никой не е съвършен, но "тя" е... И сега едни ще ми кажат, че и завиждам и злобея.

Бургаски миндил...

Моля само не я свързвайте с хубавия ни град. И аз не я харесвам, затова бих казал само миндил, но не и бургаски.

Пишете в ДИР само глупосто!!!!!!!!!!

зорлям ги правите известни тия идиотеси явно някои снася мангизи за да я лансирате, въпреки вашата подкрепа никои не мисли че тая е звезда по скоро става обект за подигравки :)

Като покаже и изваян мозък, да ми се представи тогава :)

Че той й е изваян... без гънки обаче :))))

има само една, от механичен удар, :-)

Снимката е лоша и нищо не си личи освен, че талията й е много широка.

Болни мозъци наливат пари в комплексирани момиченца.Че тази ако не виси по цял ден в фитнес-а ще изперка от скука.Видяхме и капацитета на сивото вещество.То при църната и осанка на кои ли нормален мъж ще му стане,но това е друг въпрос?Препоръчвам на журналистите да се разходят по улиците на България и да видят какви жени има,които и без фитнес ще я залупят тази във всяко едно отношение.Интересно,защо досега никъде не съм прочел за момичета,които са отрязали мераците на пишман баровците ни,а като сенамери някоя селска курва и веднага всичките медии гърмят все едно е слезнал Господ от небето.Да ви пикам и на новините.

Калки,колко точно си го писал.Почти няма какво да добавя.Само това,че има комплекси това момиченце.И всички,за които се пише толкова много тук.

Силно се съмнявам, че тази празноглавата сама си пише постовете!!! Много грамотно е написан.

Невиждам за каква красота става въпрос ,нали я видяхме в къщата не видях ни хубаво тяло ни лице ,само разбрахме ,че има силикон на челото,а като има още отсега какво ще представлява след време. Ние ли обикновените хора не разбираме от хубаво тези ли журита определят красота на база хонорар но тази не може да мине за красавица в никакъв случай.

"...една от най-желаните българки". ??? Подранила първоаприлска шега!!!Първо, това празноглаво и мургаво същество далеч не може да се нарече българка, второ-какъв селски задръстеняк трябва да си, че да харесваш подобни празноглави, абсолютно безполезни и евтини шаврантии като тази на снимката?!!? Без думи...

Стига с тоя КОН бе!

пфахахахахааааа!!!! гигантски фейс палм