Франция се сбогува с Шарл Азнавур (снимки)

Близкият приятел на Френския Синатра - Жан-Пол Белмондо, му отдаде последна почит

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

70% от българите незнаят кой е,поради това ,че той е друга епоха.Миналатагодина ,ноември,нях на концерта му.Супер беше ,говори преди всяка песен ,но нямаше преводач.Неговите почти набори ,бяха разочаровани.Имаше дори и в инвалидни колички.На тези години да напъваш глас да пееш един час и да стиш прав? Направо е герой.Само нашата велика Мутафова може да му стъпи на малкият пръст.И с какви почести го изпратиха.А ние? Ще поживеем ,ще видим.

Joe69

Просто си отива една епоха, в която животът беше много по-хубав...

Да, голям човек! Да, голям певец и композитор! Коментарите за Златки, Благовци,Мири други подобни са десетки, а за световни и наши истински звезди са малко и повечето заядливи, даже просташки....Жалко....

занимавали и отвличали вниманието с този Азнавур ! Гушнал е босилека и толкоз голям бил,велик , гениален, все суперлативи.По-скоро е обикновен човек и толкова,нищо особено.

Теб като не те интересува какво търсиш тук ? Да се покажеш колко си велик и важен ? Като не ти харесва не се изказвай от наше име !

Ама ти що се оставяш да ти отвличат вниманието? Ами съсредоточи се върху важните неща де :)))

stankow

Велик творец ! Няма да го забравим ! Вечна му памет !

На снимката Белмондо гледа като "Следващият съм аз"!

Няма вечни , били те гениални,велики, великани и т.н.

А ако си ти?

Стига с това тъпо клише "френски Синатра". Азнавур е автентичен певец на шансони, гениален композитор. Велик човек, отдаден на каузата на арменския народ. Синатра е просто певец на американската мафия. Велик певец.

"Около ковчега се събраха... представители на развлекателната индустрия." Наистина сте ДИР-ници!!!

Велик певец и човек! Поклон!

На 94 ! Какво сте очаквали? Да полети като лебед ли? Арменеца си е пукнал, като всички нормални живи същества.

ако ти е станало по-леко от злобния коментар, мога да те разочаровам че в един ден ще пукнеш и ти ...

ти ще ме изпревариш !

Дома на инвалидите lol

Les Invalides (известен като Национален резидент на инвалидите), или също като Hôtel des Invalides, е комплекс от сгради в 7-ти район на Париж, Франция, който съдържа музеи и паметници, всички свързани с военната история на Франция, както и болница и дом за пенсиониране на ветерани от войната, първоначалната цел на сградата.

Създаден е бил от Наполеон с грижа към инвалидите от войните .

Какви джуджета са всички политици и световни монетаристи,които се смятат за властелини на света,в сравнебие с такива духовни исполини,Мир на праха му