17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на прием в имението на Безухови невръстният Пиер Безухов щипе и притеснява младите графити. За да потули скандала, към младежа се приближава поручик Ржевский. Поручика говори поверително на ухо на младия Безухов 10 мин. Младежа изчезва и го няма д часове. Към поручик Ржевски се доближава домакина граф Безухов: - Поручик, във вас загива талант на педагог. Какво казахте на синът ми, че стана толкова кротък? - Нищо особенно графе, просто го научих на ....онанизъм.

Лани ,баба пръднала ,сега й замерисало..........

Добре де,спомняй си, мечтай си, мастурбирай си, но що трябва да те разбира цял свят? Иначе и ти го каза : коцкар съм. Не знам,дали пазиш някоя друга снимка от него вечер в xижата. Аз не.

Ха- ха,е...ати вица. Абe,тая изби рибата, ..44 години е чакала и сега се е оперирала от ,,срам"

Трепнала и между кълките....старата чанта. В "Мужчина с гарантией" великият Дмитрий Нагиев обеснява в достъпен формат казуса.....Дърт пръч лющи млада върба.

Полански винаги е бил известен с отношението си към жените. Тази дама защо е продължила да общува с него - ресторант, хижа, то е ясно какво следва. От самата жена зависи дали ще.позволи това да се случи. По-добре да си беше мълчала, след толкова години. Вероятно иска обезщетение, какво друго.

А преди 60г те еб*х в устата..

Абе, питам от любопитство - как се доказва изнасилване след толкова години? Не че се съмнявам, че този е мръсник, но от юридическа гледна точка ми е интересно.

Повлиял и ....тя сама да се съблече и ....гали. Затова таи такава омраза. Няма жена, на този свят, която щастливо е "стигнала" с мъж....който мъж после да предаде. 100% Романски я научил да го прави без мъж.

Абе, питам от любопитство - как се доказва изнасилване след толкова години? Не че се съмнявам, че този е мръсник, но от юридическа гледна точка ми е интересно.

Ох, хайде пак. И таз след половин век се сеща как отказала на ногат изсестен чичо, в чиято компания е движила в невръстна тийн възрадт, ама все пак отишла с него на ресторант (кой плати?), а после и до личната му хижа (на литератрно четене ли отива в “гнезденцето” на нялой, който откровено й е споделил, че я желае) и 44год тва е ок. Ама вече е на 62г, модрно е да си абюзната- дай. В такава история мъжът е виновен по дифолт, ако е Нейната дума срещу неговата. Това е най- малкото неуважение от всички жени (и не само), които наистина за маштретирани.

Жена съм и ненавиждам насилието върху жените в никакава форма! Но да се оплачеш след 44 години.... Моля ви се! Заради такава като тая много хора престанаха да симпатизират и подкрепят борбата За равноправие и уважение между половете!

Евреин... За тях няма нищо свято и са педофили...

Аз дори не знам кой е. Примерно Еминем и Кристофър Нолан, харесвам им творчеството. Знаем ги. Но тоя? Нищо не знам за него.

Голям режисьор, един от най-големите съвременни майстори в киното. Жените са...бяха голямата му слабост. Вече е старец.

Не се гордей с това, че не знаеш кой е Полански

Ами това ти е нивото. И си е твой проблем

Защо, симпатично е, че е честен. И не е длъжен да знае. На мен повечето филми на Полански не ми харесват.

За САЩ това твърдение е идеално. Там отдавна невинен до доказване на противното няма. Достатъчно някой да се оплаче съсипват набедения. После ако не бъде доказана вина, дори едно извинявай от страна на властите няма. Средата е идеална за унищожение на конкуренция и противници. Трябва само да бъдат набедени

Понеже вече никой не иска да ги трапосва решили да си спомнят за хубавите времена , когато все още е имало кой да ги шиба.Няма такова понятие изнасилване.Просто съществото е използвано по предназначение.А при жените те са три - самоходна вагина , самоходен кувьоз и домакински робот.За нищо друго не стават. Всичко зависи от визията и възрастта им.

Така като те слушам, е очевидно, че майка ти е забременяла, само че отзад, и ти си раждан през г*за!

След 44 г., вече на 63 г. тя по-скоро се е оплакала ,че вече няма кой и да я изнасили.

Винаги, когато прочета подобна "новина" се сещам за стар виц: Влиза една баба в полицията и: - Дойдох да подам оплакване - изнасилиха ме. - Къде и кога, госпожо? - На една пейка в парка, преди 44 години. - А защо едва сега идвате да се оплачете? - Минах през парка и ме обзеха едни такива приятни спомени... И тази сега - той й казал, че иска да я ... Тя му отказала, но после отишла с него на кръчма и след това във вилата му... Сигурно за да му откаже отново.

Представям си ,ако съм милионер ,що "изнасилени" ще пърхат около мен!?

Защо е чакала 44 години?

За да е успешно едно разследване , то трябва да се направи по т.н."горещи следи".Къде са горещите следи след 44 години.Дори да си е пазила роклята със семенна течност ,както направи Моника Люински преди години, за да докаже ,че е била интимна с американския президент, да пазиш следи от сперма по роклята си преди 44 години !!! Това е несериозно.

Пък утре ще прочетем как някоя норвежка на 95 г си спомнила че през 1944 я изнасилил един войник от Вермахта...

Като я гледам колко е по висока и здрава от него, си мисля че тя го е изнасилила.

И през цялото време му е отказвала, кат е крещяла: Изкарай го по-навътре!

русата на снимката е жена му

Мога да обърна внимание на "изнасилените" от Полански преди 50 или повече години,да съгласуват изявленията си след консултация от геронтолог ,защото деменцията не прощава.Да не се окаже ,че по едно и също време различни жени твърдят ,че Полански докато ги изнасилвал бил едновременно в САЩ,Франция или Швейцария.Все пак трябва да има някаква мярка , дори в "изнасилванията" или само в "твърденията" за такива.Другото е комедия.

Мисля ,че дори швейцарският НК познава интситута на давността,така че това , което може да направи тази фотографка сега е да напише една книга.От друга страна, след като 44 години е мълчала и не е изпълнила своя граждански дълг и да уведоми тогава някой швейцарски прокурор или полицай за "изнасилването",то написаното в книгата ще е една обикновена клевета.

Сега си спомних,че съм го виждал да говори с една ученичка. Сигурно я е изнасилил.

"Сетила се Мара да се побара"

"Човека си поискал, тя отказала, но продължила да е около него и отишли заедно на ресторант вечерта" - кажи честно!

И после в хижата му...