Как да флиртуваме като французойките

Как дамите да направят така, че представителите на силния пол винаги да гледат на тях като на желани и вълнуващи любовници? Отговор на този въпрос дават французойките.

Обратно в новината

Коментари - Как да флиртуваме като французойките | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от годините прекарани във франция не съм останал на мнение че френските жени са гореописаните. напротив! скучни домошарки които не обичат да се потдържат много, много. от нашите жени по-хубави наистина няма!

Абсолютно. Германки, англичанки и други западни представителки ма женския пол, са още по зле. Българките наистина са страхотни жени. Като дойдат западняци по нашето черноморие и стават разногледи милите.

И след това всичкото старание какво ще получиш е интересното, като се има предвид средностатистическия български мъж

Как какво? Появила си се ти на бял свят. Питай средностатистическия си баща. Той знае.

Мдаа.А като и чета простотиите и се чудя дали нямаше да е по добре да не беше се появявала... Дано и баща и да не си мисли така..

Нашенките са толкова дашни, че къде имат толкова време и акъл да мислят разни френски схеми. :)

Само статиите за Бербо могат да бъдат по-тъпи.... и как завършва само ''изпращайте му смс-и докато е в офиса''.... че какъв процент от мъжкото размножително населене работи в офис? Това е работно място предимно за жени. Ми ако е доктор, инженер, механик и т.н. и т.н.???

Хм.Аз пък от теб по-голям тъпак не бях срещал скоро..

Руиз

Когато имаме техният начин на живот......

Сигурно затова французите налитат като невидели на всяка по-красива чужденка...

Ама нашите отдавна са се изучили на тия мурафети.

Новото стихотворение на Любов Френска У-у-у! Видях си вчера сметката за ток и стана ми прическата на кок! Ах, колко чар излъчва се от мен с подкрепата на ЧЕЗ и ЕВееН! Любими мой, ела във моя хол, че писна ми от тоя моно-пол! На моето самотно канапе сме само аз и мойто е-ре-пе! Ах, искам таз неправда да премахнеш - ела при мен протеста ми да яхнеш! link