Всичко е в походката. Забравете за тътренето на стъпалата. Краката трябва да се поставят почти един пред друг, така че да се получат секси вълнообразни движения на ханша. Стойката трябва да е изправена, челото вироглаво вдигнато - и магията е направена. Бъдете като лукави котки. Използвайте грацията на движенията, изкушението е именно в тях.

Вижте снимки на най-сексапилните французойки >>

Винаги се дръжте като недостъпни дами и не обезсърчавайте кавалерските пориви на мъжете, когато ви държат палтото или ви изчакват да минете преди тях през вратата. Елегантността не е само в облеклото, но и в жестовете. Не трябва да се сграбчва винена чаша, сякаш е бирена халба от пъба. Налага се и критичен преглед на бельото. Всички огромни кюлоти в стил Бриджит Джоунс трябва да отидат на боклука и да бъдат заменени със страстно бельо. Същата съдба трябва да сполети и чорапогащите, които трябва да бъдат заменени с ефирни чорапи с жартиери. Не пропускайте да се показвате пред него, когато ги слагате или ги сваляте. Знайте, че това винаги ще му хареса.

Използвайте без свян услугите на партньора. Въпреки че и сама може да вдигнете ципа на роклята си, винаги му поверявайте тази задача и го накарайте да се почувства привилегирован. В леглото винаги се мушвайте облечена или съблечена като холивудска звезда. Забравете за разпасаните нощници или пижами и чорапите, за да не ви е студено на краката. Флиртувайте безогледно с него и му изпращайте еротични есемеси, докато е в офиса.