Коментари - Френски артисти защитиха "свещеното чудовище на киното" Жерар Депардийо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди 30 години в ръководствата за ... секс пишеше жената да се съпротивлява и да не дава, та мъжът да се възбудел повече и да станела работата по-по ... И гледай сега какво стана ... Изнасилвал бил! А той карал по инструкцията ...

Ай стиа ве !!! И тоз ли ? Колко още ще изтърпим , белите, хетеросексуални мъже ? Всички тия групи от обществото, дето са все с накарнени права , трябва много серьозно да си помислят над този въпрос. Всичките се борят за правата си. Жени, непълнолетни, негра, педали, цигани и кой ли още не. Когато обаче, бял, хетеросексуален мъж им извика " Я се спрете с глупостите си ! ", всите тия, изброените по - горе, гракват в един глас. Писал съм го и друг път ! Ако има престъпление - има си начин и ред на доказване ! Преекспоноиарето на " правата", на гореизброените групи, в крайна сметка, ще доведе до отнемането на тези "права". Не може някакво к...ве, да се сети, че преди 30 г., Асел Роуз я бил изнасилил "май" . Не може няква си, да се сети, че Пласидо Домиго, преди 20 тина години я хванал през кръста и тя се почувствувала сексуално тормозена. Не може нква си хубавка, но второкласна актриса, да се ожени за Джони Деп, после да се разведе, да му вземе сумати пари и да му съсипе кариерата. Той, Джони , бил насилник, пияница и т.н., ама тя стояла с него. Слава богу, че го оправдаха. Не може няква ТРЕТОКЛАСНА актриса, да се ожени за английския принц и да се мъчи да сваля монархията. Англичаните си обичат кралската институция ! Ей ! Опичайте си акъла, че когато махалото тръгне в обратна посока, ще я вапцате !

Така е като не си плашташ данъците и бягаш пти Путкин,

Тежки времена за мъжете. Всяка курва, с която си правил секс преди 30 години може да се сети, че си я изнасилил и да съсипе остатъка на и без това скапания ти живот.

Сексът в тези среди е като "Здравей" , "Здрасти".Нещо,като в Швеция. И след 20-30 години да се сетиш,че си изнасилена,когато си била млада и хормоните са бошували,а и си искала да правиш кариера,през леглото.

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Митко ти си педал. Искам да те ръгам като магаренце.

Просто стойте далеч от нежелани от вас мъже. Какви са тези флиртове, гости, усамотяване... Особено като сте толкова чувствителни на тази тема, асексуални и целомъдрени. Толкова много са степените на общуване, които не е трябвало да допускате преди да се стигне до сваляне на гащите. Как става това да те изнасилят - не в гората, не в тъмна уличка, а на двоен креват - абсурд.

Принципно си напълно прав, но испанката май е ходела при него за интервю, тоест по работа. Тогава едва ли му се е носела слава на разгонен нерез, така че мацката едва ли е знаела колко е опасно да остава насаме с тази "легенда". Като човек, който навсякъде, абсолютно навсякъде където съм работила в БГ ИТ е бил обект на сексисъм - не чак изнасилване, слава богу, имам друго виждане по въпроса. Примерно в една от фирмите, където съм работила, около седмица-две сме само аз и един двуметров колега, който ми хвърля едни влажни погледи, та чак ме притеснява. Чудех се дали да не говоря с шефа, който принципно е в чужбина, но едно, че едва ли ще го вземе насериозно, второ, ако наистина ми посегне, макар и с усилие мога да се откопча, че и на земята да го просна, защото е една двуметрова лоена топка. Накрая колегите се върнаха от командировки и болнични и вече нямаше проблема да сме само двамата в офиса по цял ден. Няма как да напусна, да изляза болнични и прочие, за да избегна конфузната ситуация - слава богу нямаше инциденти.

Казано со кратце - нищо е нямало , ма ти си пореданта "жертва " муахахахахаххахахахах

Погледнах дали има коментари. До Джоко - ако наистина ми беше посегнал и аз не успея сама да го пребия, приятелите ми от квартала, законно или не, просто ще го смелят на кайма! Така че се радвам, че не се стигна чак дотам.

Разбирам те, но ако ти изобщо не го беше поглеждала, изобщо нямаше да забележиш неговите влажни погледи. А и гарантирано нямаше да са му толкова влажни при пълен игнор от твоя страна.

Трябвало е да го простнеш. И да го яхнеш. Еба ти мрасника. Само погледи. И да не си поиска!

Интервюта може да са с камера и още 1 човек там.. Ако е само запис на казано, не е необходимо. Може да е отишла в последствие. Трябва да се оплаква навреме и да и взимат тестове от влагалището. Сигурно звучи ужасяващо, но така се събират доказателства. След години какви доказателства изобщо може да има? Освен свидетели, но трудно когато са в къща сами. Да се осъди по думите на 1 човек е абсурд, макар да съм чувал за такъв случай и изнасилвач съвсем друг масов признал си после, а набеденият умира от инфаркт. Навсякъде забравят презумпцията за невиновност. Тук са написали "презумпцията за невинност", но това не е правилният термин юридически, а "невиновност". Всеки е невиновен до изнасяне на доказателства в съда и осъдителна присъда. Дали е виновен или не, не знаем. Но се навъдиха много такива, които се споразумяват за пари и изглежда това им е целта - парите. Една такава искаща от футболиста Неймар, дето на снимано от нея видео едва ли не го напада, бе осъдена за тези си обвинения, но това е единичен чут случай. Сексизъм е различно третиране по пол. Не включва естествено привличане, а като права и така нататък. Нямам другата гледна точка. По принцип начина на мислене на жените е различен - общо казано, че хората са различни. Дори в университета на тях им бе лесна теория и закъсваха на практика, а при момчетата бе на обратно. Аз на езика С имах 2 на теория и 6 на програма. Че не бях го поглежда и за Hello World да напиша и бях научил базово преди изпит за няколко часа. Защото имам такова програмно мислене. Други неща изобщо не мога да науча, но такова поглеждам и ми е ясно.

имат един бял хетеро и гледат да го унищожат