Френски готвач спечели трета звезда "Мишлен" с ястия от риба и зеленчуци от собствената си градина

Отличеното заведение се намира в Ербудиер на френски остров Ноармутие в Бискайския залив

Обратно в новината

Коментари - Френски готвач спечели трета звезда "Мишлен" с ястия от риба и зеленчуци от собствената си градина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да готвиш си е изкуство всеки може да направи манджа но да готвиш не всеки може трябва си талант и усет

Тия готвачи се взеха много на сериозно! Изживяват се като хора на изкуството, а правят това което всяка домакиня ежедневно прави! Разбира се, иска се вроден усет да можеш да подбереш правилните съставки, но да претендираш,че всичко това е философия и изскуство е просто смешно!!! Това си е просто занаят и е крайно време да престанат с превземките и да си знаят мястото- с престилката в кухнята!

Тия пък полудеха с това готвене. Моето панирани сърца от канарчета с шишчета от миди и свежи смокини, набрани рано сутринта от 16 годишна девойка има 5 мишелина. Гарнитурата от три стръкчета люцерна и цвят от кокиче ще я запазя в тайна, защото е авторска.

Баш! Наздраве със студена бира и прости сърчица за мезе. По желание може и филе с чевено вино. Кийп ит симпъл ;)

Е па, от коги рибата почна да расте по колците наедно с доматите и пиперо? Или е подпукал златните рибки на синковеца си?:)) Или я па не съм разбрала нещо от заглавието , е па може и тка да е имам само трето отделение...

Е па оти си проста мо!