Френският представител на "Евровизия": Не искам да съм боксова круша!

Асани - жертва на хомофобски атаки, обвинил Израел в "престъпления срещу човечеството"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя изглежда толкова женствен, че даже го вдига.

Педалите са вечно недоволни, все някой им пречи, все не ги приемат, все не ги разбират. Сър.

За едно съм съгласна, че Израел е избил много повече хора отколкото Хитлер евреи, след като се настаниха на чужда земя.

Една от много любимите реплики на гейове,травестити и феминистки/ти е,че за да не ги харесваш,явно ти не си модерен и според тях тш твърдо НЕ живееш в 21 век.Ще ми е мнага забавна реакцията им,агошм кажа,че содомията също е на много години и че и тя е отживелица и е време да я загърбят?? Но така е,пусни маймуна на свобода в къщата си,а не в природата и ще ти се качва на главата стабилно. :)))

Не може да си гей и да очакваш нормално отношение към теб. Да припомня, че Господ унищожи Содом и Гомор, защото хората там бяха извратени( хомосексуалисти, гейове, лесбийки и т.н.)Какво змачи

Аре стига бе. "ПРИПОМНЯШ" ???? Я дай датата.

Ето каква е рецептата, за да спечелим конкурса - трябва да пратим или педал, или жена, или цветнокож. А най-добре е да са 3 в 1: Черна лесбийка. Тогава шансовете ни за успех се утрояват. В никакъв случай не изпращайте бял хетеросексуален мъж - той просто няма шанс.

Много от тези, които имат смелостта пред себе си да признаят педераслъка за заболяване, успяват чрез вяра в Бога, или даже определена терапия, да превъзмогнат хлътването и да се върнат в нормалното състояние с вече изцелени тела и души. Това е естественият път и за този човек да не става боксова круша.

Е тва е. След такива божествени певци, които имаше Франция в годините назад, сега лицето на музиката и е 19годишен марокански гей. Европа бавно но сигурно си отива...

ЕВАЛА

Ако и Франция е горда с теб, нямаш проблем!

Досега всички подобни правят такова самопризнание

Пореден абсурд, за който по-добре никога да не бях научавал. Защо въобще пишете за такива глупости? Или тая статия не е написана както трябва, или тоя е поредния изкуфял клоун в тая вече пълна гротестка, наречена Евровизия. По-вероятно да е второто, ама толкова абсурдно звучи, че чак не ми се вярва. Нерде Израел, нерде хомо!?. Сигурно някой му е казал сложна дума от рода на "ксенофоб", а този вероятно е от някое гето и толкова му е акъла и е решил, че го обиждат на сексуална ориентация

Като се сетя за миналогодишния кошмар дето спечели евровизията, тоя вече не ми изглежда толкова противен....

Стига бе. Мароканец-гей. В Мароко това е престъпление и се наказва със затвор.

То и вие сте много убави, да не говорим колко сте морални, дори красиви. Мъже или жени, едни и същи уроди сте.

Милчо, Милчо. Майка ти като те е раждала, дали е мислила, че ще станеш такова педалче един ден. Просто гордост за нея. Вземи си преразгледай живота и се радвай на простичките неща, не ти трябват тия гейщини.

Нито песента , нито гласът и изпълнението впечатляват. А това, как изглежда и какви ги дрънка още по-малко.

Франсетата по принцип нямат шанс да спечелят, и с тоя педьо мани мани. Евровизията е само за ориенталски държави от Балканите и Изтока.

Аман от еврогеойве.

О тоя е ударил всички чекбоксчета за спечелване на Евровизия: педераст, мангал, мигрант, с мюсли корени.

Нито кОнкурса е стока, нито участниците човеци! С една дума -да го закриват!

Не може да ме убеди, че не е писал той самият текстовете в неговия туитър. И това, че е бил на 14 не оправдава подкрепата му за тероризма.

Абе, това на снимката, кво е?

В еврогейската класация гейовете са на първо място!

Стига бе, този конкурс в какво се превръща? А са го печелили вликани като АББА и други.

Щом не приемаш някой да ти навира в лицето половите си фантазии, си хомофоб? Неее! Хомофобите са всички, които налагат сексуалния си фашизъм.

Евроатлантически ценности ! Оле оле оле ! Порят си гъзовете масово ! Вече си внасят и черни рязани манафи ! Повръща ми се ! Уроди !

тия се пръкнаха на всякъде кат хлебарки щом и в американската армия ги има. Туй ще е неква болест плъзнала болест на сивото в кратуната.

КАУН с ь ли се пише?

На север така се пише

Кво е това, бе?!?

Някога тези са се водили в категория, влеченеие към неподходящ обект, към които са влизали и педофилия, зоофилия, фетишизъм и други. Отменено е не по медицински причини, а е наложено! Например когато в САЩ го отменят е имало допитване сред психиатрите после и мнозинството са го определили за болест. Пък и защо ако някой се счита за Наполион да е луд, а друг "мъж" ако се счита за жена да не е? Освен това им е отнето ПРАВОТО да се лекуват! А докторите са обявени за шарлатани.

Глупости говориш.

Хора, има ли смисъл да обиждате този МЪЖ(тва че е гей не го прави Trans-woman или по малко мъж)? Колкото и да не го подкрепяте, че е гей, колкото и да го обиждате с думи като педераст, педал, това си е негово решение и той няма да си го промени заради мнението на хората, а това се нарича смелост. Той е осъзнал, че е такъв, и всъщност няма нищо общо с тази "мода" да се откриеш истински кой обичаш.

Липса на акъл, пълна извратенящина, безсрамие, безбожние....такива свършват със самоубийство, това е в резултат на психическото им заболяване, което в сбърксния им мозък се възприема като "неразбиране", а такива като тебе ги тласкат към тая смърт

Свършват със самоубийство най-често, защото са тормозени от хора, които не могат да ги приемат като нещо нормално. Хомосексуалността си е нормално и естествено. Не е като да няма бозайници, които да са хомосексуални(делфини, прилепи, маймуни и прочие), но няма бозайници(освен човека), които да проявяват хомофоби.

Това е вид ехцибионизъм. Те го правят, за да са различни. Това да е обратен, не значи, че трябва да се прави на шантав, а разни като този, правят точно това. И да не бе обратен, пак не изглежда нормален. Освен това е плод на манипулация и от там слабоумие. Най-вече произлизат в лоша среда. Има основно 4 разглеждани причини за да се появяват обратни, освен чисто медийната: 1. Станали са като деца жертиви на педофилия; 2. Живеели са в сбъркана семейна среда. Най-често без баща; 3. Физически допускано, сбъркани жлези. На теория поне частично оправимо с операция; 4. Горните следствие инфекция при раждане. Което и от горните да гледащ, все е БОЛЕСТ! Като за такава я определя природата. Неполезните мутации отиват в кошчето за боклук. Те нямат деца и не предават поколение и гени. Сега се опитват да го сменят с разни изкривени медицински процедури. Сега правото да се лекуват им е отнето!

Прибира се в къщи синът с обица на ухото и на носа, с обувки с високи токове и ластичен клин. Гледа го баща му и казва: Сега ще погледна през прозореца и ако вън няма пиратски кораб, мисли му.

Представи си, че утре синът ти ти доведе зет. Или дъщеря ти - снаха. Пак ли ще разсъждаваш по този начин?

Какво ще направиш?

Че ги пребием и двамата ! Ше ги ритам доде се посе.ат !

Аре стига сте се афиширали и после се оплаквате,че хората Ви се дразнят.Е..те се където искате,никой не ви спира и не го интересува,сами се навирате в шамарите и после трупате еФтина слава с такива изказвания. Защо се опитвате да задължите нормалните хора да се съобразяват с вашето шепа общество,това дразни много и сами си го направихте да не сте желани.

Педераст беше представител на Испания за Мис свят. В "Евровизия" за Израел и Австрия пак педерунгели. Сега и Франция. Явно никаква изненада не беше Истанбулската конвенция. Само се чудя какво правим ние българите в този педерастки съюз !

Чучело ...

.....Опаа левият долен педал стъпи накриво, да обвиниш Израел в "престъпления срещу човечеството" си е доста опасно, не само за здравето но и за живота му, така че педалчето да се моли да остане жив!

Що не се погледне в огледалото да види къв урод е

Само педали в таз Евровизия.

Щука

Ами като не искаш да си боксова круша, стой си у вас! Какво си тръгнало да си развяваш патката по Евровизия и по света? Скрий се, гледай си се само, каквото се харесваш и няма да си ничия боксова круша...

Gal1974

След миналогодишното фиаско, Евровизия ме загуби като зрител. Този конкурс е всичко друго, но не и музикален. Жал ми е за малкото талантли ви музиканти, които участват...

Та това мъж ли е или жена Има една такава песен--- Болката е малка но срама е голям. Сигурно Европа се е изпе-----стила и тоя/тя ще спечели.

Марокански педал изписал на лицето си "Крал" е унижение за франската нация. Извинете, но това е гавра с френската история, културно и политическо наследство. Няма място за подобно отношение и по никакъв наичн не може да се нарича хомофобия отрицатлното отношение към този тип. Що не иде в Мароко да пробва педалските си позиви и да им попее нещо по- така? Веднага ще го пуснат към площада. Но и онези, които са го издигнали очевидно са същите безродници като него и никой не им търси сметка. Ако Наполеон беше на мястото си този нямаше да излезе с надпис "Крал" на лицето си. И щяха да го бият по главата до Мароканския бряг. Няма такъв отврат като този някой да се подиграва предизвикателно с политическото и културното ти наследство.

Медийно нашествие на джендарлъка.

Kenn1111

Тая мода да се представят разни с неостановен пол и идентичност почва да прима застрашителни размри.Явно в някои страни за да постигнеш нещо трябва да не си нито мъж нито жена или вече е срамно да си бял.После се чудим защо раждамоста пада в тъй наречените демократични и развити страни.Упадака е осезаем и като това е било причината за разпада на държави и империи и навлизането на варварски племена кото ги правят на пух и прах.

Какъв триумф на евроатлантизма, уважаеми дами и господа !!!

Бахти гнусотията!

Той ?!...

Леле мале, ко е туй нещо...дето мяза на онуй нещо?!

По същество - едно нищо.

железопътните траверси и педерастите не ми пречат по никакъв начин. нямам нищо против тях стига да не ми пречат и да не ги виждам. дори има случаи, когато са ми адски симпатични - когато са студени и се намират ПОД земната повърхност.

Поредният... който оправдава със сексуалната си ориентация асоциалните си постъпки ;)

Всяка година ни лансират по една Кончитка Вурстова да и се "наслаждаванме" на външността !!! Евроgejska му работа...

Всъщност песента като за Евровизия не е никак лоша.

А педофилите и канибалите кога на Евровизия? Те не са ли човеци?