Френският Спайдърмен изкачи първи небостъргач заедно със сина си в Барселона

Двамата покориха 144-метровата покрита със стъкло офис сграда Торе Глорис, известна преди с името Торе Агбар, проектирана от архитекта Жан Нувел

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-тъпото при такива ситуации е някой такъв ненормалник ако се приземи върху някой случаен човек долу. Като искат да се трепят поне да са далеч от другите. Пълно е с откачалки дето не знаят за какво живеят и си търсят белята.

СПайдърмен и Батман са абсолютно ВРЕДНИ филмчета, ДОРИ и за малки деца.. САЩ правят мниого на брой и вредни филми... По- полезни са детските приказки ( български, руски) и филми направени по тях.. Децата трябва да УЧАТ в училище и да ЗНАЯТ че ВРАГОВЕТЕ на БЪлгария са на турската граница.. Човека на снимката просто обича да се катери по високи сгради и планини...

за вода дваж стомна за вода и накрая дънната се чупи . Та така и с тоя смелчага .

Колкото по-голям ставам ( сега съм на 29) толкова по-голяма тъпотия ми се струва да си рискуваш сам живота без никаква причина. Не виждам никаква логика, в същото време като стане трагедията всички са в "шок". Е какво сте очаквали все някога това се случва, като се занимават с подобни неща.

Изключителна тъпотия особено от страна на бащата. Един такъв юнак го има заснет как падна от върха на небостъргач - стигна до върха и не можа да се качи на покрива - имаше клипче в ютуб.