Коментари - Габриел Атал ли ще бъде първият гей-президент на Франция? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква е тази политика- 90% от материала е за сексуалната ориентация, а за идеи и политики почти нищо. Ок, това е презентация на човека, но проклетия секс заема пак твърде много място...

Първият афиширан гей, може би...

Макарон вече го изпревари в класациите

Съсипахте в тази държава!!! Дано не бъде избран!

То не че сегашния не е гей де....ма нейсе...Добра отмяна на макарона... Де Гол , Митеран и Ширак се въртят в гробовете

Щом прочетеш 10-15 злобни коментара от тъпанари, които се мислят за мъже... а са се къпали по-миналата седмица... и ти става ясно защо България е на кучето под опашката и ни гледат като циганите на Европа. Прост народ.

Супер...сега се изкъпи...и на гейпадада...ще ти излезе късмета... Току виж премиер нейде си станал...

Защо първи владимир путин е без аналогов педераст

Не че ми пука особено от това, че премиерът и външният министър на Фарция са гейове, а президентът й е геронтофил, но има и нещо друго. Дали пък няма конфликт на интереси щом двама любовници заемат постове в правителството и единият е шеф на другия? Ама били казали, че се били разделили ... Ако има някой наивник - ми, да им вярва. Това не променя особено нещата. А и на този фон, ситуацията с Просто Кире и Парапетното Ленче изглежда съвсем невинно, но дори той се посвени да й даде висш държавен пост.

Като е толкова интелигентен, защо не е разбрал,че е грешка на Природата!?

тук е сборище на рашките подлоги, които се правят на "мъжкари". Никакви мъжкари не сте гнусни ватници. А сте истинките педали. Надупили сте се на изток и колкото повече ви влиза рашкия сиренясал гуй , толкова сте по-щастливи. Що не ривете за Ана Бърна...каква беше там, не е важно. Важно е да тролите срещу Европа. Само че не се получава, защото младите хора искат да живеят , като в Европа, а не да дрискат зад бараките и някой "бащица" да им определя, кое е хубаво и кое не. Панимали сволач гнусная!

От фермата за тролове на Радан Кънев ли си или друга ?

преди да унищожи един народ Господ първо прибира акъла му

...а КОЙ ще е майката?

проблемът не е в това, че е педал и е президент. а че е президент, само защото е педал.

проблемът е не, че е педераст и е избран за шеф. а че е избран за шеф само защото е педераст - любовник на друг властимащ.

Що, досегашният какъв е?

той е гейката.

Сегашният е геронтофил. По нашенски - бабоеб.

както се оказа това е поредният брак 'за пред хората'.

Ааа, не знам. Докато не го фанат на калъп не вервам да е гей. А че е бабоеб е ясно.

на запад вече явно е нещо съвсем нормално...И все пак-такъв човек да бъде изнудвам, пионка, зависим... Тази опасност НЯМА ДА ОТПАДНЕ СКОРО... Така, че-не е съвсем невинно такива хора да заемат високи постове... Нищо, че вече се афишират...това не променя тяхната уязвимост, а оттам- и на съотв.държава при определени условия...

"Ох на бати скокльото"- из размислите на един коренен" марокански "французин".

Ама много е чаровен, бе!

Нали!!

Според данни от САЩ един гей има средно 1000 (!) партньора, един хетеросексуален - 8 Не знам дали е вярно. Но само си представете този француз - 200, 300....

Болезнено е до 100. После идва кефа. На 200+ хирурга е решаващ.

теория на конспирацията, че жабите в реките ставали женски заради много естроген от контрацептивите в отпадните води от градовете.. А кои обича жаби, хахахах!

мъЖ с главно Ж!

Не знам кое е по-добре - гейовете ли да си имат държава, или мутрите

Абе не знам кое е по-добре - президент гей, или министър на отбраната - жена...

Не знам, ама жална ни майка на нас НОРМАЛНИТЕ ХЕТЕРО

Защо не след като министър председателят на Сърбия е жена-мъж.

Голяма "гордост" да му бъркат в гъза или той да бърка в нечий друг. Тия направо прекалиха. Ай сиктир.

Е това е ЕС и САЩ, скоро и у нас.

Сегашната политическа класа във Франция е гнусна. Не е толкова страшно сексуалната ориентация на това момче на 34 години. Страшното е, че няма един ден трудов стаж. Страшното е, че назначава съпруга си за министър на външните работи. Страшното е, че това момче не е избрано с избори. Французите вече говорят масово за бутане на втора Бастилия.

Французите нищо не могат да бутнат. Това е паплач сбирщина вече..педали,негри и розови олигофрени...Нито знаят къде се намират , нито за кво да се борят.

Европа свърши. Жал ми е много, но това е факт.

Не проумявам защо първата информация за тоя е какъв му е секса...гейски! Вие хвалите ли това??? Това ли е най-голямата ценност сега в света!

това го е качило на власт - основното му достойнство е.

как тоя го плющят Фостата, в задният двор и върти свирки, и всичко това го асоцирайте с президент на държава....!? Седи си президентът в своят президентски кабинет и го плюят Фостата, прави свирки и после в задният двор. Баси и президентската институция, а...? Е, педеразка ли е таз' държава, или нормална...? Е, аз смятам, че е баш еврогейско/евроатлантическа подобна държава. п.п. Свободата на словото в Република България е гарантирано от Конституцията на Република България и всеки има това право - да упражнява свободата на слово.

Са решили да ни приключат. Толкова е просто. Спете още. Децата вече са им обект на интерес. Да нямат полова идентификация. Това означава само едно. Родителите вече са ПОБЕДЕНИ.

Кой къде се плющи. Ма малко не ми звучи демокрация, когато хора, за които размножаването е проблем, да взимат решения за тези, които са избрали ПРИРОДНИТЕ ЗАКОНИ. Вие как мислите? Дали ще назначат НОРМАЛЕН или някой от ГЕЙ-Дружинката? Каква демокрация е това ако интересите на МНОЗИНСТВОТО са сложени на ДРЪВНИКА? При всичките им девиации, глобално тези индивиди са под 5 процента? Къде е ЛОГИКАТА?

Напикан, дето през живота си нищо не е постигнал, първата му работа беше да назначи министър гаджето.

Джендър Станишев не беше чааак толкова нагъл ;) Но Джендър Василев е дори по-нагъл ;)

Евала на списващия. Човек 10 страници възхвала на педерастияга в Неделя. Огромно браво.

този свят отдавна не върви на добре, но това вече е прекалено !!!

Какво мислят по въпроса а? Анал си назначи гаджето министър. Добро младо гей лидерче, Швабецо одобрява. Ма пенетрираната Европа май зе да не и харесва "акта".

О в нашия парламент пълно с педали...

Вече не е достатъчно да си евреин за да управляваш, трябва д аси и евреин и Гей

И аз какво учих 20г. френски език. По-добре беше руски или китайски.

радвам се за франция, само хубави неща ще им се случват, франция вече им се смее по голямата част от света...

УжасТ! Накъде върви тоя свят! Какво бъдеще очаква децата ни, когато за ръководители на ядрени държави се избират сбърканяци?

А ти си най-нормаония.. И тоя свят винаги е бил такъв..просто много добре го крият е заради такива като теб със средновековно мислене.. И не аз не съм гей ,но имам доста приятели такива на които мога да разчитам..за каквото и да е винаги ..а наутепаняци като тебе дали може да се разчита ?!?! Допотопно мислене !

ти си един лъжец, фейке.

Г-н Ибаха Угазаки е новият шеф на Франция.

Следващият президент на Франция се казва Laurent Wauquiez

Тия се изчекнаха съвсем. Президент - бабоебец или лизач, Мин. председател - Гейобразен, външен министърр мъж на гея и тъй нататък до 70 - тия вид джендър. Откъде измислиха толкова модификации човек неможе да го побере в акъла си.

Тях не ги мисли..ще оцелеята.. но ние дали ще оцелеем с такива истински мъже като теб как мислиш?!?!

От Наполеон насам кой не ги е фанал той не ги е бил, ПСВ ги спасяват англичаните и руснаците, хахаха, президент педераст им отива. То не че нямаха досега - всеки може да си намери едни многозначителни снимки на Макрон с мургави младежи, хахаха.

Париж е пълен с негри, араби, шиптъри и жълти. Има и доволно количество бели боклуци, които са солидарни с гореспоменатите. И малко, нормални, хетеросексуални работяги, завряни в ъгъла. Може би е нормално е обратен, корпоративен рептили да ги ръководи.

Каква освежаваща промяна могат да бъдат две педеруги.Нещо не е ясно

Една френска министър председателка се подиграваше на германците преди 20 години, че всеки пети германец е обратен, но май французите наваксват изоставането с бързи темпове. Изглежда, че с това ще запълнят празнотата с липсата и на жена президент в историята на Франция. Този упадък води до пълен разпад

Не е така.Във Франция няма много хомосексуални.Живея тук от четиринадесет години и е много шума за нищо. В Испания обаче е пълно. Живял съм четиринадесет години и там. Има много силни орайдове във Франция,но малкото останали живи етнически французи,без да са хомо,се преструват,за да избегнат линча на арабите. Ако арабите те видят с хубава жена ти съсипват живота отвсякъде. Същото се случва и ако си жена и си с хубав мъж. Красивата във Франция е забранена или позволена за ползуване само от араби и църни. Африкано-испанска диктатура.

Сладур!

Колебая се в прогнозите си.Дали Атал или некой от потомците на оня сефардски испано-арабин Франко.Тя и без друго Франция е яхната от испанските ц..и..г..а..н..и. Много е веселко във Франция. Отсекъде извънземни и при това невротични.И като ме видят,че съм Българин и мязам на Викинг почват уж да се спъват и залитат към мен,гледат ме без изражение или се правят,че не виждат и ходят срещу мен.Що ли им преча? Оня ден обаче надух химна на Израел "Хатиква" и маах с едно щатско знаме.Попчнаха да бягат като мексиканци у Тексас га има сафари.

Винаги са били наопаки!

Още преди 100 години Учителят Петър Дънов е казал, че адът е във Франция. Кой разбрал, разбрал