17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сърдечно благодаря на автора на "статията", че е разказал какво се случва в клипа. Така не си го пуснах и спестих една минута от живота си. Ама пък загубих друга минута докато прочета тази простотия.

Редакторите няма ли да се научат да пишат хахаха Е как може всеки път да има правописни грешки! А бе пълни малоумници!!!

имаше един американски филм - Идиограция. Тав се оригваха и пърдяха в ефир. Тук вече също...

Щом в ситуацията е замесен Кремвирша, не ми я хвалете. Този се излъгах да го гледам в две театрални постановки, опропасти ги тотално. В първата си забравяше репликите, пускаше някакви лафове, които явно сам си добавяше и им си смееше като олигофрен. Във второто всяка трета от думите му беше тежък циницъм, в най-общия случай нямащ нищо общо с контекста. И в двете пушеше цигара от цигара и вмириса целия салон. Абсолютно завършен простак и некадърник. На всичкото отгоре с претенции за неповторим талант.

Каква простотия! Кое е смешното?

ма Вие нормални ли сте ? да гледаме/слушаме/миришем уригнята на Блатечки и да се смеем ?

Ще ме прощават "звездите", но ако това е най-интересното в живота им, то явно простотията от която така силно искат да се откъснат не ги пуска. И да и имам реакцията на Яна гос-жа Маринова, която се изживява като отявлен каратист, а се опъна на килимчето като берберски каиш.

ПИСНА НИ ОТ ГЛУПОСТИ....

Силно прекалиха вече с натрапването на този филм, който не е нищо друго освен слаб опит да се копират американските екшън - комедии. Истинското българско кино както виждаме умира бавно и славно, последно с Ламбо. А тези оригвачи от клипа никой няма да ги помни след време...!

Не, не умира с Ламбо, Ламбо беше просто ектьор, а за да има хубаво кино, освен талантливи актьори и пари, са нужни и добри сценаристи, като братя Мармареви за времето си и още куп неща!

Аре стига с тия пари, че стана банално вече! Я виж италианското, френското...че и скандинавското кино напоследък. Като гледам не са тръгнали да харчат милиони, нито се опитват да гонят Холивуд. Акъл и приоритети преди всичко трябва....и по-малко алчност!

Написал съм "освен". От бюджет до бюджет има разлика, ама кино без пари не се прави, пробвай и ще видиш! Не говорим за супер продукции изобщо, че идята е главното - няма как да не се съглася, но и една гола идея не стига! Междудругото и без морал обикновено нещата не се получават или се получават гнусно!

Щом не се вижда безгащието, не ми го хвалете тоя клип.

гнусар

Е, с тези хубави крака всичко изглежда супер.

Само в България за известните е cool и яко да се оригваш в ефир и хилиш като недорасляк. Свещена простота!

не е свещена , ами е обикновена простота

Нашите "звизди", нашите "ентелектуалци" толкова си могат в изкуството - да се оригват... Манталитет...

Силно съм впечатлена. Не с какво да е, а с оригване...Бай Ганю в действие , балкански нрави!

Всъщност случката с оригването е заради една от яките сцени във филма :)))

Горката Диляна Попова!

Много премерен рекламен ход, но е удоволствие да го гледаш пак и пак.

ха

Това е искинска жена и да падне знае как - красивоооо!

Коя е тая паднала жена.