Гал Гадот ще бъде новата Клеопатра

Актрисата за трети път си сътрудничи с режисьорката Пати Дженкинс

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за израелка е хубава, но по принцип хубава не мисля че е, не че има значение, те тия са богоизбрани така или иначе

Нямам нищо против актрисата, но имам усещането, че ще вкарат голяма доза феминизъм във филма. Няма да се изненадам, ако добавят сцена как Клеопатра е успяла да съблазни Август, въпреки че е исторически филм.

Прекрасна, нежна жена и добра актриса. Очаквам този филм с нетърпение!

Много ми е интересно как ще приемат Египтяните еврейка да играе Клеопатра. А и има доста исторически факти как е изглеждала Клеопатра, по добре да я изиграе някоя Балканска мома с голям нос, трета вежда и много натрупана неизразходена сексуална енергия. И ако във филма има някой тъмнокож и ако той е гей и ако има от антуража на Клеопатра някоя и др. лесбийка, то със сигурност ще спечели Оскар.

Много красива жена

Батьооо, тва кво парче е само! Има две деца, а има перфектно тяло! Разбира се, тукашните кифли плюят, че не ставала, иначе кой ще хареса техните тунинговани, гротескни тела и лица

Засега 2 кифли с минуси. Разберете - няма по хубаво от естествената красота. Малко грим за по невзрачните и готово. Това пластични операции и 2 часа гримиране няма да ви докара до никъде

За да те разберат, трябва акъл.... така че, не се надявай! :)))

Според последни открити документи в Египет Клеопатра е била мургава и грозничка по нашите стандарти. Явно е имала други способности за да върти мъжете около себе си. Нефертити и Хатшепсут са били красавици, но на тая и е излязло име на мъжемелачка.

Хубаво лице, но има нещо в него... незапомнящо се.

Класиката на този образ е Елизабет Тейлър/Клеопатра/,Рекс Харисън/Цезар/ и Ричърд Бъртън/Марк Антоний/1963г продукцията е направено много автентично,натурално без технологии,ефекти .Гледал съм филма десетки пъти ,като любител на античността.Продукцията от 99г с Леонор Варела,Тимъти Далтън и Били Зейн е много слаба.......

леваците вече пищят, че не са избрали негърка за ролята, а Гадот отнася в туитър невероятни обиди.

Сьвсем невзрачно и обикновено лице. Ако я изкьпеш и измиеш и я пуснеш даже в метрото без грим, никой няма да се обьрне след нея. Поредната натрапена от кликата на еврюнгите звезда. Спомням си за онова грачещото птиче недоразумение дето под натиск го набедиха за най-добрата певица в Евровизия.

Не всяка втора е толкова висока и стройна, че да не я забележиш в метрото!

Одобрявам :)

Азиатка с крива глава ще играе Клеопатра?

Каква азиатка те гони, Гал Гадот е от Израел

Израел да не е в Европа ?

А защо тогава участва в Евровизия и побеждава със свои "версии" на Еврогейските ценности? Или просто не си чел???

Хм, че много бяла и хубава е тази, няма ли някоя чернокожа актриса за ролята? На расизъм нещо ми мяза тая работа, ей!

Кой ще играе Астерикс и Обеликс?

Саркози и Жоржа Депардийо.

Ами най-обикновена физиономия. Какво толкова?

а бяла арийска МАКЕДОНКА от династията на Птоломеите. Които Птоломеи са част от военния елит на Александър Македонски и си поделят империята след смъртта му. Но определено тази еврейка е по-поносима от негърка-Клеопатра....както бе негър-Орфей и негър-Патрокъл.

семити са евреите, арабите и гърците, докато египтяните са еджипшън-джипси-циганин(на английски). Между другото Гал Гадот не само е хубава, но има и страхотно тяло и то след две деца!

Така е, но важното е, че е джуиш-сигурно поне един оскар ще й дадат само по тази причина. Примери много.

Хава-нагила, хава-нагила, хай, хай, хай ... Ще върти дупето "Клеопатра в този филм с "правилна историческа постановка. Затова, че Мел Гибсън отказа на еврейските продуценти да режисира "Макавеите" ....завинаги бе обявен като Антисемита на Холивуд.

Елизабет Тейлър яко я беха оплюли за тази роля кинокритиците от средата на 60- те. Станало е 4 години преди да се родя, но Ню Йорк Таймс е писал тогава: " О, Клеопатро! Цезар ти отдаде сърцето си, Марк Антоний живота си, а Туенти Сенчъри Фокс- всичките си пари!" Явно суперпродукцията за времето си е била финансов провал...

Kenn1111

Поредната боза като чета кой се е заел с проекта и какво е правил преди това.Да си го гледат сами.