Гал Гадот ще бъде новата Клеопатра

Актрисата за трети път си сътрудничи с режисьорката Пати Дженкинс

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kenn1111

Поредната боза като чета кой се е заел с проекта и какво е правил преди това.Да си го гледат сами.

Елизабет Тейлър яко я беха оплюли за тази роля кинокритиците от средата на 60- те. Станало е 4 години преди да се родя, но Ню Йорк Таймс е писал тогава: " О, Клеопатро! Цезар ти отдаде сърцето си, Марк Антоний живота си, а Туенти Сенчъри Фокс- всичките си пари!" Явно суперпродукцията за времето си е била финансов провал...

Ами най-обикновена физиономия. Какво толкова?

може и 100%, или поне роми, защото става дума за Египет

а бяла арийска МАКЕДОНКА от династията на Птоломеите. Които Птоломеи са част от военния елит на Александър Македонски и си поделят империята след смъртта му. Но определено тази еврейка е по-поносима от негърка-Клеопатра....както бе негър-Орфей и негър-Патрокъл.

Кога роми са имали аристокрация и монарси? До днес в Индия е невъзможно, дори при сватба, да се премине от нисша във висша каста. Лично познавам такава индийка, по семейни познанства в САЩ, която я разведоха родителите на бившият и мъж, защото не е от тяхната каста. Мъжът и е създателят на баркода.

Кой ще играе Астерикс и Обеликс?

семити са евреите, арабите и гърците, докато египтяните са еджипшън-джипси-циганин(на английски). Между другото Гал Гадот не само е хубава, но има и страхотно тяло и то след две деца!

Хм, че много бяла и хубава е тази, няма ли някоя чернокожа актриса за ролята? На расизъм нещо ми мяза тая работа, ей!

Така е, но важното е, че е джуиш-сигурно поне един оскар ще й дадат само по тази причина. Примери много.

Египетската държава е създадена от МИЗИТЕ. Собствениците на земите в Близкия изток и Двуречието през неолита и бронза. Египет е създаден като земеделска държава в ДЕЛТАТА на Нил. Тракия, Двуречиято и Делтата са житницата на Древния свят. Затова е важен Египет(Делтата) за всички империи. Дори античните автори са запазили името на основателя на Египет - ЕРМИ ТРИЖДИВЕЛИКИЯТ. Точно така, това е и български царски род чак до 9-ти век, ЕРМИ ТРИЖДИВЕЛИКИЯТ е и Божият ВЕСТИТЕЛ, той е и патрона на ТРАКИЙСКИ и БЪЛГАРСКИ царе. На него наречен българския КАНАС когато разбива армията на Пророка при Цариград - Св. крал ТРИВЕЛИЙ. Семити са и ХАИ-те("арменците"). Но семитите, генетична смес от бели преселници с местни негри в Етиопия, тръгват с обратна бежански вълна от Етиопия на север преди Троянската война. През 1274г.пр.н.е. (у812г от Сътворението) скитския цар Танаса , на днешна Добруджа, участва във войната с фараон Рамзес 2 на страната на ХЕТИТЕ в битката при Кадеш. Позиционна война подробно описана от египтяните. 3000 колесници, предимно скитски. Завършила със сватба с хетска принцеса за фараона. И нито дума за джипсита, семити, бежанци. Но когато цар Танаса се връща в Скития, отрупан със Слава и почести, част от войската му остава в Иран и така се появили ПАРТИТЕ - от думата парче(откъснат). И всичко това го пише в Хронографите от Сътворението на Света на година 1812. 30 г. по-късно, в Хронографите, е указано, че се я родил Авраам - първият семит. Баща както на Исмаил от Агар, така и на Исаак от Сара.

Хава-нагила, хава-нагила, хай, хай, хай ... Ще върти дупето "Клеопатра в този филм с "правилна историческа постановка. Затова, че Мел Гибсън отказа на еврейските продуценти да режисира "Макавеите" ....завинаги бе обявен като Антисемита на Холивуд.

Азиатка с крива глава ще играе Клеопатра?

Одобрявам :)

Каква азиатка те гони, Гал Гадот е от Израел

Израел да не е в Европа ?

А защо тогава участва в Евровизия и побеждава със свои "версии" на Еврогейските ценности? Или просто не си чел???

Саркози и Жоржа Депардийо.

Сьвсем невзрачно и обикновено лице. Ако я изкьпеш и измиеш и я пуснеш даже в метрото без грим, никой няма да се обьрне след нея. Поредната натрапена от кликата на еврюнгите звезда. Спомням си за онова грачещото птиче недоразумение дето под натиск го набедиха за най-добрата певица в Евровизия.

леваците вече пищят, че не са избрали негърка за ролята, а Гадот отнася в туитър невероятни обиди.

Класиката на този образ е Елизабет Тейлър/Клеопатра/,Рекс Харисън/Цезар/ и Ричърд Бъртън/Марк Антоний/1963г продукцията е направено много автентично,натурално без технологии,ефекти .Гледал съм филма десетки пъти ,като любител на античността.Продукцията от 99г с Леонор Варела,Тимъти Далтън и Били Зейн е много слаба.......

Хубаво лице, но има нещо в него... незапомнящо се.

Според последни открити документи в Египет Клеопатра е била мургава и грозничка по нашите стандарти. Явно е имала други способности за да върти мъжете около себе си. Нефертити и Хатшепсут са били красавици, но на тая и е излязло име на мъжемелачка.

Батьооо, тва кво парче е само! Има две деца, а има перфектно тяло! Разбира се, тукашните кифли плюят, че не ставала, иначе кой ще хареса техните тунинговани, гротескни тела и лица

Много красива жена

Не всяка втора е толкова висока и стройна, че да не я забележиш в метрото!

Много ми е интересно как ще приемат Египтяните еврейка да играе Клеопатра. А и има доста исторически факти как е изглеждала Клеопатра, по добре да я изиграе някоя Балканска мома с голям нос, трета вежда и много натрупана неизразходена сексуална енергия. И ако във филма има някой тъмнокож и ако той е гей и ако има от антуража на Клеопатра някоя и др. лесбийка, то със сигурност ще спечели Оскар.

Засега 2 кифли с минуси. Разберете - няма по хубаво от естествената красота. Малко грим за по невзрачните и готово. Това пластични операции и 2 часа гримиране няма да ви докара до никъде

Прекрасна, нежна жена и добра актриса. Очаквам този филм с нетърпение!

Нямам нищо против актрисата, но имам усещането, че ще вкарат голяма доза феминизъм във филма. Няма да се изненадам, ако добавят сцена как Клеопатра е успяла да съблазни Август, въпреки че е исторически филм.

За да те разберат, трябва акъл.... така че, не се надявай! :)))

за израелка е хубава, но по принцип хубава не мисля че е, не че има значение, те тия са богоизбрани така или иначе