Коментари - Гала, Стефан и Мари на купон у Зейнеб | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наистина е чехъл. Колко са ми симпатични такива, които са си оставили децата и се прекланят пред накакви..... и дъщерите им. Чехъл!

Е,ама тази дъщеря и на гала плевенчанката наистина много грозна и с криви зъби.

Това не е било бохо парти. Това е било Охо-бохо парти.

За всяка селска вечеринка статия ли ще пускате?

бихте ли ме просветлили - бохо парти? парти за бохльови ли е това? иии добре, че сте вие... че някой да се сети за тези хорица

Стефка,а не Стефан.Това не е мъж,а чехльо..и какво прави на женско парти..ооо забравих,той не е мъж,извинявам се,ахахха

ДИР нагласете фокуса на снимките в галерията.Изглеждат така все едно че са правени в кривите огледала на някой увеселителен парк,ако неможете върнете старата ДИР страниза

Гала и държанката и Стефан са си муфтаджии и Зейнеп също.Така са с залепили и за сем.Халваджян.

“ всички изглеждат в чудесно настроение и са облечени в типичния стил за такъв тип парти.” Тц, тц, тц... Да паднеш от смех! Инфантили, сър!

Бизнесменът Стоян Балевски явно нещо не е наред с главата та е заедно с това нахално и простовато същество Зейнеб.

Кой т.н. бизнесмен е добре с главата?! И кой е изкарал парите си с труд?! Какъвто бизнесменът - такава и жената до него. Няма да се хване с някоя, киято е икономист, лекар, учител, юрист и т.н. ВажнутУ е да е риалити звИзда :))))

У Зейнап

Обективно погледнато съм по-хубава от Мари и Зейнеб/тя е много посредствена!/,но Гала е супер на вид и ме надминава като визия,макар и на по-зряла на възраст от мен .Мнението ми е ,че тези хорица не блестят с кой знае какъв интелект,ама на-имат късмет да попаднат на точното място и хора и да са сред така наречения хайлайф в България :)

и как мина партиту ? дайте подробности моля, много е интересно.

Гледах я, гледах я снимката, па така и не разбрах от къде знаете, че виното е охладено, дето го пият двете.Ама ги украсявате, ама ги къдрите, чудо.Па белким стане новина.Стефан ми е много антипатичен.Мнооооого.Айде със здраве.

By default бялото вино се пие охладено. Стефан и Гала и на мен са ми неприятни.

Бута МаритУ, та барем и то се обзаведе с някой заможен бизнесмен, подобно на Емилия, Зейнеб и пр.

Абе аз ако бях или приличах на Стефан щях да се затворя вкъщи и да не излизам никъде...

Кичозна позьорщина на натрпващи се безсмислени люде.

Добре че е Гала да поотупа Заибнето от пепеляка, квато държавата такива и виповете, че и малката мърла и тя звезда стана...пфууууу... Бог да пази България!

Каква страхотна новина, няма да спя от вълнение цяяяяяла нощ! Ама я кажете, въпросното плевенско момиче на късмета да не ви плаща постоянно да я рекламирате??? Заради нея и тъпото й предаване вече не гледам Нова...

Само на мен ли Стефан ми е супер антипатичен ??

Не само на теб.

Хмм, чудя се що ми трябваше до моря мозъчни клетки за виШУ в Университета, като и без кой знае какво образование, хората си органзират бохо - партита, в очевидно не 100 кв. м двор...

СТЕФАН БАЯ СЕ Е УГОИЛ

Некъф ужаст, некъф ад...

Хахахха, най- точноя коментар :) И е важно да се уточни, че къщата не е на Зейнеб, а на родителите на “гаджето” на Зейнеб... Тъй като и маминия лигльо, “ партньор и бизнесмен” работи едно НИЩО.

е да мислят хората,че това са представители на елит. Простено им е за някои елементарни умове, може би.

УжасТ

Много важно. Гала е пред пенсия и сваляне от ефир и се чуди как да е интересна. От сърах, че ще е без достатъчно финанси, бута мъжа си и дъщеря си, та дано те да почнат да изкарват пари. Зейнеб- известна от тъпо предаване, минала 30те, но без образование, а на мен дори не ми е и симпатична...но била красива... Моля, обяснете каква е тази новина!?

Ма kak Заебнето да е без образование- има средно от техникум за обществено хранене, което си е направо еквиавалентно на Харвард. За красива-ако е много, много нагласена и набоядисана, малко по-малко си й личат турските черти и особено турските очички.

Оооо каква новина???Силно сме заинтригувани,цялото българско общество,как живее БГ "елит"-а...