Галена и Азис повеждат хорото в "Аз обичам България"

Капитан Кадиев плаче от емоции, Кедъра блести със знания, а водещата Алекс Сърчаджиева "вади" нови забавни игри още в премиерното издание на играта

Обратно в новината

Коментари - Галена и Азис повеждат хорото в "Аз обичам България" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПИПО

Вече сме го гледали това предаване и беше на много високо ниво. бтв не откриват топлата вода.

Наистина представителна извадка - Галена и Азис!!! Какво по-хубаво от това! Добре, че спрях да гледам БГ телеивизия вече 4 години ще станат.

Това е дъното!

Аз обичам България - чалга и цигания...

Все си мисля ,че сме стигнали дъното и всеки път когато чета подобна новина разбирам, че и още можело....

Ако беше виц щеше да е смешно, ама това е истина по гол задник ......

Азисе, Още помним ох как болеше на гърба на паметника на Левски!

Хубаво, че я обичат .... защото точно тази България аз вече лично не я обичам...... и е възножно на България да и се присира от тази "любов"

Много се радвам, че не гледам телевизия.

Аз също не гледам повече от 12 години българска телевизия - просто вече времената са други и има много по-интересни неща , които могат да се гледат. Минаха времената когато имаше една програма и то за няколко часа и чакахме с нетърпение да почне привечер и да завърши в 22:00.

И това предаване оакахте.

Добре де, толкова ли няма други свестни водещи и актьори? Защо трябва едни и същи да се въртят по абсолютно всички риалитита, предавания и т.н. Доста е досадно, не се ли досещате?

В тая жалка държава други певци, освен галена и азис, няма ли бре??

Един циганин и една туркиня .... Единият идва от Индия, другата от Турция.

белите хора в България вече са малцинство.

Циганин и чалгарка повеждат хорото...Браво,втасахме я.

Гнусно.

Кадиев и еврейка. После защо бебета не се раждали в България.

Нина

Те кадърните актьори правят кино и театър. Некадърните стават водещи!

А Дядо ви Сокол сега ще ви изклюкари какво е чул да се говори по заведенията за Надя на певеца Константин: че не е хубава, а нарочно я бъзикали заради Константин понеже са му или фенове или приятели, а иначе в главата приличала на отекъл булдог и имала много странна форма на лицето една таква сплескана, все едно и е минал тир през него или пък и е изрязано, като квадратна глава и била омотала Коцето заради парите му и до колкотто разбрах се криела от Коцето, за да му изневерява с някакъв богат адвокат и после го лъгала, че уж му е вярна, но естествено че нямало да си призне кави ги върши подлогата, а Коцето бил наивен щом още я търпял да му харчи парите и да му слага рога. А и за оная Светлана Гущерова хората говореха по заведенита, че и тя влизала в същата група на изневеряващите проститутки, като тая на Коцето и че децата и не били от Гущеров, но много добре успяла да го измами, че уж са от него и той и се вързал, до колкот разбрах едните и били от охраната на Гущера, а другите от нейни клиенти, които тя нарича приятели защото се прикрива, че е проститутка и преди години от ГДБОП са я привикали, че била се изявявала като сутеньорка на някави момичета, ама и тоя парцал Светлана няма да си признае нищо че има свидетели, но нищо той Гушера ще я опатка, като подложи проститутката на тестове за бащинство, ама е обиграна проститутка и може да успее да фалшифицира тестовете, но рано или късно пак Гущера ще разбере, ако е фалшифицирала тестовете и ще я последва съдбата на Мара отварачката, която по подобен начин се опита да измами и излъже Гущера, но той я надуши, разведе се, изхвърли я като мръсна помярка каквото си е и и прибра всичко, а сега на ред е Светла парцала.

Светлана Гущерова хората по заведенията те коментираха, че си доста хитра проститутка и успя да измамиш и излъжеш Гущеров, че уж децата ти са от него, ама то и Мара Отварачката ползваше почти същите измами и лъжи като тебе, но накрая той я надуши и я изхвърли и си прибра всичко, сега ти си наред, а то е ясно че ти няма да си признаеш и до последно, ще лъжеш и мамиш как уж всико това било лъжи, да но нали знаеш, че дори и да успееш да фалшифицираш тестовете за бащинство на многобройните чавета, които си плюнала от различни мъже, пак Гущера ще намери начин да те изследва и колкото и да отричаш истината, която мъжете които ти напрвиха чаветата я разпространиха, номера ти няма да мине повече при Гущеров и ще стане, както стана с Мара Отварачката защото ти си същата шарлатнака и можеш само да заблудиш глупаци като Джино, пред които се престурваше, че си уж добричка тихичка девствена и каква ли не, но не и умните хора там не ти вървят цирковете. Започвай още от сега да търсиш нов балък да ти е спонсор защото ще видиш, че Гущеров рано или късно ще разбере, че нито едно от това което си плюнала и си го измамила не е от него и ще береш ядове за всичките ти гяволъци, които си сатворила с цел да омотаеш в мрежите ти някой богат спонсор, за да те издържа за да не работиш цял живот, но сега пак ще ти се наложи да се предлагаш по каталог за проститутки защото ти каквато си тъпа и нямаш образование за нищо не ставаш и докато намериш нов богат балък да го измамиш същото, както измами и излъга Гущеров за да му харчиш парите, ще ти види разкъсаната проститутска дюза зор. Започвай от сега търсенето на нов балък за спонсор, че не се знае дали вече, ще успееш да намериш нов богат балък, които пак да измамиш и излъжеш за да те издържа заедно с чаветата ти, които си ги плюнала от различни мъже. Много скоро като цървул ще изхвърчиш като Гущера се увери че нито едното чаве не е от него и като ти взема като на мара как и взе всичко и ще се наложи отново да се предлагаш на каталог.

А Светлана Гущерова хората по заведенията коментират че си голям парцал бая чавета си плюнала от различни мъже и каво ти е виновен Гущеров да го наказваш, като го лъжеш че чаветата са ти от него или си казваш е тоя има пари и е балък, щом ми се върза на лъжите и измамите, ще му се подмазвам и ще го лъжа и мамя до последно докато не разбере, че са копелета от различни клиенти и нито едно, не ми е от него направено. Светлана ти си боклук, но се прикриваш и се престуваш на таква каквто не си, но бъди сигурна, че много скоро като Гущера изследва ДНК и ти, като не успееш да фалшифицираш тестовете с цел да го измамиш отново, ще се разведе и ще те изхвърли, като помиярка а ти с толкова много чавета, които си изсрала от различни мъже стрнно, как ще си ги издържаш защото нали се сещаш, че Гущера вече няма да ти дава и стоинка за издръжка на чужди копелета, които ти го излъга че са от него, а и ще последва развод и като по закон вече не си никоя и ще се консултира с адвокати, ще им каже как ти с цел да го използваш, като му ползваш имуществото и парите си го измамила и излъгала, че чаветата са от него, а по днк както се е изслевало се е установило, че са от различни мъже и тогава, ще ти прибере всичко което ти е дал до монета, защото ти ще си госпожа никоя, една евтина парцалива измамница и лъжкия от каталог за проституки и като цяла България разбере защо те е изхвърлил Гущера и ти е прибрал всичко, ще станеш за резил. А от както успя да прилъжеш Гущера и много взе да се взимаш на сериозно по разни предавания, да се правиш на някаква каквто не си и никога няма да си, но много скоро ще ти спадне рязко самочувствието, като цяла БГ те разбере, каква си и за какво те е изгонил Гущера, тогава ще свиеш перките и ще се скриеш пак по проститутските бардаци, като преди години за да търсиш нов спонсор балък ,за да те издържа, а ти в замяна да го лъжеш и мамиш!