"Гардиън" за Ванко 1: Осъден трафикант напуска след протести "VIP Брадър"

От изданието са се обърнали към шведските собственици на "Нова телевизия"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изкарали са го, защото им спадат приходите. Ако има как на майка си пуйката ще покажат, само и само пари да падат. Просто не гледайте такива простотии и не коментирайте статии и така ще се махнат.

явно са част от наркопласьорската схема на бсп :)

Направо си кръстете ''хумор и забава'' секцията защото се чудите по какъв начин да натрапите на хората да гледат тази помия.. Ванко забрави кога беше осъден ''трафикант'' ама тия от ''гардиан'' го наблюдавали с интерес какво прави та и помията гледали и сем чели и много се ''загрижили''

Аз доколкото помня Снуп Дог е съден за изнасилване на братовчедка си. 2 pac, 50 cent .. и разните му там от облаците сигурно са паднали - всички до един са с криминални досиета. Гардиън да не се правят на много интересни ами да погледнат помийката и в собственото си островче - на екраните им педераст до джендъра и джендър до педераста - аман!

Е Бойко Борисов като е нарко трафикант защо го дават всеки ден по скапания приемник.

А БЕ ВАНКО ТИ ЛИ СИ БЕ , АД ПОМИСЛИХ ЧЕ СИ ТИ !?

Във " Фермата" също вкарват всеки сезон по някой бивш затворник . " Гардиън"защо не реагират? Сега да очакваме ли някоя организация, която ще защити нежния гримьор от агресивния грубиянин Весо " Левскиту"?

а помните ли защо въобще стигна до съд ванко 1? Защото удари шамар на сина на черепа..

Истината е, че го изгониха, защото от Нова разбраха, че Ванко е ползвал дръжката на вибриращата четка за зъби на Кулагин. Оттам са и болките в корема.

Боклуци правят боклуци да ги гледат боклуци.

Сега на неговото място ще вкарат Цветан Василев. Надяваме се, че няма да има протести на бившите вложители в КТБ.

Кво пък толко....Б.Б. го дават всеки ден по телевизията...що някой нещо не се оплаче....най-добре на арменския поп.

То ,че има проблем,има,но и другата страна, имам предвид хора излежали присъди,т.е. " поправили" се ,излизат на свобода и какво,остават с черен печат завинаги!То зависи от деянието,естествено!!Друго конкретно за Ванко 1 едва ли е претърпял метаморфози,просто си е излежал пръсъдата,или условно,не знам точно,но е вкаран в този формат защото разчитат на екшъна,простотията,хляб и зрелища, да има гледаемост от масите и смс- и основно!Не знам дали останаха зрители да си губят времето,е все ще има !

тоя примат нямаше ли топла връзка с БСП?

Сега БСП ще го издигнат за общински съветник в Пловдив.

Манипулация, след манипулация. Защо с такова настървение се задават грешните въпроси, а верните се загърбват? Като кажете "гардиън", мед ви тече заедно с лигите, а не виждате, че са същата платена помия, като всички други. Защо да не се показват престъпници? Не трябва ли да са на мерника на обществото (ако изобщо сме общество)? Не трябва ли майките да пазят дъщерите си от него и подобни? Къде ги показват, та да бъдат низвергнати? ОК. Правилният въпрос. Защо Нова телевизия заявява неоспоримо и без всякакво колебание, че Иван Главчев е VIP? Ето за това е правилно да осмисля позицията си, а не заради самото показване. Не показването, а внушението е порочно. Зад мантрата, че медиите не възпитават, а просто показват факти, всъщност, представят една лъжа, като истина. В крайна сметка, доказват, че не са информационни, а са манипулативни институции. Знам, че макар да ми е писнало, нищо няма да се промени. Но ми писна да лъжат нагло всички ни.

Нищо не разбрах?

да ги показват - някога по гари и автогари се лепяха едни плакатчета с образите на джебчии и и джебчийки примерно. Аз ''брадьри''те - ВИП, неВИП - никога не съм ги гледал, ама на подобна ''компания'' от плаката бих обърнал внимание...

Поздравления за този коментар!

не стана ясно как точно Ванко 1 е разбрал за протестите та е решил сам да напусне ли? или нещо друго някаква конспирация та Вип брадъра да му е подсказал, че трябва да си ходи ли? Според мен е случайно стечение на обстоятелствата това, че Ванко е поискал да си ходи с това, че са искали да го изгонят щото когато Ванко каза че иска да си ходи точно на номинациите брадъра беше доста смутен и изненадан та чак прекратиха номинациите и сега се възползват от ситуацията за да кажат видите ли ние сме много морални и ала бала. Абе тия на баба от село могат да ги придават ама на мен не....

е ти това като не си разбрал, как да ти се обясни другото?

Тия от мсмс нинджа лесбийки ли са?

едва ли, но бас хващам, че поне половината нямат качеството на "мама". Е освен ако не са научили домашните си котки да им мяукат така: "Мяу-мааа..."

Защо спорът за това трябва ли осъдени престъпници да се показват в предаване от такъв мащаб и да служи за пример, както многократно казват коментаторите в шоуто за участниците, да прераства в спор кой е повече мъжът или жената. Що се отнася до възникналият вече спор за мъжете и жените, аз като жена смятам, че не сме еднакви двата пола и също смятам, че тук няма място въпросът за надмощие. Всичко зависи от индивида. И аз смятам, че жената, която ражда деца, трябва да се грижи за семейството си вместо да търчи да осигурява и прехраната му. Това обаче не отменя факта, че много жени са добри работници и ръководители. Наистина жените имаме много права, но те ни вменяват и много нови задължения. И колко трябва да е силна една жена, за да ражда деца и едновременно да се труди наравно с мъжа. Ние жените сме поставени в абсурдна ситуация.

Ти ела само да видиш как е в Америка и Канада. Жените са се превърнали в груби мъже,псуват пият, държат се вулгано. А мъжете от друга страна са станали като бабичка, направо като в Алиса в страната на чудесата!

донос срещу Юнкер, че като се беше напил тука обарваше Фандъчката. И снимки даже има, щом са решили да стават таблоид хем те ще са доволни, хем някой паунд мое да дадат?

Юнкер, а Жозеф Дол, ма няма значение.

Не било компютри, а компоти.

Юнкер пощипваше нашият премиер пред камерите по време на телевизионно интервю.

Престъпници управляват България та какво остава за долонопробните TV шоу програми. От тях простащината залива екрана като водопад.

Сатанизацията на Ванко започна от джендърско феминисткия сайт мама нинджа ,като каза ,че ,,жената трябва да си знае мястото. За държавна измяна в ефир нямаше да е такава истерията ,писъците и воя!

И каква е истината за жените? И в качеството на какъв въпросният Ванко ще я определя? Хайде, по-сериозно...

Ми това е елита на България !!!

Мога да пророкувам бъдещето ви - на вас и на децата ви, "гледам" на телевизионни програми, състоянието на образователната система, на здравеопазването и на храните за масова употреба в търговската мрежа. Предполагам, че и вие сте не по-малко прозорливи от мен, в този смисъл. Ако не направим бойкот на помията, ще се издавим като плъхове в преливаща канализация.

Много жени коментират изказването на Ванко 1 "Аз не виждам нищо срамно в това жената да стои по-ниско от мъжа", но защо ако сме равни мъж може да бъде съден, че е бил жена, но жена не бива за психически тормоз или бой(вярвайте ми, има доста такива). Ако искате да сме равни във всичко ... "ела да се разберем като мъже"(нещо абсолютно нормално за двама братя примерно) и тук не казвам, че с бой се разбираме, но всеки мъж и жена знае до какъв момент стигат споровете ни. #MeToo също го видяха, че жените са същата порода - в момента, в който имат власт и имат нужда от ласки са си "прасета".

Повръща ми се от този световен феминизъм и оплаквания от сексизъм. Ами забранете всички американски филми бе дебили, то няма филм без престъпления и насилие.....

АКО ВАНКО НЕ БЕШЕ КАЗАЛ ТОВА,КОЕТО СИ МИСЛЯТ И НАД 90 % ОТ БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ- ЖЕНИТЕ И МЪЖЕТЕ НЕ СА РАВНИ И Е УНИЖЕНИЕ ЗА МЕН ДА МЕ КОМАНДВА ЖЕНА,, ,НЯМАШЕ ДА ИМА ИСТЕРИИ ОТ БГ ФЕМИНИСТКИ,СВРТРЗАНИ С ДЖЕНДЪРСКИ ВЕСТНИЦИ В ЕВРОПА.

Тежко ни ако 90 % от мъжете си мислят, че за тях е унижение да ги командва жена!!!

Аз пъ викам напротив, тва би стимулирало мъжете да се развиват и стараят повече за да не ги командват жени.

И то голямо, да те командва жена ти. Това означава, че си мъж под чехъл. По същия начин, по който и за една жена е унижение да бъде командвана от мъжа си. Хората се свързват в брачно съжителство, за да работят и действат заедно в името на доброто и на двамата. Влизат в брачно съжителство с различни качества, имат различни задължения, обикновено в областта, в която имат предимство и взимат решения заедно. Когато единият командва, а другият се чувства командван, значи каруцата се е обърнала или е тръгнала да се обръща.

Не гледам тази помия нито пък разрешавам да се гледа тази телевизия в този часови пояс в къщи, но прочетох статията. Накратко Ванко 1 са го махнали щото го боли ку...ку..КУРема явно? А тук се търси някаква сензация. Как да е. Само като прочетох кои са участниците тази година, направо продуцентите са се надскочили във фалша от всякъде. За тях е ясно искат да изкарат повече кинти от тотално изпростялия материал. Въпроса е за какъв се плащат заплати на така наречения СЕМ и каква е точно тяхната роля в тази порнография.

СЕМ не гледат телевизия. Само така си обяснявам съществуването на някои програми и на някои телевизии излъчващи "музикални" изпълнения.

Това са героите на деня. И очевидно това се кльопа масово или напротив, някой плаща, за да се прожектира и да достигне до широката аудитория, с цел - някакво послание. И в двата случая е плачещо, в първия - защото, показва какво вълнува масите, а във втория, какво врагът се опитва да направи с масите. Бъдещето ни предначертано ли е?

ама коментираш и се хвалиш, че натрапваш мението си вкъщи.

А защо телевизиите излъчват непрекъснато холив. филми като бандата наОушън 10 версия.., и бандата на екшън, кралицата наюга и др. с най.- известни актьори., където се героизират истински престъпници, крадци и наркотрафиканти. Защо от гарьиан не виждат това

Гардиън е медия, като всяка друга. Вижда това, за което й плащат да вижда. За всичко друго е сляпа.

Щом не правиш разлика му банков обирджия и насилник сводник.Какво да ти се обяснява.Все пак кажи един филм където величаят сводник

Да бе, чувал някой от Гардиън за Ванко, че даже и за бетина жотева и какво била казала. Смях. Боже, какви наивници живеят в нашата държава. Вярват на изфабрикувани глупости. Все едно та някой му пука за бетина жотева и нашите семкаджийски организации. Те българите не са чували да гия, те Гардиън Абе ужас некъв. Добре че работя в чужбина, но и малкото време в което си идвам тук, ме разочарова с тъпотията, дребнотемието и лъжите си.

Какво работиш в тая чужбина?

Гледам телевизия по цял ден. Предимно Нова.

Тия от Гардиън защо не зашумят за избора на половината кардинали в католическата църква, които са замесени в ужасни сексуални престъпления и потулени скандали.

Значи това че е сводник и продава жени като стока не е проблем. Ама като каже че мъжа стои по високо от жената го гонят........... Ех тези феминистки отганизации, колко са прагматични :D

Проблем е, че е мръсен сводник.

Трябваше да влезе заедно с цигуларката Татяна Нали тя го уреди да лежи 3 место 12 години?

не само Татяна, а и Мая Манолова и Янаки Стоилов. Те внесаха прословутата поправка за гласуване. А живееш с такива..."сънароднци", че в момента Мая Манолова е с най-висок рейтинг в държавата ни...

Тия морални хора от Гсрдиан защо не се заинтересуват от избора на цвъцвъ в европол по предложение на също високоморслните от репки от австрия.и той беше разследван., а как се измъкна - знаем. Шуми се за един никакъв Ванко., а ония горе никой не закача

Това е единствения начин, по който ще се оправим - с бутане отвън. Иначе нашия медиен слугинаж няма да се обади никога.

Тия от тоя вестник не знаят ли,че една мутра ни е министър председател,по скоро мутрата-пожарникар,един от основателите на СИК - и светът го търпи да унищожава българския народ. Сега се сетили за тоя Ванко 1 ,дето пак една комунистическа депутатка Татяна ДОНЧЕВА предложи закон,чрез който трафиканта на жени беше освободен предсрочно. Светаът не разбира ли,че живеем в кочина,където политиците са най големите крадци и изтребват народа.

Тия зелени, либерални, гей, веган и т.н. организации вече се явяват като 4та съдебна инстанция. За всяко престъпление, независимо колко гнусно е то, има присъда, която след като бъде излежана има един допълнителен срок за реабилитация, и след това се водиш пълноправен гражданин с чисто свидетелство за съдимост. С нищо не си по-различен от тези, които пищят за щяло и нещяло. Всякаква дискриминация срещу теб би била незаконна. Изказването на шведската компания майка е достатъчно основание господин сводникът да ги осъди ако се кандидатира за следващо участие и бъде отхвърлен. Тук говоря само за законната страна без да намесвам кой какво извършил и за какво е бил осъден, както и би трябвало да е пред завързаните очи на Темида.

Не ти ли се струва, че правиш същото, което и тези, изброени от теб организации -клакьори на разложението? Няма реабилитация! Това, че съдебната система е престъпна, превръща и решенията й в престъпни, а не правови. Когато законът е престъпен, нарушаването му е героизъм. Друг е въпросът, че в мафиотската правозащитна система, това не е безопасно. Когато стадото се охранява от вълци, не може да се говори за правосъдие. По отношение на реабилитацията, признавам, че е нужно такова право. Тогава, когато неговите жертви, до една, го обявят публично. А съдията присъства единствено като регистратор или нотариус.

Въобще продуцентите са се забравили,и се чуде защо час по скоро не махнат и Кулагин,просто това шоу отвръщава с този Кулагин,смърди,има толкова качествени хора там вътре които не могат да изпъкнат ,само защото Кулагин постоянно си показва простотията и гадостите.Спирам да гледам докато не разбера че са го махнали.

Нали си е излежал присъдата и вече не е трафикант. Не разбирам срещу какво протестират. Та чак и на Гардиън са писали, та да им излъчи материал от тяхно име, за по- тежко. Протестират срещу нещо отдавна приключило.

Викаш платил си е дълга към обществото? Ааааа, ама само половината...

То да беше само Ванко 1. Не виждате ли каква е тенденцията да се показват неграмотни хора като VIP! "Чудя се какво правят там малкото интелегентни хора!!! То бива, бива, но такава простотия!

Каква е тази дискриминация? В1 нали си е излежал присъдата, взел си е поука, така че няма проблем да участва в бардака!

Значи не го махат защото е работил като сводник а защото говорил каквото не трябва. Глупави организации. Думите по важни от делата :D

не, защото го боли корема, ха-ха

Чудя се защо пак чужденците трябваше да ни го кажат? А у нас го представят едва ли не като някакъв герой и модел за подръжание. Пускат го в най-гледаното време и после се чудим защо децата ни се възхищават от такива като него. И къде беше СЕМ да реагира по-рано? В що за болно общество живеем?

А аз се чудя защо сем глобява за всяко "свиня" изречено по тв, а не глобява заради п.е.д.е.раст който обяснява как точно си е завирал четката за зъби в г..а. И после как миришела. Па и други обвинява за собствените си гейски номера. ай сиктир

- Как се лекува гъз-трит? - с кур-мит. тъйче В1 е отишъл на лечение

погледнете филмите на тъпият холивуд? героите задължително са въоръжени. в не малко случаи се занимават и с наркотици... и пари, естественно. бече не гледам никви нови холивудски филми, щото са тотални буоклуци просто. ако тоя циганин ванко, има късмета да докосне щерка ми, отдавна да лежи некаде на 2 метра под земята. а го дават по талвизора?!? не знам чащо родителите на пострадалите момичета не го изпратят при Господаря на Светлината своевременно?!?

Да, но ти сам го каза, това са филми. Докато тук той е официално поканен, и то като „вип“ в предаване, което се гледа ежедневно, и то предимно от млади хора, т.е; едва ли не го показват като модел за подевение, а той и е осъден престъпник.

Защото нямат родители, затова. Никой не посяга на по-силните от него или такива със силен гръб. Запазената макра на турбо слабаците е да злоупотребяват и тормозят по-слабите от тях. А по-слаби има винаги.

Предаването е от, и за безмозъчни примати!!!

Дир,от вас разирам за тази много важна световна новина. Изобщо не ми пука за биг брадр,. След като правт филми и сериали за Пабло Ескобар,защо и Ванко да не участва в бардака биг брадър? В днешния свят се налагат точно такива герои. Повечето политици по севта са неосъдени престъпници също. Този осъдиха ли го поне?

чуждестранните собственици в България. Проблема е че който да дойде ще работи с тарикатски български боклук и рано или по-късно предприятието ще се вмирише от комуноидни български лайна, от което няма как се спасят. Затова или фалират или изчезват от България,а втори трудно се лъжат да инвестират.

Интересен казус.. От една страна имаме обвинен и излежал наказанието си. От друга страна имаме правозащитна организация, която го "линчува"защото е излежал наказанието си и сега е по екраните ? Това не е ли лицемерие ? Не го защитавам.. Разсъждавам си...

Това, че е излежал просъдата си го защитава едиснтвено от повторно излежаване на просъда за същото престъпление. Няма нужда да се показва по разни телевизии и да бъде представян като ВИП. Осен това, хич да не беше престъпник, е леко неандерталец и както той няма нищо странно в това жената да стои по-ниско от мъжа, аз пък не намирам нищо странно свинята да си с тои в кочинката и да не занимава околните със себе си.

"Това, че е излежал просъдата си го защитава едиснтвено от повторно излежаване на просъда за същото престъпление. " Тоест за него сега не е проблем пак да си пусне проститутки в Германия или където и да било :) ? По твоята логика няма да го съдят за същото престъпление :) Че не е ВИП, както и болшинството в "къщата", е ясно. Също е ясно, че който и да влезе ще бъде тотално одрискан, то затова и хонорарите са много приятни :)

Агент Шминг, малко ти убягва логичното мислене. Казах същото престъпление, не подобно престъпление. Има риск пак да не схванеш, то ти давам малко кредит. Освен това ти обвиняваш в лицемерие малко по странен критерии.

Дадох ти "зелено", защото ме кефиш :) Да, продължавам да мисля, че е лицемерие. Има престъпление - има наказание. Наказан - изкупил вината си. Изведнъж се появяват платените от някой клакьори и що за чудо, той е виновен, че е бил виновен и си е платил за грешката ( провинението ) ?

Организацията, която е написала отвореното писмо е против приматските му изказвания за жените, до колкото рабрах. Може да греша, но сега няма да седна да се ровя къдете беше това отворено писмо:)

Тоя защо още диша?

Глупости,напуснал заради реакциите на световните медии... Едва ли! Пришмъркало му се е сигурно. Тялото му го зове ...