"Гардиън" за Ванко 1: Осъден трафикант напуска след протести "VIP Брадър"

От изданието са се обърнали към шведските собственици на "Нова телевизия"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

PEYTSCH

Уморените коне ги убиват, нали ? Ха, дано...

в Клоаката е така

таблоид?

Браво на "Гардиън"! Време е да прояви и неочакван интерес към престъпниците на ръководни постове в българската държава.Ето, тогава ще ги призная за честна и справедлива медия!

СРАМ за БГ! Простотията властва навсякъде!

А бре тези ингилизи не знаят ли, че в България ВИП-овете и политическия елит са претъпници и плейметки без умствен багаж?

Отговорност носи този който го е пуснал да това предаване,направо си е за разследване,какви са били подбудите и на каква цена.

Шилo

На този боклук мястото му е в кауша, не в телевизиите и по сайтовете! Вие, журналистите, сте виновни, задето един доказан престъпник има поле за изява.

Едно нещо не разбирам тука и то е БЪЛГАРСКА СЪДЕБНА СИСТЕМА!!!!!??? КЪДЕ БРЕ!!!!??? КОГА!!????? Ей за всичко друго може да ме лъжете ама да ми кажете че в тая територия наричана България има СЪДЕБНА СИСТЕМА, е НЯМА ДА ВИ СЕ ВЪРЖА!!!!!! МАСКАРИ!!!!

За подобно нещо трябва да хвърчат глави от НОВА телевизия. Нужно ли е някой да посочи очевдиното, преди да има реакция? Доказан престъпник в най-ужасното престъпление го обявяват за ВИП и го излъчват в прайм тайм-а на национална медия. Думите са недостатъчни да се опише тази подигравка и гавра.

Нова ТВ дада много добър пример за младите в страната с този участник - станете дилъри, сводници и като цяло престъпници, след това излежете присъдата и ще Ви поканим в наше реалити да станете истинка "звезда", на какво ли не са готови

Най-якото беше да гледам, как тъпите кучки вътре му се мазнят :))))

"Няма хубава и лоша реклама". Не си спомням, кой го е казал това, но е бил мнооого прав. та и тва Гардиан се включиха в рекламирането, с "новина" като тази.

За да ни посочи къде сме. Навярно си спомняне че този индивид излезе от затвора чрез закон написан специално за него.

Сганта като няма нищо против - какво толкова! Бил с 4-числен брой жени. Само за това изказване му трябва още една присъда на мангала, щото бас ловя, че повечето ги е "имал" насила.

Ами то това е целта на гестаповците: Да гледаш, да гледаш, да гледаш, да гледаш...! Това е начин за отвличане на вниманието на овцете от същественото, което става около тях!

Ванко е важен човек и с право му се обръща внимание. От БСП специално промениха закона, за да му намалят присъдата. Представяте ли си как изглежда това в очите на чужденци?!

И приватизаторите, и те също ...

възможно най голямата тъпотия която може да се предава в най гледаното време събрани от кол и въже "випове" с техните простотии.тия пари кой влага в тия тъпотии няма грам мозък

Излизането е режисирано,все пак от шоуто са се опитали да замажат гафа, като го измъкнат леко полека. За съжаление или пък не се размириса из цяла Европа.

А бе, идиото, имаш ли представа поне, какво е Гестапо??????? Кво се правиш на умен, след като си глупак?! Бъди си глупак, така може да си по-симпатичен!

Умни хора живеят бедно и дори ровят по кофите.... А тези, които би трябвало да ровят по кофите, правят национална телевизия... Как се развивата кариерата на фъфлещият идиот с поглед на капуцин от сутрешния блок на Нова???

Другарката с цигулката и самотата в спалнята какво мисли по въпроса? Е ли е корпоративен клиент Ванко и заслужава ли предложените от нея промени в НК? Ало Дончева, Татяно-о-оооо къде сАскри мА? излез защити невинния ванко ено!

Как въобще пишете за този. Водеща Топ Новина !!!!!!!

прости сме, много повече отколкото повечето българи си мислят че сме велики. даже си нямат и на представа колко сме зле повечето, и си мислият че всичките простотий в бг са част от нормалният ред - викат "така е тука", "така е било", "нищо не може да се направи" и тн. т.

Щом чак в Англия е новина...

Няма по-голям простак и глупак от теб, че се хвалиш, че дори си гледал това "шоу"... ти си клиничен случай.

спонсори с баща си, кво да правиш.........

След като начело на държавата са дилъри, сводници, корумпирана съдебна система, какъв е проблема да си показват по тв. идолите?

Стигаа глупости !!!! Захванали се с Ванко 1, бил доказан престъпник !! Ок! А защо няма такива обширни материали за родните политици ??? Та те не са престъпници, нито извършват каквито и да е нарушения... Захванали се с мишките, а плъховете грабят !

Е да. Гледам от време на време ВБ. И учените гледат белите мишки, но това не означава , че са тъпи, колкото белите мишки! НАПРОТИВ! Аз и с вас троловете тук се занимавам, но не защото ви имам за равни! Вижте забележката за белите мишки по-горе! :))))))

В България няма медии.Има информационни канали. Няма журналисти, има говорещи глави. По информационните канали се сипят лъжи и се промиват на хората. Журналистите се интересуват от силикон и външния си вид и си пазят задниците. А виковете в спотните зали като:"Българи юнаци" са смешни. По скоро трябва да се вика: "Българи Тъп аци или Българи с капаци или Българи смотаняци. А най добре Българи овци. Това сме за съжаление. Беееее

са за промивка на мозъците...навсякъде,само че у нас са ударили дъното.

ВСИЧКИ ВЛЕЗЛИ ВЪВ ТОВА ПРЕДАВАНЕ СА ГО НАПРАВИЛИ ЗА ПАРИ, ПОВТАРЯМ ЗА ПАРИ. ВИЖДА СЕ, КОЛКО ЕЛЕМЕНТАРНИ ХОРА СА НАБЕДЕНИ ЗА ВИПОВЕ, КАКВА ПОШЛОСТ И ПРОСТОНИЯ. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ВОДЕЩИЯ -АЗИС. Как е възможно толкова ниско ниво на култура и поведение. На никой не му пука как изглежда и как се държи, важното е да е вътре и да си вземе хонорара. Какво възпитание очакваме от младото поколение, което е залято с тази простотия

Всички шоу програми са за правене на пари! Вие решавате, кои програми ще правят пари! Не се прави на по-умен/а от другите, защото не си!

Излежал си е присъдата, какво повече искат от него? Да мре ли? Колкото до сексистските му изказвания, къде е проблемът? Не се ли изказа скоро един виден държавен глава за жените "хващайте ги за п..ките" или нещо в тоя дух?

Е нормално ли е трафикант на момичета да е ТВ звезда?!

дупко платена, учените НЕ ГЛЕДАТ белите мишки, а извършват изследвания с тях. Правиш ли разлика между това да зяпаш като долнопробен воайор (провери думата в речника) и да извършваш изследване?!

! Разярена бяла мишка?! :))))

Как си личи че е съден и лежал в затвора. Всеки подсъден изведнъж става доктор и развива множество болести. Тези термини които ползва даже не мога да ги изговоря.

мафиотска платена телевизия с репортери за затвора, които по цял ден промиват мозъците на народа и го подстрекават за да бунт срещу всяко правителство за да поддържат беззаконието и охолството на мафията в държавата.

И кво се оказва? Трябва световните медии да се разшумят, за да коригираме дълго премисляното, богато заплатено и допуснато в национален ефир Абсолютно недопустимо?!? Дори да допуснем, че продукцията не е задължена да информира излъчващата телевизия за съдържанието/участниците във формата /ама това хич не ми се вярва!/, що "коремните болки" не му се появиха още в деня на излъчването, а чак сега? Важното е да не се излагаме пред чужденците, така ли?!

долна държава не ви е срам, най-големите престъпници са ви на свобода, а от чужбина ви разбраха що за гмеч сте, ненормалници такива, разни мутреси и престъпници се крият тук, защото никой не им търси сметка ни за пари, ни за действия, ни за нищо, пропадняци!!!!!

Тъпо за тъпи. А другите боклуци кога...

Глупости,напуснал заради реакциите на световните медии... Едва ли! Пришмъркало му се е сигурно. Тялото му го зове ...

Тоя защо още диша?

Интересен казус.. От една страна имаме обвинен и излежал наказанието си. От друга страна имаме правозащитна организация, която го "линчува"защото е излежал наказанието си и сега е по екраните ? Това не е ли лицемерие ? Не го защитавам.. Разсъждавам си...

чуждестранните собственици в България. Проблема е че който да дойде ще работи с тарикатски български боклук и рано или по-късно предприятието ще се вмирише от комуноидни български лайна, от което няма как се спасят. Затова или фалират или изчезват от България,а втори трудно се лъжат да инвестират.

Дир,от вас разирам за тази много важна световна новина. Изобщо не ми пука за биг брадр,. След като правт филми и сериали за Пабло Ескобар,защо и Ванко да не участва в бардака биг брадър? В днешния свят се налагат точно такива герои. Повечето политици по севта са неосъдени престъпници също. Този осъдиха ли го поне?

Това, че е излежал просъдата си го защитава едиснтвено от повторно излежаване на просъда за същото престъпление. Няма нужда да се показва по разни телевизии и да бъде представян като ВИП. Осен това, хич да не беше престъпник, е леко неандерталец и както той няма нищо странно в това жената да стои по-ниско от мъжа, аз пък не намирам нищо странно свинята да си с тои в кочинката и да не занимава околните със себе си.