Коментари - Гари Олдман на 65: вечният гадняр и безсмъртен любим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече е истински old man

Абе, дет' вика Блатечки: "Неговите роли може да ги изиграе всеки нащ средностатистически актьор"! Най-добрите сме, няма спор - Димитър Рачков в ролята на Дракула, Любо Нейков в ролята на Бетховен, Зуека като Чърчил, Блатечки като полицая в "Леон"....

В Холивуд. Не се сещам за негов слаб филм. За първи път го видях в ролята на Лий Харви Осуалд

Да, легенда, последното нещо което гледах с негово участие е Slow Horses! Великолепен!

Винаги брилянтен в ролята на злодей. Дълго време Дракула и откаченото, корумпирано ченге от "Леон" бяха за мен най-добрите му роли. Но, когато се появиха Джордж Смайли от "Дама, поп, асо, шпионин" и Чърчил от "Най-мрачният час" бях приятно изненадан, че може да бъде брилянтен и в изпълнението на роли на положителни герои. Да е жив и здрав и да ни радва още много години с хубави роли в много нови, бъдещи филми! До 80-85 години има достатъчно време за това. Ето, ветеранът Клинт Ийстуд направи филм и изигра главната роля в него на 90 години. Сър Майкъл Кейн също е добър пример за актьорско дълголетие.

Беше много приятен в "Tinker Tailor Soldier Spy". В "Slow Horses" пак той е атракцията и прави сериала много гледаем, ако и, както сам казва, малко да преиграва (последното в случая е за добро).

Велик актьор! Препоръчвам ви сериала "Slow Horses" ("Куци коне") .

Много класен актьор, почти гениален. В "Книгата на Илай" много ме впечатли ролята му.