Коментари - "Гласът на България" Петя Панева официално каза "Да" на своя партньор | Лайф.dir.bg
назад

"Гласът на България" Петя Панева официално каза "Да" на своя партньор

Победителката в музикалното риалити вече е в отбора на омъжените жени

Обратно в новината
| Редактор : Стелиян Стоименов

Коментари - "Гласът на България" Петя Панева официално каза "Да" на своя партньор | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гнусни са! Особено Манго.

е тоя циганин бе, Петя?! Ти, ако не друго, поне си талантлива и наистина можеш да пееш. И даже и циганка да си и ти, можеше пак по-добре да се лансираш, отколкото с тоя манго, дето е с теб заради славата и като ти бил дългогодишен приятел, що през годините не ти предложи брак, ами чака да станеш известна и бърза да не те изтърве?!

Манго Джери сега има нова жена. Той ѝ пържи яйца, тя му ражда деца.

Мангали

Много завислив и злобен народ . И най лошото е че сигурно са бездарни и мързеливи и затова плюят по хората белким им олекне. Хванете се на работа,мислете.

И много здраве от Сашо Роман!

Като прочетох тази жизненоважна за България новина, веднага отидох на болницата, щото ме заболя оная работа....

И тая ще потъне в забрава като всички останали победители

Пак започнахте да обиждате, какво ви интересува кой какъв е, погледнете първо вас си! Аз много харесвам Петя. Тя е толкова лъчезарно, добро и талантливо момиче. На никого нищо лошо не е казала, вие тука я оправихте набързо. Цигани били, сега и деца щял да и направи. Ще си направят разбира се нишо лошо няма. Сега ако не направят, кога тогава? Като я погнат със разни концерти, проекти и т.н. и ше си казват всеки път "ама то сега няма време за деца, имаме работа" и то ей така си отлита времето. Да са живи и здрави, да се обичат много, да се подкрепят във каквото и да е било и да си родят едни здрави дечица и много да им се радват!

"Партньор" все едно имат бизнес. Почвате с тъпите западняшки изказвания. Любовник и е бил а сега и е годеник, ще и стане съпруг, може би...

Живея в чужбина от доста време, но вина ги съм обичал българският фолклор, и най вече странджанската, тракийската и добруджанската фолклорни области. Това момиче наистина е невероятен талант. Такива гласове се раждат веднъж на всеки 50- 100 години. Понякога си я пускам да ми пее в колата, на път за вкъщи след дълъг и напрегнат ден. Прави и чест, че се омъжва за обикновен човек, а не за някой стар чорбаджия. Пожелавам и да е жива и здрава, и много щастлива, и все така да ни радва с пеенето си.

Някакви цигани май са започнали да пишат коментари тук... Всичко им изглежда като циганско...

Хитър е мъжът й... Петя стана известна и той побърза да й предложи, за да не го остави тя... Сега и деца вероятно ще иска набързо. А Петя е едва на 22... Тяхно си решение. Дано Петя е щастлива.

Права си, ся е момента де кешира като обиколи чичковците чалгадажии, ма дано да е щастлива, секи сам си преценя...

Киро парапета се е оженил на 20 и набързо натръшка на Линда секънд хенд три деца. Още докато са учили. Пък не ви прави впечатление. Петя си има професия и работи. Съвсем намреме. Да им върви, като по вода.

С какво се занимава?

Музикант е и той - 24 часа са заедно двамата.

Много да се обичат. Да си народат сиганета. И те музиканти да станат. Аирлия да е!

На циган ми прилича.

Важното е че си отиват...

Да са живи и здрави...

Ше се разплача...