17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Русия не може да мислиш различно от вожда, камо ли да изразяваш мнение.

Шевчук не е звезда така ли, вашта ...? А Ала Пугачова която се изсели в чужбина и каза че няма да се върне сцялото семейство докато Путлер е на власт? А Навалски? А ТВ редакторката? А Каспаров? А милиони руснаци които ги е страх? И те ли не са ви достатъчни да разберете веднъж завинаги истината за Руската Империя?

Извинявам се на човека за сгрешената фамилия!!! Не на вас мръсни тролове!

Новината за изявлението на Роджър Уотърс, съосновател на Пинк Флойд не е фейк нюз както на някои им се иска. Излезе във всички западни медии, а интервюто му бе по CNN. "Джо Байдън подклажда огъня в Украйна. Това е огромно престъпление. Защо Съединените щати не насърчат президента на Украйна Володимир Зеленски да преговаря, избягвайки необходимостта от тази ужасяваща война?", казва той. В интервюто журналистът на CNN Майкъл Смеркониш казва на Уотърс, че той обвинява грешната страна за военните усилия. В отговор обаче вокалистът от "Pink Floyd" посочва, че тази война е започнала през 2008 г., главно заради действията на НАТО, които са довели до разширяването му до границата с Русия, което алиансът е обещал да не прави, казва той. В оригинал го има в интернет.

И колко долара глоба има Роджър Уотърс, че си е казал мнението? Щото разбрахме за Шевчук, та се чудя едно и също ли е да живееш в САЩ, ЕС или СССР?

Поредната продажна Интелектуална слуз!

Путтин не ентелектуалец

Един от истинските руснаци! Свалям му шапка. Но по-голямата част е стадо овце, лижещо задника на своя луд овчар. И в нашата кочина е така. Пълно с овце, следващи упорито своите политици овчари. Поздрави!

Къде е оня ръб трол дето преди дни спореше с мен че Юрий Шевчук даже пеел на приеми на Путкин?

в Донбас 8 години умираха хора, и защо? Тоя тъпан ся ли се сети да пита?

А не ти ли е чудно що не е питал? Не си ли се чудил защо руснаците по света не са вдигнали патардия до небесата?

Цензура казвате? На мен ми спряха всички руски телевизии, и Блокира ха сайтовете им... с ЕС закон.. .. ама това е Демократично!!? Запада умре, да живее Изтока.

На мене ми работят, ама аз не съм скапан трол сеещ дезинформация.

Този педал какво иска, да лижат американски задници ли?

Да се сетят всички кремълски тролове, какво би им се случило, ако пишеха срещу властта в Русия? Отделно че няма да им е лесно да намерят форум, където да го правят. Така е то под ботуша на диктатора. Явно много хора забравиха и у нас как беше. И пак откъм Кремъл беше дошло и у нас теглото на игото.

Страх е обхванал руснаците - и младите и старите, и жените и мъжете. В първия момент никой не смее да ръкопляска на думите му. Нека нашите 'будители' видят какво значи да вървиш с народа си, дори и да е срещу властта, която може да те вкара в затвора!

Каква легенда, някой извън рашка чувал ли го е, но добре е казал за рашинизма!

То това все едно Кирил Маричков да слушаш какво говори.

Голяма новина, няма що....Някакав 80-годишен пацифист кукундел, типично за либералната руска интелигенция против всичко, което е свързано с държавността, бил глобен, оле-ле, защото говорил против войната в Украйна...Но като няма други новини за "терора" на Путин и това ще мине. Както се казва, като няма риба и ракът е риба. Нали западната пропагандна машина трябва да "дъвче" нещо....

Там където руския крак стъпва, всякаква комуникация приключва. Всички хора само заради мнението им в окупирания донецки район ги убиват. В концлагерите не е имало камери за в реално време ако не си чувал. Точно там, където е останала само тишината е най-зле. А твоя морал на хлебарка, не си го хвали сам. Руските интелигентни са последните стожери на нормалността.

ЦИТАТ"""" 1990 Роджър Уотърс и Пинк Флойд изнесоха феноменален концерт пред падналата стена в Берлин на вече превърналата се в легенда Тhe Wall.Да, стената беше паднала политически и физически, но Пинк Флойд я събориха в сърцата на хората и в умовете им.Пяха с тях милиони и почувстваха наистина срутването ѝ. Днес :::2022 г. Роджър Уотърс събори една друга стена - на американската пропаганда за войната в Украйна и ролята на САЩ, в интервю пред CNN преди дни. Уотърс транжира словесно водещия, без значение за света и времето как се казва: “Руската специална операция беше отговор към НАТО за напредването му чак до границите на Русия. Въпреки, че алиансът обеща да не прави това, в замяна на това Горбачов изтегли съветските войски, стоящи пред прага на Западна Европа”. Водещият е в ступор и се опитва да застъпи институциализираната в Запада лъжа, но Уотърс го съветва настоятелно да чете и да се образова повече. Една бясна дума - сравнение от устата му витае без да де я изрече: “Идиот!” Великолепен беше въпросът му пред креатурата на CNN: “Как ще реагира Вашингтон, ако Китай разположи ядрени ракети в Мексико и Канада?” Та, исках да попитам, представяте ли си някои от нашите музикални “величия” да се изправят пред водещ на бТВ или Нова, че и БНТ и да кажат в прав текст: НАТО и САЩ провокираха Русия да започне войната в Украйна? Ето, този въпрос трябва да очакваме. Защото музиканти, артисти, писатели, поети, учени, въобще интелигенцията ни трябва да има куража да се изправи и да изрази мнението си, което не зависи от насмешливата вече пропаганда. Защото, постулативно интелигенцията винаги трябва да е на една крачка пред обществото и да е вдъхновение на масите! Няма никаква разлика между онези наши актьори, певци и пр. писали писма с молби до др. Тодор Живков за апартаментче с подразбиращо се вричане във вярност и тези, дето днес слагат подпис под споразумение с “Америка за България”. Еднакви са. Уравен на дъното. Всъщност, тогава имаше изключения. Запомнящи се и ярки. Да, преди 1989 г. се срещаха сериозни будни, жарещи, камшичести умове. Несъгласни със статуквото. Бяха престъпно честни и истински. Понасяха си последствията. И народът разказваше думите им за часове от единия до другия край на България. Днес, журналисти, анализатори, политолози (най-вече), арт дейци (някакви, пази Боже!) и пр. част от желираната интелигенция са хванали дискова патия да се покланят пред и в американското посолство. Мушама!

Фалшива новина.

Като мен?

Модератор,позволявате разпространение на фейк във форума!!!Бан по IP.......а си мисля,че по новите еврозакони за разпространение на подобна простотия,трябва да се докладва в едни "други" институции.....

Няма значение, че е срещу Путин, той е рушняк и трябва да бъде мачкан!!! Всички рушняци под ножа!!!

По реакцията на повечето руснаци личи, колко го е страх да говорят за войната и за диктатора Путин и когато някой ги поведе и надигне глас веднага получава подкрепа. Леко по леко денят на страшния съд за Путин и неговата шайка в Москва идва и ще бъде много много страшен!

А думите на Роджър Уотърс срещу въоръжаването на Украйна от САЩ, защо не ги публикувате ?

Роджър Уотърс е сбъркан комунист! Той не е критерий за нищо!!!

И него го дамгосаха. Все едно карам втора младост в преданите на партията редици на ДКМС. Едно към едно са лицемерието, подлизурковщината, кариеризмът. И международното положение, разбира се. Махалото на идеоълогията направо описа пълен кръг и се върна на старото си място. Уж демокрация, а политкоректността и днес е на същия пиедестал.

Във фашистка Русия няма опозиция, няма демокрация. Който каже нещо против фашистите от Кремъл или изчезва или го убиват или го заточват в Сибир. В Кремъл властва само фашизоидното Жуже.

Ти от къде знаеш че е фашиска ? Да неби да живееш там и сега пускаш фейкове за Българите ! ДАНС да те провери , може да си агент ?

А ми, всички като този са промити евангелистки мозъци !

Русия освободи евреите от лагерите.Именно евреите поканиха Вл. Вл. Путин да открие паметник на загинали евреи през ВСВ. Колкото до двойните агенти предатели на Русия, -Навални, Литвиненко, Скрипал, те щи си получат заслуженото.Сталин беше предаден от престъпните сащ и противна Англия,които насочиха Хитлер да нападне СССР.Червената Армия сама с много жертви/27 Милиона;по нови данни 32 Милиона /победи във ВСВ.Тъпите сащ ,противна Англия НИКОГА, не са помагали на Русия през ВСВ-четете за блокадата на Ленинград.Нещастници!Нашите предатели са :мошеника Иван Костов,СДС, Филип Димитров/занесал сисъка на нашите разузнавачи в американското посолство/,предателя Б. Борисов,който се целуваше с Х. Мустафа, Герб, ПП просто Киро .Заради тях сме на този ред и те ни скараха с Русия.

Ама не се сеща да каже, че Гулаг е бил за руснаците, докато Украинци като Хрущчов са управлявали , докато гузинци са управлявали ..... тоя е абсолютно перфектното творение на КГБ, когато Андропов плаща на хора от рода на Висоцки и този за да разбие СССР и да продаде народите му в робство на запада първо прави съветския елит прозпаден, като вкарва всеки мислещ руснак в Гулаг, после изкарва на преден план ей такива фронт мени да омагьосват децата на соц елита, който той сам е създал и кадровал, като чрез КГБ е затривал иситнски мислещите и честните, и после готовия продукт предава в ръцете на Горбачов и продава народите на СССР и соца в робство

Известни и по света, спортисти и така нататък, които ходят по чужбина, са силно зависими от реакцията по тази чужбина. Много са и в среда където се налага различно мнение. Те обаче не представляват общата оценка на руският народ. А за какво се води тази война, може да пита в Украйна, САЩ и ЕС, където направиха всичко възможно да се стигне до тази война! Още 2010г. президента на Украйна издига нациста психопат Бандера за герой на Украйна. Още тогава трябваше да светне червената лампичка. Такива донесоха войната.

Няма такова нещо "руски народ", има руска сган!!! ... моля, внимавайте с правописа.

Поклон пред музиканта изправил се пред фашисктият режим!

Още един кадър на КГБиста Андропов, интересно е каква война се е водила срещу Руския народ по времето на соца, най будните руснаци са ги вкарвали в Гулаг и то разни Укрианци и грузинци.... затова сега децата на Съветските болшевики от рода на Христо Иванов са срещу Русия щото тотва си е война срещу руснаците създаването на самия СССР си е война срещу Русия....

трябвало е ссср съвсем да затрие руснаците, опитвали са по всякакви начини.

Нормално.ДБ са на бариера.Сметни щом ком. прокурор на Разград им е лидер.Долна комуняга.ли4ност мъ4ила нашите братя и сънародници.

А без цензура,моля.Следващото моля е към приятелите ни в Близкият ...Нали ги знаете.Тук не е Москва.

Брао, путак, мачкай къде що е останал неизбягал интелектуалец, ке цъфнете и вържете

Тия Руснаци са много назад с методите. На Запад на такъв просто щяха да му блокират всички акаунти в социалните мрежи и да му прекратят всички договори за работа. Да мие тоалетни после и да се оплаква на филанкишията, като всички Холивудски наивници, които сглупиха да критикуват официалния ред.

Така е! А недай си боже някоя остаряла холивудска актриса да се сети, че като млада си я опипвал! Лелеееее - ми-ту и губиш милиони!

ще му блокират и всички карти, да не може да си купи хляб

Взривовете в Крим прекъснали железопътната връзка на окупаторите с юга на Украйна По нея те снабдяваха частите си с боеприпаси Взривовете в окупирания Крим тази сутрин не само са повредили подстанция и са унищожили голям склад за боеприпаси на руските военни, но и са повреди железопътна линия в Джанкойския район, използвана от окупаторите за превозване на военна техника и боеприпаси за фронта в Украйна, съобщи Униан с позоваване на ТАСС и местните окупационни власти. Разрушенията са нарушили и движението на влаковете от Русия към Крим. Сега връзката на окупирания от Русия Кримски полуостров с континенталната част на Украйна е прекъсната, съобщи украинският депутат Алексей Гончаренко. "Всички влакове, пътуващи от окупираните части на юга на Украйна към окупирания Крим псе спрени след удара по Джанкой. Вече няма железопътна връзка. Напомняме, че през Джанкой превозваха боеприпаси, амуниции, техника и персонал." – посочва депутатът. Взривовете избухнаха тази сутрин. Първоначално окупационните власти твърдяха, че е станал пожар в електрическа подстанция. След това заявиха, че е диверсия. Междувременно председателят на Меджлиса на кримските татари Рефат Чубаров заяви, че гори руска военна база в село Qalay (Азовское), Джанкойски район.

Трбява с нещо да се похвалят, щото иначе краварските конгресмени стават нервни - толкова пари са потрошени, толкова оръжие е изпратено и - НИЩО!

Хм, тя глобата даже си е съвсем символична! Ама този даже стана известен и на мен, щото иначе нямаше да се чуе за него по света! То днес трябва да направиш някоя простотия, за да станеш известен!

и на кой му пука за слава на 65 години след като е направил кариерата си и си има последователите? Точно за тебе му е запукало. Все едно не знае какво се случва с инакомислищите в педеРассия? Ма верно... искал да стане известен за да го знаеш и ти... и след 2 месеца да му измислят 100 неща за да прави компания на Навални и новинарката. Уникални сте русоробите да измисляте тъпотии.

В Москва някъде през април на Червения площад арестуваха една жена защото ноктите и били с син и жълт лак. Пак тогава и пак в Москва също арестуваха човек който си бяга за здраве в парка в синьо-жълт екип.

И Бате Бойко арестуваха, ама какво от това????

на каторга в сибир веднага

а ти пак ще си говноядеца на козяшките негри

Браво на Шевчук. На Путинова Русия не дължим нищо. Това не е онази Русия която ни е освободила. Когато станат нормална държава сигурен съм че пак ще имаме близки и взаимоизгодни отношения.

И кога ще станат нормална държава? Риторично питане

ти във нормална държава ли живееш,имаш турско присъствие 500 години,имаш македонски език който разбираш като роден български,имаш политици махнали дирекното газоподаване и го прехвърлили на посредници,имаш боко тиквата прочел винету,имаш радев летеца летял с натото дето ни наряза ракетите,така че ти ако си нормален жител на България си или циганин или турски циганин

Лице, което е било на Майдана през 2004 г. нищо не може да казва! Да си посипе главата с пепел или да ходи да се бие за милиардера Зеленски!

Майдан е едно , а да избиваш мирни жители с хиперзвукови ракети е вече съвсем друго.

Да, украинците го могат и си пуцат с новите ракети и гаубици.

сред руснаците.. Около една трета са против войната, но си траят,защото ги е страх от репресии..Но по-голямата част си поддържат Путя.. А такива като Шевчук са единици.. Голяма смелост се иска открито да се изправиш против един доказан убиец, заповядал екзекуциите на десетки руски интелектуалци и опозиционни политици като Политковская, Литвиненко, Немцов и много други..

кой изгори живи българските деца и интелектуалци през 2014а бе боклук

рашистките диверсантски групи изгориха Българчетата и Бъгларския учител - това го знам от Одески Българин, който не е залюпен русУфул !!!

Вагнеровците на путин !

Абе .. стига сте ръсили простотии и опорки бе :) Смешни сте вече. Кой ? - Никой!

Няма горени българи! https://www.mediapool.bg/nyama-dokazatelstva-za-ubiti-balgari-v-sblasatsite-v-odesa-na-2-mai-2014-g-news334847.html

и в България.. Разбра ме какво исках да ти кажа...

Пак късмет, че не са го тикнали в панделата. При този справедлив, но строг президент и стриктни служби. Добре, че путьо е и милостив.

Кое по-точно наричате офанзива!

в Мужикия са единици такива граждани. ПОвечето са алкохолни зомбита.

травестита анадолски

не глобяваме за турски сериали щото не е демократично заради 500 годишното присъствие на турската сган тука че и даже им позволяваме етническа партия забранена от конституцията,ей тва е разликата от русия и нашата жалка колониална територия на кравари с 250 годишна история на клане над невинни коренни жители,ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ КОЯТО НИ ОСВОБОДИ ОТ ЧАЛМИТЕ ЕВРЕЙСКИ КЛАЛИ НИ 500 ГОДИНИ

По-добре да го кастрират за назидание.

Що? Нима не е това целта на изкуството?

и това ще направят защото са ПРАВИ,а не като тебе наведения фес

Абе, помияр, по-скоро е трябвало майкати да кастрират, да не те беше раждала.

То при 65-годишните нема нищо за кастриране - след дъжд качулката не помага много-много, само се спарва спаруженото