17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докога ще натрапвате тази/и другите като нея/ кръчмаро'ромско'турски певачки?Нямат никакво положително значение за обществото.Това са само играчки на мутробизнесмени и пияндурници по тъпите чалготеки.

Вече безкрайно се оливат с фотошопа в снимките на мутеочалгарията. Такива широки трапецовидни рамене може да има само професионална плувкиня и няколко стотин хиляди скандинавски по рождение. Изкуствени бомби се имплантират, но чак широка раменна кост няма как. Ясно, че трябва да се осъразмери кръста и задницата, но тоя номер вече е прекален.

"По-късно певицата навлезе в кристално чистата вода до дъска за сърф, с която, по голяма вероятност, покорява морските вълни" Еманация на журналистическата мисъл....

Ма що на Халкидики?! Другарката Ангелкова такова хубаво българско черноморие спретнала, тя мръсницата по гръцкото скита :(

Аз бих я пдраснал. Но аз съм на 44.

Откакто Главният и спря кранчето нищо не става от нея!

По-подигравателна статия за Галето не бях чела!

Страховита статия.. Направо съм без думи..

Бива си я за 50. Запазена

Leleee, izlagaciq na stari godini!!!

Ти пък щот си много убав.. кой знае къв си сбръчкан и грозен, па тръгнал за примата на попфолка да пише.. я си пий ракията и не пиши глупости!

Не ставай смешна! Та тя изглежда фантастично, прилича на 25-годишен 'ангел' на Victoria's Secret. А ТИ като станеш на 46, направи си една снимка по бански и ТОГАВА ще видиш какво е излагация!

"загатна за нова връзка" - така вече 15 години и само със загатване ще си остане.

След неземния концерт в гр.Септември, да се готвят Мездра, Тутракан, Златица, Горно надолнище и други класни дестинации !

Галка, ти ли си?

Поза, поза. Гротеска. Жалка история. Повехнала, изтрамбушена.

Моля за извинение, не обичам нецензурни думички, но дамата ,в стремежа си да прилича за звезда, по скоро прилича на платена компаньонка....

Гърците само ще й се смеят

Плажа на който съм е на 20 метра от нея и я виждам цяла седмица отблизо и няма общо нито със снимките нито с написаното. Годинките си личат.

Сигурно току що е слязла от коня

Снимки отдалече и яко фотошоп. А за 50 и кусур става, след 2 ракии големи.

тази жена е пълна с комплекси и това я прави неестествена, като поведение, смешна на моменти, но това маниерничене, непрекъснати пози, не я ли изтощават, дано е щастлива така, но едва ли!

Неустоима - не мое да стои на едно место?

PEYTSCH

Суета суетна...След 10 и поче години да се покзва както си иска ако има кой да си спомни коя е...

Поводът звездата да се завърне от Виена бил участие в Септември...Престижна работа!

Т'ва верно много престижно. Другия път от Дубай за участие в каспичан.

tonk11

Интересно що на всички снимки е в позиция па-дю-йю от лебедово езеро? Крак напред и в шпиц?

Нал е певица. Защо требе да се интересуваме от неустоимостта ѝ, гласът е важен. Или друго ни е в главата?

Нищо особено, какво се превъзнасяте толкова?!

Пресъхне ли кладенеца, пиши го бегал.

Родена за звезда в Браззерс.

Много ми са струва, чии „В Халхидики“ ни е много правелно. Съм чувАл ората да викат, чи са били НА Халкидики (ама да не се бърка с тия, дет викат, че са били НА Банксо, НА София и т.н.) Та за да не са напрягаме много, много, викам да го турим У Халкидики. Съгласни?

Причината за пристигането на Глория от Виена обратно в България беше участие в Септември. Весело, да зарежеш Виена заради Септември.

Правилният превод на Халкидики на български е Халкидически полуостров. Малко е дълго, но Халкидики е приемливо само в разговорна форма. Преди време гледах по телевизията едно интервю с български ромки на полето в Гърция. Водещият ги попита - какво работите в момента? Отговорът беше: Берем "спаранги". Никоя ромка не можа да обясни на български какво е това, нито водещия се досети. Така си остана без превод, защото нямаше кой да обясни, нито някой си беше направил труда при обработката на филма да направи превод. Ставаше дума за аспержи. Така че, не всичко казано в Гърция е правилно от гледна точка на българския език.

40 години има ли? Защото има страхотно тяло, а не е първа младост

На това нямане ,ще мине при читавите...

Аз в Халкидики бих и устоял. Виж в Хасовица, Смолянско не съм сигурен дали ще и устоя.

Много малко парички имат нашите ВИП-ове, след като по-далеч от Гърция и Турция не могат да отидат.... направо да ги ожалиш. Иначе добре изглежда за годините, удря в земята дори много от абитуриентите тази година. Направо не е истина колко млади хора са с наднормени килограми, дори бих казал, че са затлъстели, от много ядене и липса дори на някви минилани сторни занятия, а да тренират 3-4 пъти по дори 15-20 минути активно е достатъчно за поддържане на добра форма. Няма да споменавам изкуствените неща по нея... но въпреки това надявам се много млади хора да я вземат за пример - като млада беше доста пълна.

Браво за добре поддържаната фигура. Само подозирам, че има малко забележки може би за правилни форми на краката, та на всички снимки в цял ръст са и кръстосани. Може и като певица да е нещо, но не слушам нейния жанр.

Добре изглежда, не мога да отрека, само ми е малко смешна на всички снимки с едното краче винаги напред и в шпиц :))) И наистина и аз щях да я сбъркам с Николета Лозанова, толкова си приличат всички вече.

хахахаха, това па-дьо-дьо явно и е запазена марка

За да изглеждат по-дълги краката ѝ.

Изглежда великолепно. Достойна жена и певица. Гордост за България. :) Обичаме те!

За момент я помислих за Нилоета Лозанова на снимката, преди да видя заглавието. То и са като по шаблон, цици, хелурон, даже и очилата и банския подобен

Не беше ли хиалурон?

Всъщност "хелурон" е точно попадение, защото като се прекали с хиалурона, положението не става "хевън", а "хел".