Наскоро Глория се завърна за кратко от почивката си във Виена, през която загатна за нова връзка. Причината за пристигането ѝ обратно в България беше участие в Септември.

Вижте снимки >>

Жителите на града се тълпяха пред сцената, за да видят и чуят попфолк изпълнителката, която изглеждаше ослепително в чисто бял тоалет.

Тя се появи под светлините на прожекторите с нежна рокля с едно рамо, която подчертаваше фигурата ѝ, а върху нея бе сложила елегантно сако с позлатени копчета. Цялостната ѝ визия беше допълнена от масивни обеци и обувки на висок ток в тон с дрехите ѝ.

След изявата обаче тя отново стегна куфарите и прекоси границата на страната ни. В своята официална Инстаграм страница тя публикува красиви снимки от Халкидики.

На кадрите Глория, която скоро ще отпразнува 46-ия си рожден ден, показва завидни форми, облечена в оранжев цял бански. На първите фотоси тя позира върху морски скали на фона на синия хоризонт и красивата гръцка растителност.

По-късно певицата навлезе в кристално чистата вода до дъска за сърф, с която, по голяма вероятност, покорява морските вълни. На изображението звездата е в бял бански от две части, слънчеви очила и шапка.