Коментари - Глория си припомни вкуса на живота в Милано | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Триете коментари,в които няма нищо обидно,!

А на изток кога ?

Обява : издирва се чалгаджийка,чийто мъж не е над 80 кг. , няма дебел врат и е без просташко излъчване !

Абе тая къде се изявява у нас, та има псри да се овкусява в Мишано? Или просто тоя път не р обявилс спонсора ( или по-точно кпиента). Гледам некадърнатс и щерка се подвизава за готвачка в някаква телевизия, ксто е по-нексьърна и ксто готвачка).

Капучино с пица???....село, село, роден град...

Гледам чантата й под якето, явно я е страх от крадци

Да живее фотошопа,нямам впредвид Милано

Този джърналист е най- словоблудстващия,който имате в Дир. Дай му снимка и ще ти напише роман

Стелянчо е майстор на тъпия разказ

Абе то с вкуса на живота за ден не се измива вкуса на онуй селското, първичното, бай ганьовското и миндилското с което си роден, пораснал, живял и провължаваш да живееш на село.

Сичкото миндили и дърти проститутки ще се крият по паланките. Зануляването е за всички. Много хора, които са милионери ще се събудят неприятно изненадани. Малцина са избраните да обслужват фараонската банкерска класа. Инфленцарки, прости чалгаджийки, селски тарикати строителчета, за нула време ще им се стопят авоарчетата и схемичките. Щом Кредит Суис го бейлаутна Централната Швейцарска банка, това си е централизация и поглъщане на частните банки. Логично това ще повлече крак, както е и планирано в Лондоня. Новите пари ще са само дигитални и ще са вързани за социален рейтинг. В тази нова реалност, всичките надувачи на балони, бутачи на схеми и източвачи на евробюджети ще бъдат заметени уставно. Така, че да си припомня вкуса на живота бабата, щото спомените ще я греят само.

Моят социален рейтинг е нула, никой не ми лайква постовете във фейсбука, за инстаграм не смея и да си мечтая.

Пепел ти на устата . Защото такива ,,умници,, като тебе ни готвят ъпьи ,,ужсс,, зс дс си нспълните джобовете. Еижда се как предварително се кефиш

Аз пък очаквах пред някой музей да се снима, ама ........

Искрено ме разсмя. Милано е пълен с криминални типове, продаващи "Маркови" боклуци , трева и цигари. Крият ги под древните каменни пейки и статуи точно пред Дуомо. В градинките пред гарата спят бездомници и мигранти. Наистина място за романтично изживяване.

Вкуса на живота си спомнила значи.....

Да не си е припомнила вкуса на друго само.

Припомнила си била вкуса на живота.....ти да видиш ! Тя горката толкова отрудена,цял живот на две работи,милата така се е съсухрила от работа,да я съжали човек.....само кръчми и от дек на дек.....да.ба и разпоретините ви !

За тази, ако ми кажат че е луксозно муле, няма да се изненадам. Прогони бащата, и вместо да гледа внучката, щрака ухилена от наслада на наслада.

Иска да си припомни вкуса на Главния.

Абе добре си живее жената, дай Боже всекиму!

Какво като се е снимала пред галерията на Виктор Емануил и пред Дуомо. Остава си тъпа чалгаджийка. И стига сте навирали на хората в очите как разни безмозъчни креатури обикалят насам натам. Впрочем те не са виновни. След като има тъпаци, които плащаха и продължават да плащат, за да слушат този долнопробен кич, наречен чалга, защо да не се перчат.

"вкуса на живота" в Милано за как да няма вкус на ... човешкото бЕло? :)

Има ли ново лапе дето треска кака!?!

Има и един паметник на Славейков близо до катедралата, ама той не събира лайкове и не е толкова интересен на чалга феновете. Едва ли и тя и феновете и знаят и кой е...Шопинг и пози да има, другото са излишни глупости...