17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оправихте ми настроението за месеци напред" Превод: Говоря цигански, е и кво? Нещастници, развалихте ми настрението, ае у лево

Ще се задушите от злоба.

Къде е сега Малко Дряново, че не разбрах

Тази пуйка от Две могили, ще я въртя като самолетна перка на кура си.

Tam maika si shte vyrtish.

На Глория едната перка и е измъкната оперативно, от всяка страна. Ще ти бие много баланса, брато.....

Най-много да ти отвърти един през врата. Ще въртиш ти на баща ти оная работа.

Инженерче, как е да на Arbeitsamta?

Имаме си миризлива къща. Мирише ни на мухлясали чорапи

Много е лошо да имаш син дърт ерген и да не знаете какво да правите по цял ден

Много елементарна и простовата жена, "оправдава" се за нещо, което дори да е истина не мисля че е проблем ( да разбира цигански) - все пак е живяла сред това население и е нормално да поназнайва някоя-друга дума. Комплексарщината ѝ не свършва до там, не, тя трябва да подчертае, че приятелите ѝ роми са богати - да не би да си помислим, че има нещо общо с обикновените цигани. Истината е че колкото и пари да има, където и да отиде комплексите ѝ си остават за живот.

трактористката да не мой да псува като Айшето!

Значи берат моркови в ТКЗС-то на Две Могили Глория и Айшето. Като перспективни пионерчета. По едно време Айшето изскубва огромен морков от земята и щастлива прави асоциация: - Иййй, Глори, като на мойто Асан! Глория завистливо: - Уууу, толкова ли му е огромен, ма? Айшето: - Не ма, толкова му е....мръсен.

Елементарен неженен тъпак. Приличаш на майка си

Айше, защо се срамуваш от родният си език? Мязаш на 100% кадънка от Две могили.

Гръцкото море е много приятно. Готини снимки.

Верно и аз ще ходя там сега

Арогантна- забрави едно време как изкарваше пари преди и след концертите забавлявайки тогавашните мутри

90% от пеещите проститутки са циганки. Дъртите курви като тази пача, не само владее цигански, тя самата е циганка!

Кардашка

Виж Галина да знаш чужд език си иска акъл .Пък ако си от цигански произход няма нищо срамно.

Много красива жена.

Не така бе мила. Някой помним. Оркестър "Бисери" съставен единствено и само от цигани. И ти, и Стефка от Басарбова си говорихте свободно на цигански с тях. Гаровия подлез в Русе. Забрави ли? Впрочем Слави - циганина е умрял.

Тъпа, че и надута.Затова хората не я обичат и отдавна не е номер 1.

по характер на 100%

Че тя български език не знае. Като се сетя в първия Мюзик айдъл, където беше жури, как въртеше пет реплики на кръст и десетина думи само...

Знае френски и федерош!

Оооо, много интересна новина! Глория си говори само с богати роми, техния език е различен от езика на бедните роми! Е, и....? И целокупния народ се развесели с богатите роми и техния език!

И аз това се чудех,каква е връзката с богатите роми,че нещо не схващам.Много жалко ако наистина мисли по този начин ..

Ти кой наричаш ромин бе? Гявур тъп.

Пари не връщам. Бой също не връщам. За ебането далии се връща....питай турските митничари.

Жълтите вестници си пишат квот си искат за да се продадат, а такива "величия", които наистина са се взели на сериозно - се хващат като шарани на бастун и си правят тъпи, по-тъпи и най-тъпи пиар-и. Милата тя! На кого му пука дали знае български, цигански или китайски... Да си на 47 и да нямаш грам смирение - ето това вече говори за ценностна система и къде човек се намира - на земята или на педя над нея. За журналистическите изцепки пък да не говорим - кога ще разберат каква велика тъпня е като делят хората на "обикновени" и "популярни". Това ли е критерият за обикновеност?! Просто нямам думи как се пише и плямпа ей така, без да се мисли. Чукча само пише, ама за да се стане писател на каквото и да е, та дори и на два реда - трябва да има доста "позплата" от прочетено преди това. Кво ли говорим. Така ще е и не знам какво още ще дойде.

Не си чак толкова интелигентна че да знаеш и цигански .Ти научи българския .

Тая колко мутри я оправяха навремето ... Явно още и държи влага, щом й оправя настроението....

И ПОМАКИНЯ ДА Е КАКТО ТВЪРДИ ДИНКО ЗНАЧЕНИЕ НЯМА.НИКОГА НЕ СЪМ И БИЛА ФЕН,КОЕТО НЕ ПРЕЧИ ДА И ПРИЗНАЯ ДОБРИ ГЛАСОВИ ДАННИ ТОВА ,ЧЕ СЕ ЗАДЪРЖА ТОЛКОВА ВРЕМЕ В ЖАНРА ГОВОРИ И ЗА ДРУГИ НЕЙНИ КАЧЕСТВА.

Като например какви други качества ?!?

Родителите на Глория са от едно Златоградско-помашко село. Казва се Кобилин дол. Преди да се роди те се изселват в Две могили. Преди15 г. Идваха в селото да си оправят имотите.

Тя си е ромка и се прави , че не владее езика на дедите си, лицемерка.

В града, в който живея, повечето роми не знаят изобщо цигански. За сметка на това говорят турски.

Дори да "владее" цигански до съвършенство?! Какво от това?! Нещо лошо ли е да знаеш език с който можеш да се оправяш с мнозинството в българия?

Чшай шукарие

Както каза един брат ром след концерт на Глория (навремето по Сигнално жълто): "Всичко беше просто перфекциозно!"

Темата за лошото й настроение обаче не е разкрита!

Тази става все по-досадна и противна с държанието си на примадона! Жена, която дори нотите не познава, се прави на велика певица и звезда!!! Докога ще се лансират чалгаджийки? Докога ще се представят като елит подобни хора с доста странна ценностна система?

Е с тази глупост вече ударихте дъното!!!!! По-голяма тъпотия от това няма!!!!! Вие сериозно ли, Дир-а??????

И тя оправи настроението на много хора, но не за месеци, а за години напред като написа в книгата си, че с Жоро Илиев били само "добри прители". На тази жена не може да й се вярва на една дума.

Даа, това с приятелите беше много налепо. Ако Жоро Илиев беше жив, сигурно и неговото настроение би оправила тая смешничка с изказването си.

" Мои богати приятели роми'... Не е чудно, че владее цигански. Не само защото е израстнала в циганска махала, ами и защото външността и има много общо с посочената етническа група. И какво, ако е вярно?! Защо трябва да се отрича? Няма нищо срамно, даже е похвално, че е успяла да постигне нещо все пак, като се има впредвид откъде е тръгнала.

Хубава жена, няма спор.С високо самочувствие,взискателна към себе си,упорита ,амбициозна,знае си цената.Грижи се стриктно за тялото си се опитва да бъде добър професионалист!Не слушам сега музиката и като преди 15години,но да жива и здрава!

Жалко, че критериите Ви за успял човек се изчерпавт с една чалгаджийка с претенции...

Не сте ме разбрали,успели сме със съпруга ми.Имаме си образованието,заедно с двамата ми сина всички сме инженери.Фирмата ни е достатъчно печеливша,за да сме щастливи.Уважавам всички професии,знам цената на успеха с колко лишения и компромиси е свързана...

Важно е да се отбележи че дружи единствено с БОГАТИ роми, с бедняците не.Да не си помислите че е е евтина пача, не, скъпа е.

Бедните роми не са никакви роми, а най-обикновени мангали.

Скъпа ти се струва, защото си беден. На богатите им евтина.