Всяка знаменитост добре знае, че славата идва с определена цена. Все пак не напразно съществува изразът "Тежка е царската корона". Веднъж навлезли под светлините на прожекторите и превърнали се от "обикновен" човек в популярна личност, те завинаги обричат живота си на любопитни погледи, следящи изкосо всяко тяхно действие и крачка.

Разбира се, всяко известно име ще потвърди, че интересът към особата му нерядко предизвиква различни слухове по негов адрес, които в повечето случаи не са нищо повече от измислица. А ако човек го попита кой е най-правилният начин, по който трябва да се посрещат подобни приказки, то без съмнение отговорът би бил - с усмивка. Точно както наскоро стори Глория.

Вижте снимки >>

Преди няколко дни тръгна мълвата, че попфолк певицата владее до съвършенство циганският език, а като причина за това няколко медии посочиха факта, че израснала в ромската махала в Две могили.

В миналото изпълнителката действително прекарва няколко години в града, след развода на родителите си. Именно там завършва своето средно образование с направление "Механизатор в растениевъдството", като придобива свидетелство за МПС - категория С. Но като че ли с това се изчерпва истината, тъй като вчера Глория използва профила си в социалната мрежа, за да отрече последното твърдение за себе си.

Като история в Инстаграм тя сподели екранна снимка на един от материалите, обикалящи интернет пространството, придружена от следното послание:

"Жълтите, пак се изцепихте яко! Оправихте ми настроението за месеци напред! Мои богати приятели роми ме питат: Абе, ти защо не ни отговаряш, когато те питаме нещо? Я виж какво пише за теб...", гласят думите ѝ, към които е поставила плачещи от смях емоджита.

Съвсем наскоро звездата на "Пайнер" се завърна от любимата си Гърция, където посрещна своя 47-и рожден ден, който бе на 28 юни т.г. От няколко дни тя отново е в България и понеже летния сезон вече официално започна, тя предпочете да се отправи към Несебър, вместо да се прибере обратно в София. Преди обаче да прекоси границата с южната ни съседка, Глория получи интересен подарък, който накара почитателите ѝ да си зададат редица въпроси. В сайта за фотосподеляне тя качи кратко видео, показващо как държи кутия с шоколадови бонбони, декорирана с панделка. Върху всяко едно от сладкарските изделия стои буква, а поставени една до друга, те изписват "Обичам те".

Потребителите на платформата се запитаха кой е направил този мил жест за нея, при положение, че от месец май тръгна мълвата, че тя е разтрогнала годежа си с пловдивския бизнесмен Йордан Джермански. Голяма част от феновете ѝ са на мнение, че или двамата изобщо не са се разделяли, или че сега Глория е решила да даде втори шанс на любовта им. Все пак това бе първият мъж от много време насам, с когото тя си позволи да застане пред медийното око, нищо че към днешна дата изпълнителката на "Крепост" е изтрила всички техни общи снимки от акаунта си.