Коментари - Големите любовни истории: Брижит и Еманюел Макрон | Лайф.dir.bg

Коментари - Големите любовни истории: Брижит и Еманюел Макрон | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все си мислех, че аз съм най-извратения, но Макрончо ме задмина - мъжки гръцки ласки в сянката на учителката си.

Симпатични са ми.

Откога вземането на домашен любимец се нарича осиновяване. От този акт на осиновяване на кучето, произтичат ли законови права на осиновено дете? Освен това, роднините ми от Париж друго разказват, но не съм от тях, како Сийке... -:))

още на първата снимка с целувката на дъртата изрусена леля така й се е сплескала физиономията, сякаш е мекица.... продължавайте да пробутвате неистини....Макрончо е гей и брака му с крокозъбела е фиктивен, ма вие вярвайте на глупости....

Циганска работа , почнала с него когато бил на 15 години , в САЩ или Австралия за такова нещо ще получи поне 4 години затвор , нищо че е доброволно . Това че си осиновили куче е нормално , оставаше и бабата да роди и медицината ще въведе нов раздел заради нея .

Родител 1 и родител2 на лабрадор.

Той е проявил постоянство, защитил е чувствата си, застанал е до жената ди него. Най-лесно е било да каже, "Мила, аз имам кариера, ти не си подходяща, ще се обичаме тайно!" Така са правили други президенти. Могъл е просто и да се покрие като призрак. Но Макрон е пиел отговорност, въпреки всичко и всички. Кажете пе това е недостойно или лицемерно?

Ами трябва да си изрод ако незащитаваш чувствата си към майка си така че нищо друго тук няма освен манипулации извратеност и не напоследно място да се говорят лъжи за тях белким се отклони вниманието от реалното при тях и в страната..

Значи като започнат милите ми сънародници да се правят на морални и да се изказват върху живота на някакви щастливи хора, много зле ми става - ама много нещастни хора в тая държава бе, защо така бе, хора? Ами намерете някакъв начин да сте по-щастливи бе. Да ви имам морала, да ви имам праведността. Като знам какви чудесии има вътре в българските семейства, какво лицемерие, каква сивота и какви бездарни отношения...

Тия да са измрели вече, щот така уварено пробутвате за непреходността на тяхната "либоф"... Некрофил и педофилка, която го таковаше още докато му е била даскалица. И тия ще ни учат на техните "европейски цености"...

Най-харесваната двойка във Франция казвате, явно съдите за това от продължаващите три месеца вече протести срещу Макрон. Но няма значение. Него по принцип въобще не го харесвам. Обаче съпругата му без съмнение е много елегантна и стилна жена, истинска французойка. Уви, тя може да му е майка или дори баба и тяхното увлечение повече ми напомня за някакво психично отклонение.

Не мога да си представя по-голяма любов от тази, която се увенчава с осиновяването на лабрадор!

“Формирала Макрон”-а също така знаем и кой е начело на Франция- Бриджит Макрон

Дир.а, защо изтрихте мнението ми? Може би, защото зададох разумен въпрос накъде отива света, след като във Франция се задават правила в полза на това децата официално да имат родители от един и същи пол. Давате поле за изява на неграмотни и малоумни мнения, които нищо не казват, освен клюки и жълтини.

Франция, любима някога моя държава! Какво се случва с теб? Тази президентска двойка ме отвращава, а още повече ме отвращава това, което прочетох: във Франция има предложение (не разбрах от кого) по отношение на документите на децата в училищата, в графата ,,родители'' да се вписва ,,родител 1'' и ,,родител 2", вместо ,,баща'' и ,,майка'', както е по цял свят. Тоест, че ,,родителите'' могат да бъдат официално от един пол. Какви са тези неолиберални извращения? Накъде отива света???

Не е предложение, а вече приет закон и факт, че родителите ще се вписват така.

Вярно ли е, че Бойко Борисов се е сгодил с Лили Иванова?

вярно йе

Пълни лъжи. Няма никаква любовна история тук,а съюз. Човека е гей,а бабата обича хубавия живот. Нали излезе инфо какви скъпи сервизи е купувала,за да се храни,и народа беше в потрес. Представете си другите и удобства,които и усигурява протежето на Ротшилд.

Секса им е бил много ''плодотворен'' след като вече си имат лабрадор..... А щерка и директно си казва това което со казват хората че едва ли не са майка и син и за това толкова се ''обичат''

В неделя не ми се четът поредните фантасмагории как сина обича много майка си като любовница и съпруга??????? Не само вие ставате смешни и жалки а и тия за които пишете с тези простотии сякаш хората падат от небето и незнаят какво значи любов...обия... интереси...и не напоследно място избиване на собствени комплекси ръсейки приказки от сънища..

Няма такава излагация

НАЙ-ИНТЕРЕСНИЯТ ФАКТ Е,ЧЕ ИМАМЕ ОСЪЩЕСТВЕН СЪСТАВ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ-ПЕДОФИЛИЯ! КОЕТО СЕ Е ПОГАСИЛО ПО ДАВНОСТ,ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ГО Е РАЗСЛЕДВАЛ!

По-важният ФАКТ е че ти си НЕГРАМОТЕН. По закон педофилия е налице когато единия от двамата е под 14 годишна възраст, а в статията ясно се посочва 15 и 17 години!

Секс с непълнотелен е подсъдно деяние по всички законодателства.

Още един неграмотен на име 'Инфо'

Още един неграмотен на име "Инфо". Май не само ромите в България са неграмотни!

ТИ КОЙ ЗАКОН ЦИТИРАШ? БЪЛГАРСКИЯТ ИЛИ ФРЕНСКИЯТ,ЩОТО ТЕ ВИЖДАМ МНОГО СВЕТНАТ? ОСВЕН ТОВА И НАШЕНСКИЯТ ЕДВА ЛИ Е КАКТО ГО ЦИТИРАШ! ЗНАЧИ,СЕКС С 15 ГОДИШЕН Е ПОЗВОЛЕН,ТАКА ЛИ?!

Са посочвали, ама ти или си много наивен, или си много тъп, щом вярваш на такива статии

Ей това липсата на вяра в хората докъде ги докара. Ако бяхте християни щяхте да знаете че единственото важно нещо е създаването на поколение.

Истината е печална той има нужда от майка и това Бриджит .когато майката е в семейството е властна става така .

Момчето е геронтофил а девойката е педофил. Търкулнало ср гърнето и си намерило похлупака...

Букмейкърите във Франция приемат залози кога ще се спомине бабата и колко време след това МакАронЪТ ще се омъжи за гаджето си ... ама вие тук пишете и си вярвайте за "големите любовни истории".

Нещо не ми се връзва... Когато в нашата мила родина 60 годишни старци се качват върху 15-16 годишни момичета, то те са достойни за уважение хора (удрии куме). Обаче това тук са "европейски ценности"... Я си сипете още една ракия и натупайте жената, че тая Европа може да ви отнеме и това...

Тая история ще завърши като всички останали всеки в крайна сметка ще отиде където му е мястото, боговете по някога се забавляват с хората, но после става страшно и от високо най лошо се пада.

Човек дори и добре да живее умира и друг се ражда но някои отиват на бонището на историята или на д. на географията, а къде отиват тия които посягат срещу народа си предстои да разберем скоро .

Да не гледат снимката, не е педагогично да се дава лош пример. Гледайте си там под чина телефончетата.

"двамата се женят през 2007 година, когато той е на 24 години" НЕ Е ВЯРНО НА 30 ГОДИНИ Е ДИР, но това е елементарна математика има и други грешки както и всеки ден имате правописни такива

Чета коментарите и за пореден път се убеждавам колко много съжалявам, че съм роден българин.

Махай се, бе, на никого няма да липсваш.

И ний тъй. В смисъл, съжаляваме, че има такива толерасти и "българи", ама нейсе, засега някак ви понасяме, къде с насмешка, къде с попръжня̀.

колко пък е българско това име! Е.рейче, тролче, напред към паричките

Гей, прикрит под маската на геронтофила, и изкуфяло бабе, продало се в името на благоденствието си на старини ... любов ли бе, да я опишеш!

Поредният опит да се представи като нещо нормално тази история. Ми не е. Това да ти е държавен глава геронтофил какво говори за обществото? Като стоящ най отпред на френската нация какъв пример дава Макрон? Айде молевисе...

Но голямата разлика между Тръмп и жена му е нормална, нали балкански тъпан? Що не обсъждаш и тях? Към 60 вече повечето сте сдали багажа, щото шльокавицата не прощава, но се виждате като Батмани в огледалото. Докато жената е жена доста след приземяването на самолетчетата ви. И не на последно място, дреме им на тях какво мисли Пешо от Злокучене, дето е стигнал до просещка тояга, ама все дава акъл на целия свят. Смешници.

две дребни разлики - Мелания си е била пълнолетна и никой не говори за любов. И това не одобряваме, но тези двамата са изключително досадни да ни убеждават в любовта си.

НЕ Е ВЪПРОСЪТ ТОЛКОВА В РАЗЛИКАТА! ВЪПРОСЪТ Е,ЧЕ ТОЙ Е БИЛ МАЛОЛЕТЕН,КОГАТО БАБАТА ГО Е ИЗНАСИЛИЛА! И УЖ ЖИВЕЯТ ЗАЕДНО 20 ГОДИНИ,ПЪК ДЕТЕ НЕ МУ Е РОДИЛА! ИМА НЕЩО ГНИЛО ТУКА И ТО Е В СЕКСУАЛНАТА ОРИЕНТАЦИЯ НА МЛАДЕЖА! ТЯ МУ Е САМО ЗА АЛИБИ!

Отговориха-Мелания не е била ученичка на тръмп, пълнолетна, плюс това имат семейство с дете. Тея се гордеят с осиновено куче, баце... тръмп има и други деца, тоя към момента го раздава импотентен, в което няма лошо, но все пак е държавен глава. Ма то сега е модерно - меркел, тереза, някакъв даже беше гей президент... ужас. А ако съм жена, ко праим, подко недоклатена?

Това си е чисто педофилство. Нарича се още чайлд груминг тоест възрастен/учител се възползва от доверието на дете/ученик, за да го предразположи за интимност. Това е една извратена жена, а Франция има едно доста повредено момче за президент.

Само содомитските читатели и изключително промитите мозъци биха повярвали на тази скалъпена пропаганда. Макрон е масон-педераст, а тази до него една изкуфяла баба, продала се в голяма лъжа за лъскава живот на старини. Както се казва никога не е късно да станеш за резил. По-позорна президентска двойка Франция не е имала в скоро време,ако е имала изобщо. В мнозинството от българите има едно непробиваемо морално ядро,което никога няма да позволи да му внушат,колко романтично и хубаво е всичко това. Може би именно тази двойка с отвратителния си вид е една от причините Жълтите Жилетки във Франция да се бият по улиците с такава ярост. Респект,няма да ги стигнем скоро. И все пак Вива ла Франс,вива ла револлюсион!

защо не осиновиха някое дете,ами куче ? то ще и голям смях,ако кучето хукне на някъде и Макроница да топурка след него.

Защото е модерно сега да нямаме деца, а да осиновяваме кучета. Както е модерно вчера четох да правим по 18 аборта, а най- модерно е в САЩ, Ню Йорк, където последната новина е, че бебета ще могат да се абортират тоест убиват след раждането им, понеже не чувствали болка. Това са модерни съвременни тенденции и, който не вярва не е информиран.

Когато ги оправя заедно телохранителя .....

Няма по-голяма гнусутия от тия двамата.

покъртително болна история

С такава любов, светът е обречен.. Факт!

Този на хората, иначе лабладорите ще се кефят

Европейски ценности

Той е скри гей, а тя е дърта парясница.

Чак да повърне човек.

Отвратителна и гнусна история!

Гнусна история си ти и твоята история.

Медицината мисля ги нарича герантофили.

За това си има име. Казва се фетишизъм. В случая към баби.

не бе , казва се ГЕРАНТОФИЛИЯ даже НЕКРОФИЛИЯ

И двамата сте яко тъпи парчета.