17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живот........

Това със сигурност е в топ 10 на Мега Гнусни Истории. Един пълен олигофрен среща златотърсачка. Всичко това става любовна история, щото олигофрена има родословие, в което последните 8 поколения имат 16 родствени връзки по между си т.е от кралско потекло е. Затова и златотърсачката така се е била залепила за него.

уродлива британска история вече е 22 век а тия си играят на крале и кралици?

Ако "не подлежи на съмнение",че Чарлз има визия на звяра/от едноименната детска приказка/,то до него вече не е Красавицата/Лейди Ди/, а е една истинска ...камила.

Не знам как се гради щастие ( тяхното)- за сметка на чуждо нещастие ( на Даяна)

А ти като разби семейството на Варели-Тъпото и Алисия само да си направиш пи ара пак ли така мислеше ма, Никлозето

Не виждам нищо лошо един семеен мъж да има извънбрачни връзки. Как така ще такова само една жена?! Нали трябва да си топи чушката в различни тенджери. Иначе ще спре да му става и няма да иска да такова и жена си. А така като си разнообразява живота, отвреме-навреме ще клецне и жена си, ей така от милосърдие. Сега естествено семейните лелки ще вреснат и ще почнат да цъкат минуси от яд, но разберете че мъжа се влюбва точно за една година и когато тя мине, почва да му се такова чуждо!

Не знам колко е вярно това, че разнообразието с чужди води до облажване и на съпругата- случаите показват развод и раздяла както е станало при Чарлз и Даяна

Това, което ги свързва е, че и двамата са умни, интелигентни с общи интереси, сродни души. ...zatova durtata chanta me puska caruvaneto...., zastoto charls si e otkroven deBBill...:))

Ако си спомням добре, след развода Дияна осъди английската корона да и плаща по 24 милиона на година. Заведоха дело и съдът намали на 20 милиона на година издръжка Вместо да си подвие опашката и да си прибира тихо парите, Лейди Ди се разчекна.Даже беше забременяла от арабски принц. Последва катастрофа, в нощтта, в тунел. Няма сателити, няма камери.Само двама " папараци", които уж я следвали с мотор.Резултата. Пищно погребение, сълзи, Сър Елтън Джон, ПР за короната, икономисани 20 милиона на година. Това беше Диана. Камила изчака своя принц, да му се изсипе всичко това на главата, мина през мелницата с него и ... накрая се ожениха. Една изстрадала, забранена любов. Да са живи и здрави !

Дали Камила щеше така да се залепи за Чарлз, ако той не беше престонаследник?

Тлъсти задници ,я да им спрат държавните пари да ги видим как ще се хилят

Тате работи цар,мама работи царица!

Каквито и да са, фактът е, че връзката им оцеля десетилетия публичност и неодобрение. Колко от вас могат да се похвалят със същото?

магарета се намират през девет планини!! ЛЪЖЛИВИ, ПОТАЙНИ, ЗЛОБНИ, ГРОЗНИ, ЛИЦЕМЕРНИ, ПРЕЛЙБОДЕЙЦИ, НАГЛИ -------искаш ли още?!?! Не случайно Принцесата на народа наричаше Камила "ротвайлер"- захапе ли - не пуска! Даяна е била на 17 години, когато са я запознали с Чарлз, а дъртата чанта вече си е разтваряла краката по 2 пъти на ден - веднъж с мъжа си, веднъж с любовника си!! НЯМА НИЩО ЗА ХВАЛБА!!!! Само за поука. Но си куха лейка, за да го разбереш!

За кого и колко си е разтваряла краката нито ти, нито аз знаем със сигурност. Малко по-кротко с удивителните и caps look-a.

То пък ти не си куха лейка! И защо да са злобни, грозни и лицемерни? И защо да са нагли? То да наричаш някого "ротвайлер" малко по-злобно идва, ама няма сега да й придиряме на Даяна - беше млада и не много умна.

можем да се похвалим, че никого не сме убивали и дори това е повече от тяхната "любовна" история

Всъщност може би половин век е оцелял меракът на Камила за ВЛАСТ. Истината ще блесне, ако Чарлз се размине с короната.

Не виждам какво се възхвалява любовта на мъж с поведение на абсолютна мижитурка - нямал топки да предложи на Камила, на нея не ѝ се чакало, хванала някакъв. Принцът и той хванал младо гадже, което започнал да залива с киселявщината си, че не може да има жената, която иска. Цялата тази попара е надробена от мижитуркото Чарлс, жалко е, че проваля живота Даяна.

абе що Уилям и Хари въобще не си приличат? Много странна работа. Като деца по-мязаха един на друг.

Защото Хари е от друг мъж, това е публична тайна в UK.

Грозни, красиви, хората са заедно толкова години. Семейството им е голямо и всичко изглежда цветя и рози.

Може да ги смятате за грозни и да им се присмивате колкото си искате, но това е истинска любов, която не се случва не всеки. Да са живи и здрави и все така да са заедно! А на всички, които ги плюят и обиждат ще кажа - само красивите/външно/ хора ли имат право да се обичат и да са щастливи? Само за тях ли трябва да пишат по медийте? На мен статията ми допадна - нека да се разбере, че и "некрасивите" хора могат да се влюбват, да са щастливи и забавни.

Тази връзка може би нямаше да стигне до там, ако Даяна не беше и толкова психически неуравновесена. Хванал те мъжа ти за кръста , казал ти, че си пухкава, и вече булимия. После мюсюлманин. Можеше много по-добре да си изиграе картите и сега тя да е на снимката с внуците си. Иначе - Чарлз и Камила, ето това е любов от приказките.

ти един сдухан Чарлз и на теб, за да ти разкаже приказката за любовта!!

Една истинска българЩарка!

Точно така, това е истинска любов между двама души, които явно си пасват. И не разбирам защо да са грозни. Ако се огледа всеки наоколо, ще види, че повечето хора не блестят с красота. Даже не блестят с нищо. А тези поне блестят с чистоплътност и хармония. На мен лично много ми харесват, а самата Камила винаги съм я намирал за жена с класи над Даяна (не че не съм съчувствал на Даяна за някои неща, тя просто няма духовната сила на Камила и е жертва в известен смисъл).

Така е. Камила е хубава. А Чарлз разцъфна и се разхубави след като се ожени за нея. Но каква е ролята на желанието за власт на Камила в цялата история, тепърва ще се разбере.

На село пък разправят за гплямата любовна история на пъдаря Асан и Бай Теньовата козичка. А тези тук с някакви си ингилизи ще ми ги сравняват!

Определено има нещо, което ги свързва. И двамата са непоносимо грозни.

Това, което ги свързва е, че и двамата са умни, интелигентни с общи интереси, сродни души.

потърси в нета, има снимки на Камила като млада... не може да се каже че е била грозна... за Чарлз вече друга история, но той не си е избирал външността...

Имам познати които смятат че Камила била по секси от Даяна