Коментари - Гордата майка Анджелина Джоли изпраща сина си в корейски университет | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евала на много лошата и луда майка Анджелина! Синът й е избрал да учи, вместо да стане направо модел (вече всякакви стават), футболист, актьор ... Много лоша майка, много лоша, горкото детенце, ще се мъчи сега да учи! И то в Корея, а там наистина учат.

Е, как са го осиновили през 2001 г, а са заедно от 2005 г./ след "Мистър и мисис Смит"/?!?! Как стават тия работи?!?!?

Подава молба за осиновяване с Били Боб Торнтън, но го осиновява като самотна майка. Като се гаджосват с брат й, тогава го осиновява и той, за да й се подмаже. Гледам снимките и не мога да простя на селския бек и общоженски любимец до какво състояние я докара тази хубава жена!

С Били са от 2000 до 2003г. Нещо пак не се връзва. 2001 г не е била самотна майка!

След като посещава Камбоджа два пъти през 2001, докато снима Lara Croft и по повод на хуманитарна мисия на ООН, Анджелина се връща там отново заедно със съпруга си Били Боб Торнтън. Заедно посещават сиропиталище в Батамбанг, виждат бебето Мадокс (роден на 5 август 2001 г. в местно село с роженно име Рат Вибол) и кандидатстват за осиновяването му. През следващите месеци процесът по осиновяването е възпрепятстван, защото поради серия обвинения в трафик на деца, правителството на САЩ забранява осиновяваията от Камбоджа, а посредникът им е обвинен в пране на пари и осъден за измама с визи. Въпреки това осиновяването на Мадокс става факт на 10 март 2002 г. и е прието за законно. Заедно с детето Анджелина незабавно заминава за Намибия за снимките на „Отвъд границите“ (2003). Джоли осиновява Мадокс сама и го отглежда като самотен родител след раздялата й с Торнтън три месеца по-късно, въпреки че са обявили осиновяването заедно.

Браво на момчето.

много си е свястна жената, а тези които я плюят е хубаво да се погледнат себе си първо.

Разкараха диването, заради което се раведоха? И са горди с това. Крайно време беше.

много добре, ама що не го прати в правилната Корея?

Осиновяването на такива деца, чиито страни са погубени от американската политика, прави холивудските звезди да изглеждат нищо повече от големи ЛИЦЕМЕРИ в моите очи!!!! Ако звездите наистина искат да помогнат на тези деца, е редно да протестират пред белия дом за политиката на геноцид, която сащ водят към останалата част от света!!!

Че ще помогне? Поданниците на императора са негови човекоединици и нищо повече, в смисъл - не са нещо по-различно от поданниците на завоюваните територии, просто са имали щастието да се родят в земите на хегемона.

Да се гордееш с твое дете разбирам, ама с нечие чуждо ...

Сега остава да смени пола на другото си дете и спокойно може да си отдъхне за следващите няколко години, докато поотраснат и другите й деца.

Детето е на тези, които са го отгледали! А не на тази и този, които са си направили кефа и са го захвърлили!

Но тук е малко спорно дали са захвърлили това дете. Малко е като аксесоар и служи за подобряване на имиджа. Тези леко извратени селебритита така " спасяват" деца от бедните държави , за справка - Хаити и изродите Клинтън

Дали ще има някога новина, под която някой злобар и неудачник да не се изплюе?