Горещото италианско лято на Ивайла Бакалова

Най-красивата българка за 2001 г. посети града с най-скъпия плаж на Ботуша

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бакалката винаги е мязала на маймунка в лицето

Яка кака та дрънка въпросът е кой е дрънка и плаща сметките

КОЙ

Реклама на Шанел и глезотийски образ на живот

стига харчи! Май ще останеш непродадена и този сезон, а с всеки следващ шансовете ти намаляват...

Явно и други пози обича- не е само да подпира кули!

Брокерката на недвижими имоти в Дубай и на още нещо,рекламира скъп курорт в Италия .Родните милионери могат да се затичат.Не е красавица ,доста слаба е,изглежда прилично,но нещо във визията й липсва.Как се издържа в Дубай на тези цени,само тя си знае!

Въпреки секстиските коментари ,добре изглежда жената,има си момичешки вид,а и в днешно време който държи на визията си я поддържа.Мисля,че е около 38 г.,но днешните 38 г. са предишните 28 годишни.Както и да е ,бившия й е доста богат боклукчия в Мюнхен,продължил си е там успешно занаята.И все пак точно по време на неконтролируема пандемия Ивайла да пристигне скорострелно от Дубай в България ,да постои известно време и след това да отиде в доста несигурната Италия /може и от страст/.Но и знаейки кой беглец се подвизава в Дубай ,главния любовчия и спонсор на всички миски,певачки,манекенки и т.н ,с обвързващи взаимоотнишения за какво ли по това време се е затичала до БГ госпожицата?Пренасяла ли е джиросани акции,с частен самолет ли е пристигнала ,поръчка ли е изпълнявала,тя беше близка с Арабажиеви,но вече всички подсъдими и обвиняеми олигарси се здружиха.Може и да е волно приключение на инфлуенсър,но има нещо много съмнително.

на тази кълка..

Тая стара чанта с какво е допринесла за обществото че засшужава да и пибликувате тъпите пътеписи?

ново писание тук е очевадна реклама на вече позавяхващата свирка и опит да се пласира на някой чичко паричко...

Tи не си такъв, нали. ?

Старата манджа колкото и да я претоплят и да изглежда добре със свежия си магданоз си остава стара манджа. Въпросът е защо я претоплят тази стара манджа, пак ли ще я предлагат на клиентите или вече е в менюто? Няма още информация по въпроса но крушката винаги си има опашка. Има изглежда някакви очаквания.

Изглежда добре, мацката. В тяло. Но с тази изрусена ли е, червена ли коса - ми не й отива. Все ми се струва, че си удължила краката с фотошоп, но не знам, на живо не съм я виждала. И не я познавам, не съм тя ( както подозират някой), лекар и блогер съм. P. S. А за по - долните гнусни, мъжки коментари, ще кажа, спрете да завиждате, знаем, че гроздето е кисело. И спрете порното, че цял живот ще си останете тъжна гледка.

Яд ги е че не могат да избират мадами, защото са грозни мъже и без пари. Яд ги е, че жените също си падат по добрата визия, която те нямат. Яд ги е, че жените обичат да са с мъж, който има пари, заради възможностите, които такъв има пред себе си. И да не говорим мъж в стабилно финансово положение, колко повече опит има във всичко и е със добро самочувствие, а не някой, който плюе гадости от злоба по другите.

Колко пъти трябва да се изходим седмично в нета, за да покажем, че си мразим пола?

Бахти "лекарката". Ти си неграмотна, виж си правописните грешки. Друг път лекарка, няма нищо срамно да си признаеш, че продаваш на пазара гащи и чорапи на сергия.

лекар и блогер съм-сериозно???? Чета ти коментарите тук и оставам едиствено с впечателние, че не си особено умствено натоварена и си с изказ и интереси тип кифла на средна възраст. Иначе в нета всеки е академик и милионер:)

ти пак си нищо. Сигурно си и някой сбръчкан над 40 годишен, който като говори мирише, постоянно заглеждат се по други жени. Вечер ровещ като клошар в някой порнографски сайт, за да си задоволи фантазиити, защото той самият не е ничия фантазия. Сигурно е гадно да си ти.

лельо Ивайла, не позна по нито една точка:). Ти, след като се пениш толкова, явно наистина си някоя стара бг-мама с комплекси за избиване анонимно в нета!

Да, доктор-кифла съм. Позна пич, пардон пи-ей-ди. Явно нямаш деъфа работа щом ме следваш. Блогерствам на медицинска тематика, ама то е за кифли, а не за точки умни като тебе. Непрактикуващ лекар съм. Мъжът ми не издържа. Ок ли си с това?

"мацката" е типичен изказ за "лекар". Ти си някоя касиерка от Била в най-добрия случай!

Moлиш ли се да е така, за да спиш задоволен ?

Много е важно да се подчертае, че е най- скъпия плаж! А защо не кажете, че това е една от най-силно замърсените зони ? Както се вижда тая е на басейна , а не в морето, където се изливат тонове токсични материали

Още една проста тутка използвала визията си за да впримчи богаташ и да си осигури охолен живот. Всичко е за кинтите

Ли да се цани над гнусното ти тяло

Да, иска само безплатни вечери тариката. Яд ги е, че нямат, каквото имат другите мъже. Ще пукнат от завист.

И защо това ти е проблем на тебе, след като на богатия не е ????????

Страхотни снимки, Ивайла изглежда в доста добра форма. Поздравям я и и желая здраве за да обикаля оше много красиви места по света и у нас :)

Бая се е збабичосала Ивайлата ,хем не знае що е работа,каквито и корекции да прави ЕГНто не прощава на никой !

Сложи си снимката до нейната, да видим какво ще ти кажат. Поне ще се посмеем със сълзи :)))

Ама верно е горещо, тая анала не и изстива вервайте ми

Съдиш по твоя ли? Верваме ти.

Се мъчат с тая Ваша гнусна фантазия

ЕЙ... много злоба в тази държава ... Красива си е Ивайла

Остави им го това да си злобеят. Само в това са добри. За другото никой не ги търси или умира за тях хахаха. Кервана си върви, а те лаят ли, лаят.

но с годините заприлича на братчедката Айше.

Всеки може да коментира, но не всеки може да се покаже по бански в новинарска статия. Косматите ви грозни търбуси ще предизвикат отвращение във всички жени и във всяка възраст. Но давайте, плямпайте, паднало ви е нещо безплатно.

Може да са космати, може - търбуси, но са си натюрлих!

Натюрлих е и свинската четина.

Времето не прощава на никого. Остаря и таз мома... въпреки химията и хирургиите вече си личи. Да е жива и здрава поне.

Онзи ден Дарина Павлова, днес Ивайла Бакалова, това не е ли реклама на конкуриращи се продукти?

Едната като види другата и веднага се включва с платените новини.

Има ли кифла, дето не се снима като че ли подпира кулата в Пиза?

А какво работи въпросната госпожа в Дубай?

Задоволява

Ами отиди до Дубай, за да видиш. Защо не отидеш?

Личи си, че доста корекции си е направила - изглежда млада и свежа, даже по-добре от младите си години. Поддържа добре и тялото си - браво на момичето!

И тя не прилича на себе си, не че е била първа красавица.

За кратко се е върнала като всяка седмица е в коста парк центур на кафе?

Варненската сигжанка отишла в Италия.... Ау-у-ууууу каква новина....

aman ot kuchki

Не ти пускат тези след, които ти текат лигите, нали? :)) Не знам дали са кучки, но ти явно не ставаш. Което имаш в повече е само и единствено злобата ти. Ти си си виновен, не те.

По такива се прехласват само грозни лелки, които си мечтаят да живеят и изглеждат като тях. За един нормален мъж това е просто една скъпоплатена ку..а.

Една от малкото, които не се поддадоха на глупостите с филърите...

Мда-а-ааа мина направо на "вагинално подмладяване"...

грозна пАЧА

И дърта...

Е, сега вече и КОВИД19 ,ще ни се види като потупване по рамото, пред строя на батальона.Мъка-а-а-а-а-а

Но комент