Три от екс адреналинките са се установили в САЩ

Оказа се, че цели три от бившите адреналинки на "Господари на ефира" - Теди, Ени и Веси, са се установили в Щатите.

Обратно в новината

Коментари - Три от екс адреналинките са се установили в САЩ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно такива млади таланти са нужни на нашата велика страна - Америка! Работещите момичета изкарват сериозни пари тук, а не като в бЪлгария да са селски домакини и кукли за мултифункционална употреба! Скоро ще си останете само с многодетните ромски булки...

Във Вашата велика страна хАмерика, много добре говорите български ;) Познавам и тук много работещи момичета (всъщност са по-старателни от нас), експерти в областта си. ТЕДИ, ти какво работиш там бе моме? Признават ли ти БГ образованието? НЕ! Какво работиш?

Кой идиот би признал БГ "образованието" където и да било - разбира се, че не го признават - затова завърших ОТНОВО. Сега изкарвам 6-цифрени числа годишно, от офиса ми вкъщи, капиш? А ти? НЕ!

О.К. бе Теди, стой си в твоята Америка, работи си ,живей си...........само не мога да разбера защо се плюнчиш в български форум?!

Явно така се изкарват в Америка 6 цифрените суми.Само че човек, който е готов да се откаже от родината си и да напише на български НАШАТА ВЕЛИКА СТРАНА АМЕРИКА май наистина по-добре да си седи там.Аз работя в България за три цифрена сума, но имам достойнство, което не продавам.Било то и за 6 цифри.

данеса се реализирали в друга сфера по ме съмнява в някоя долина

ха ха ха, уруспиите завоювали америка, а бродуеи шашнат от техната сексапилност. милионерите ще се избiят да се докопат до тях.. една лажа повторена 100 пати звучи като истина.

Лъскат пилони и бастуни явно.

Заглавието на статията трябва да бъде "България изнася изкуствен интелект в САЩ".

Тогава - горките САЩ. Че идат и още...

ГОЛЕМИ ТАНЦЮРКИ!!!ДОБРЕ ЧЕ ДВИЖИ КАМЕРАТА И С ТЕЗИ СИ ВЪЗМОЖНОСТИ НЯМА КОЙ ДА ГИ ВЗЕМЕ ЗА СЦЕНА В САЩ!!!ТЕ ТАМ САМО ТЯХ ЧАКАТ!!!Е ДА ЧИСТЯТ КЪЩИ И ДА МИЯТ ЧИНИИ МОЖЕ....

А какво стана с порноактрисата?

Ходи по улиците и сама си говори, май че има абстиненция :))

бах ти грозотиите,бах ти непроверимите измишльотини,алисия като минету или поразяващата уста е по-забавна.