Теди и Ени успешно се реализират в сферата на танците. И докато първата има собствена школа, то втората буквално превзе сцените на Бродуей, пише Bliasak.bg.

Заради травмата си Веси, която напусна шоуто след скъсан менискус и беше заместена от Алекс, все още не се занимава активно с танци, но и тя живее и работи в страната на неограничените възможности.

Все пак не всички бивши адреналинки са заминали да градят кариера отвъд Океана. Жана, чиято звезда изгря във втория сезон на изданието, вече сбъдна мечтата си да се изявява като ТВ водеща. Заместничката на Веси - Алекс - пък заживя под един покрив със сина на Магърдич Халваджиян Бедрос.

Вижте снимки на всички адреналинки до момента >>

До момента за кастинга са се записали над 400 момичета, като набирането ще продължи до 25-и юли. За пръв път сред момичетата преобладават брюнетките. Горната възрастова граница за момента е 29 години. Открояват се омъжени дами и млади майки, както и момичета, за които това няма да е първият кастинг за адреналинки. По-интересното е, че има и кандидатки, които все още не подозират, че участват в надпреварата, защото са записани от техни близки.