GQ избра за "Герои на годината" учените, създали ваксината на "Астра Зенека"

Антъни Хопкинс получи приза "Легенда", Пол Бетани - за главна мъжка роля

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Антиваксерите умират щастливи.

По-топло беше,когато икономиката и туризма работиха на макс.

Въздух под налягане, ама ето - успяха да влязат в новините

А Сталин кога ще го изберете, та той много повече хора е избил от тези смешковци? Да ти забранят ваксината, защото убива хора и после да те изберат за герои на годината, това е гавра с паметта на умрелите. То и цялата тази пандемия и ваксините са гавра с човечеството, но не позволяват гласност.

Голямо лизане, голямо подмазване. По същата логика, и оня с мустачките да го направят герой, поне е тръгнал да унищожава страната, от която се появиха комунистите.

Ах недей , комунизма е измислен от германците

А някаква награда за Мимето?

Винаги излиза един и се започва страшната лична драма за починали от ваксината, обикновено са по няколко починали в семейството. Започваме да кълнем -наваксаните, набоцканите, ковидиотите и т.н. терминологията е позната. Айде отивайте в телевизиите, ще ви лапнат, тъкмо ще ви видим.

В 90% от случаите е точно обратното.

Кое е обратното ?

Все трупове по полянки, градинки, чували, умрели били милиарди от корона, армагедон било. Кое е обратното ли? Ти телевизия гледал ли си в последните 2 години?

Не и тази, която ти гледаш.

Коя вакса? дето изпоизтрепа що народ с тромбози и я забраниха в сума ти държави ли? Че герои са си. Чакайте да видите файзера... сигурно супергерои ше ги направят..

Ще те спасим от смърт от корона. Как? Като те убием с тромбоза. Очаквам скоро и приказката с ламята и девицата да се промени. Отива юнака в пещерата, вижда девицата и ламята и изревава "Няма да позволя ламята да те изяде, принцесо!" забивайки меча си в корема й. Технически я спасява от изяждане от ламята, нали така... ?

Хубава е приказката за ламята и принцесата, обаче ламята пак може да я излапа, докато е топла. Обаче като те утепат с вакса вироса няма да те яде вече. Не му трябваш умрел.

Подгласници, талибаните ли са?

СУБЕКТИТЕ, КОИТО ОРГАНИЗИРАТ ТЕЗИ ПСЕВДО ”НАГРАДИ” СЕ САМОНАГРАЖДАВАТ! КОЛКО ТЪПО! И НАЙ-ВАЖНОТО, НИКОЙ НЕ ГИ ВЗИМА НАСЕРИОЗНО! НО НАЙ-ВАЖНОТО, НАГРАДЕНИТЕ ЩЕ БЪДАТ ЗАД РЕШЕТКИТЕ И ТО В МНОГО СКОРО ВРЕМЕ!!!

Това , че част от простолюдието в България не ги взема на сериозно все още не означава нищо.

КАБАЛА НЕ Я ВЗЕМАМЕ НАСЕРИОЗНО ЩОТО ВСИЧКИ СТЕ ЗА ЗАТВОРА ДО ЕДИН! А ТИ ТЪПЧО, КАТО КАЗВАШ ПРОСТОЛЮДИЕ СЕ ИМА ПРЕДВИД МЯРКА НЕ ПО ДЖОБА, А ПО УМСТВЕНИЯ БАГАЖ. АИ ТАМ ПРОСТЧО ТИ ИЗДИШАШ МНОГО!!!

Това е същата умишлена заигравка-подигравка, като номинацията на БХК на убиеца Джок Полфрийман за "Човек на годината"

Астра Тромбека - най-добрата ваксина, която никой не иска и я подаряват на третия свят

И ако някой случайно не знае се произвежда в Индия... но пък е със сявещена вода от свещената Ганг.

След "Герои на годината" обявете и бизнес на годината - гробар!

Ей, не знам дали това са руски тролове или просто българина е толкова изтъпял ама като чета коментарите е ясно, че тая държава вече е потънала.

По същата логика за "руските тролове", ти трябва да си н€гър чиф¥т п€д€р@ст!!!

Хаха, мюмюн, надуваш ли свирките пак? Мечтаеш, а?

Питай майка си и леля си.

Изтъпял е , не са тролове. Всеки слуша вътрешния си глас , който с преписване е завършил средно образование или пак така висше –немедицинско разбира се.

Хопала, Ваксоробите с торбите с минуси се появиха. Е, време беше!

загубихме двама члена на семейството след тази ваксина, вместо да ходят на съд ги правят герои на годината, отвратително

до тия с минусчтата дано не ви идва на главите, ама това заслужавате

катастрофа?

Защо никой не потърси производителя за отговорност?

Награда за героите в борбата срещу човечеството. А на създателите на другите ваксини няма ли по някоя наградка за същото?..

Награда за лицемерие. Навремето и ДДТ е било "панацея", докато не е позатрило този и онзи...

Награда за отрова, която уби много хора! В какъв свят живеем ....

Тез откачалници пак са се изцепили! Какви герои могат да бъдат създателите на най-смотаната ваксина, направена от маймунски вирус?! Пак някакви сметчици и други съображения, квоти за гейове и афроамериканци, трансджендъри и пр.

ваксината им също така уби много хора от съсиреци - да си го кажем честно.

Някой да очакваше нещо друго?!?...