Графа и Михаела Филева първи приеха предизвикателството на Херо Мустафа

Българските певци се включиха с парчетата "Приливи и отливи" и "Шоколад"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо онемях. Какво стана С КОРУПЦИЯТА , НЕ СЕ ЧУВА НИЩО ЗА СПАЛНИ,ПАЧКИ С МАНГИЗИ. СЕГА ПОЧВАМЕ С МУЗИКА. И КАКТО И СЕ ОЧАКВА ЗАПОЧВАТ НАЙ БЕЗДАРНИТЕ ДАПОДМАЗВАТ. ДАНО ДА ВИ ПОКАНЯТ В САЩ. НО ТУК НАЛИ ЗНАЕТЕ СЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ. А И ЕДВА ЛИ ЩЕ ИМА ЖЕЛАЕЩИ ДА ВИ СЛУШАТ. И ТУК ПОВЕЧЕТО ИМ ХАРЕСВА ДА СЕ ДОТРЕСАТ ЧАЛГАДЖИЙКИТЕ ЗА ДА СЕ ПОДРУСАТ.

ами нали беше повела битка с корупцията, ма сватя? Какво стана там, че нищо не се чува и бижда на туй нейно бойно поле. Та значи сега е наред българската музика, ми кой те е канил там, ма бульо, ти си гост тук!

Наупили се и те на мустафата ама си го наричат ''предизвикателство''????

Г-жица Филева не е "предизвикана", но решила да се включи. Добре, но леко е проява на лош вкус да се слагаш някъде, където не си поканен (предизвикан).

да я яха метлата и обратно в ....... Кур ами Дистан

Пълна простотия! Американците са ми неприятни,но и наще звезди са едни....доста са зле и те....

НА БЪЛГАРИЯ - Истинските ментори - харизматични + естествени: Мастера + Камелия - другите 2-ма бяха за пълнеж...

Мда, Камелия е баш естествена, че и музикант.....

Тоя посланник с това ЗВУЧНО Хамериканско име се беше засилила за борба с корупцията,кога дойде,ама явно от Щатите са Я НАВЕЛИ!!!А тия наши "певци" само Любо пее добре на живо - в един пиЯно бар го слушахме преди време.Графчето и то - добре че бЕха мама и тати му с пари преди 89-та да му направят студио и да го направят "певец",щото който го е слушал на живо знае,че тоя пее САМО В ЗВУКОЗАПИСНОТО СТУДИО!!!

Да, добре, Вие сте ги слушали всички наживо? Ако нямахте мама и тати и Вас нямаше да Ви има, или вероятно сте заченат непорочно или лабораторно като овцата Доли? Относно посланика, в началото на всичко е словото, поезията, медиите, мисълта (планирането), според една много дебела книга, затова е по-добре да внмаваме какво мислим и говорим!

Херото не трябвашр ли да се бори с корупцията тук..беше и основна мисия мисля??? Такава борба пада не е истина :)))

Еваларка!Всичко е наред!Записи,снимки,корупция-ни чул-ни видял.Помощта е безценна,но за кого?!

Тва Херо май няма желание да бъде посланик, а медиен клоун! ФАЩ си плюят на фейса, изпращайки палячовци като Мустафа по света за дипломати.

Ще се разплача от умиление.... Да си пеят сладникавите песнички в краварника на техните приятели чернилките!

дюпедавци

Мустафата се е заела с маймунджолъци да излъска имиджа на втората си родина. Американците с присъщата си мания за световен месия, се чудят защо българите не са им благодарни ,че са ги освободили от комунизма в Студената война ,И вместо 'неблагодарните" БЪЛГАРИ да им паднат на колене и да плащат репарации до 3000 година ,се питат каква им е ползата от сервиличенето пред САЩ и любовта към САЩ вместо да се разгаря се появява неприязън. Е какво да правим -срещнахме се и не се харесахме -просто е.

Предизвикателството е нелепо. Няма да донесе нищо положително на предизвиканите.

А Мустафата ще приеме ли предизвикателството да почне да работи, най- после, работата за която Донето я е пратил? То не беха показни, салтанати всекакви. И аз искам бай Доне такваз работа, лайф...жизнь, що не ми даде писмата за връчване ееееее

Мустафа, Муфтачийски, Графа, Филева-всичките сте ми еднакви. Призрачна поредица от хора

А Мустафата ще приеме ли предизвикателството да почне да работи, най- после, работата за която Донето я е пратил? То не беха показни, салтанати всекакви. И аз искам бай Доне такваз работа, лайф...жизнь, що не ми даде писмата за връчване ееееее

щом опрщхме до графчето и кифлта му да ни отсрамват явно в БГ е останала единствено чалга. За този преход, който почти се изравни с управлението на Тато като време, няма 3-ма певци, които да са се появили и да са направили някакво творчество . Положенеито е като във футбола..некви измислняци с големи претенции и нищо не могат и с нищо не можеш да ги запомниш!

Taka смъртна присъда за изброените уроди в статията ! Закривай !

Не харесвам Графа, но много добре изпя парчето. А Михаела - само претенциите й големи.

Щатите изпращат за посланици в България само някакви отрепки. Преди имаше един с име Пръдльо, а сега пък Манафа. Дони, взимай си я тази обратно. На българите им трябват сериозни и отговорни посланици, които да способствуват за изграждане на градивни и солидни отошения със САЩ, а не учителки от детската градина и изкуфели хореографки-чалгаджийки.

до вчера си бършеше гъза със слънчогледови пити. Сега, изведнаж стана Граф. Аз познавам цигани като Царя, Барона, Връо и др. крупни богаташи, който го дават леко и не се надуват. Този циганин, чалгопитек тръгнал на граф да ми се прави. Абе, цървул нямаш ли си име или се срамуваш от себе си.

Абе, хора, що се връзвате на ограничена в главата американка от неизвестен произход?!

вулканична диярия

Може да и нацелувате арабския за.ник даже, какво чакате.

Н.Пр.г-жа Мустафа даде контра на гадостта и чалгаджийството. Поздравявам! Приветствам!

Херо и Мустафа имат силно излъчване на змии,влечуги. Леден нечовешки поглед .ужас

да има чужда за бг физиономия остра но се оказа доста интелигента и мила жена ..простотия е подобен коментар

Кога се оказа?Не сме разбрали . Представителя на агресивна недемократична държава няма как да е симпатичен.Освен на колониалната администрация.

спомням си, че скоро имаше една друга нация, която твърдеше че БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА била произлязла от тях?! Само сравнявам, пътьом ...

Остави ги макета ,те са неспасяемо.

Скоро децата ще учат че от америка е дошла кирилицата

Мостафата измисли нова игра за да привлича внимание и да си прави пиар по медиите :)

и защо не приятна жена е физиономията и е доста остра но излиза друг човек

и го праим Графа на Попа

Плювачина на всичко оказа се че Херо Мустафа е много приятна жена с чувство за общтост и хумор одобрявам...това забавно и мило

Ще е яко да направят и един липсинк на нещо от творчеството на Азис или на Милко

Ей, този вирус разказа играта и на американското посолство. Напълно здадоха багажа

Пич си е!

Кюрдката е хвърлила око на Графа Кво ли си вика сигурно е аристократ с имение с лозя и замък, езерце с патици ши го бодна чи ми писна от моя черен индиец Джавад

"Графът" е толкова звезда, колкото тиквата премиер!

Страшно са слдаки и двамата и посланничката с колежките й! Много готино предизвикателство с прекрасна цел. Нашата съвременна музика е прекрасна и има нужда от повече известност. Дано това й помогне! Както и предложението на вицепремиера също.

Смени хапчетата.

Дир, песента на Графа, Орлин и Любо се казва "Заедно".

Какво помиарство !!! Затова вече и култура нямаме, а само чалга !!!

Абе тая наскоро нали направи изявление че жали за смърта на Флойд, ама не на Пинк Флойд а на оня бандитин от Минеаполис... а сега вместо да пее жалейни песни ще се весели като ми се прави на групарка.

Господин Мустафа дал яко рамо на простотията!

Истинските звезди не се дупят на второстепенна америаканска чиновничка като туземци. ОТ сега нататък аз лично ще изключвам телевизор, радио, всички участия на двамата глупака . Хора без достойнство, американски подлоги.Колко лесно ги превърнаха в шутове. Смешници.

глупости на търкалета

това какво беше ? това ли е функцията на US Посланник ?

Надупване на американците за пари.

я питай човека на Решетников