Графа показа новия си клип, сниман в Индия

"Там хората са усмихнати, научили са се да живеят с това, което имат"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Графа няма слабо!

графа няма лоша песен ! няма и добра ..

Замислих се как не мога да изтананикам нито една песен на Графа. Единствената асоциация е "Гумена глава"...

Тоя, порно-Графа, защо е ходил чак до Индия за един клип? Имаме си и тук много цигански махали. Таман неговата държанка, "селската амбиция" Михаела Филева може да играе ролята на романтичната рОмлянка, на цвят и сурат добре и допада ролята.

Кой беше графа, че наистина не мога да се сетя?

че са го опънали в някой индийски ашрам. Сега очаквайте да си смени името ....както Петър Дънов се преименува на Беинса Дуно....след като са го опъвали в индийски ашрам брачедите на Ганди. Така Графа ще е адекватен да твори нови джендърски песни за Евровизия. Щото българската народна музика е отчайващо трудна за пишман-музиканти.

Много приятно филмче, Графи. Ако беше дал на индийците и да ти напишат музиката, щеше да удариш джакпота. Ееее, как не се сети???

Феновете му могат да изтананикат всички песни. Звучат всички като една.

Е, как ще му е новото име на Граха? Гуру (н)Асран?

От ,,Гафа'' какво очаквате ? Музика,песни и танци ли ?

Да бьхти толкоз пьт до Индия-Мумбаи да са снима с усмихнати роми ,ми да беше отишьл в Столипиново Максуда Комлука да почерпи С БЯЛО и виски наРомска сватба сьщия ефект но по евтино

Тази песен, стилът изобщо не кореспондира с мястото, изгъзица до безкрай, иначе песничката не е лоша, Боже, съвсем се объркаха хората, иначе си прав, ако иска да му е джипси и тука можеше!!!!

И как е? Индийските мангусти по-малко ли миришат от нашите?

Вярно!

Харесвам го Графа, ама това парче е слабичко доста.

хахахахахахахахахахахах

бе граф Дракула

"Спешен случай".

Харесвам си го Графа като певец и артист. Но тоя клип е пълен провал. Веднага се сетих за Колдплей, но те като англичани поне имат традиции в Индия и по се връзва да са там. Ама ето че и наш Ганьо е решил да се прави на екзотичен. Не се е получило.

Ааа, знаех си че графа пее “Къде са кайсиите?” https://youtu.be/tgmDGlzOzw0

ПАК ЛИ МАЙКА МУ Е ПЛАТИЛА ДА ИДЕ ДО ИНДИЯ ............ КЪДЕТО И ДА ИДЕ ТОЙ СИ Е НЕКАДЪРНИК !

Изобщо не харесвам жално-приспивните песни на Графа, всички до една си приличат и трудно може да бъдеш изненадан.За тая песньовка излишно се е разходил толкова далеч.Индийците идват в Европа и правят по-добри песни, той решил, че е супер оригинален.Следващия път с перо в може по-добре да се получи! И най-важното, защо не можеш да кажеш на многото нароили се некадърници, че това , което правят не струва, не е добро, или си е боклук, и те изпищяват, че "хейтърите" не разбират от тези велики техни постижения в много пластовото им творчество и сме едни долни гадини, които ни мъчи черна завист!