Грацията Катрин Тасева се сгоди

Приятелят на гимнастичката е борецът Николай Щерев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е най-добрата работа. Получих първия месец € 27936 за работа 3 часа на ден. Започнах преди четири месеца и веднага взех вкъщи поне 7645 евро до 9264 евро на седмица. Не мога да повярвам колко е лесно, след като го изпробвах. Потенциалът с това е безкраен. Това е което правя.....>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m

Не сме чак толкова тъпи тука.... Не си прави труда...Малоумник

За жените външния вид няма значение, важен е интелекта, чувството за хумор и чара, а нейният избранник изобилства от тях :)

Колеги, и двамата играят с бухалки..

Защо пък борец, а не футбоглист, те са по богати и тичат по бързо..

Пенсионерката се сгоди за 96 кг боклук Боклук при боклука отива

Този нейния любим прилича на горила, но пък сигурно е умен и с добро чувство за хумор :)

Страшно умен е - вероятно може да си напише името

Явно няма, и то отдавна. Дефицитът на стока ще се задълбочава. Нека поне пооправят демографията, че вече не можем да се справим с този сняг и да го изрием.

А дано се откаже да се състезава , стия килограми и фигура въобще не е за гимнастичка. Един скок не може да направи както трябва. А съчетание изиграно без грешка не знам дали има.

А дано се откажеш да пишеш подобни глупости, ама надали :)

Още един път се демонстрира колко безмозъчни са българските жени, всяка от известните се омъжва за футболист или борец или подобен с две мозъчни гънки и два пръста чело. Няма ли инженерчета или доктори за тях?

Ах, гимнастички.... .... по цвички....

Почти всички коментиращи са и казали,че не става за нищо с право.Дори Ина Ананиева втория и праскач и баща на второто и дете е борец.Кога ли ще видим някоя известна женица,да се хване с някой безработен или или работещ на бензиностанция или печатар или касиер в магазин или биолог или архивист и тнт примерно, винаги са някви мутри или борци с пари или чичаци с пари.Всичките са коври.

борец, така са си лика прилика. Има ли женски мутри? Сигурно.

Нали бяха скъсали с втория и праскач са щели да се женят и оная Владинова скъсала с първия и са втори праскач

Много проста тая.

#ици? Борчето мислило ли е по въпроса?

борчето..... мислило......малко по-сериозно.....борчето има дейност само в тоалетната

гимнастичка с борец, певица с борец, миска с борец и т.н и т.н

Ееее, изпуснах я! И то от борец, който вероятно няма да мога да преборя.

борците-подвижна фабрика за лайна са импотентни така че споко ще я праска някой друг

В профила си в Instagram пък публикува стори с пръстена, с който приятелят ѝ - борецът Николай Щерев, ѝ е предложил брак. Аз мисля че и в гимнастиката и в борбата това , което ги свързва са бухалките.

Честито! След нейната благородна постъпка да продаде медала си за да дари сумата и да помогне на млад мъж, просто нямам думи за това прекрасно момиче... Красива не само отвън, но и носи красива душа! Желая много здраве и семейно щастие!

Само на мен ли ме се струва,че пръстенът е много нескопосан....

Ясен е интелекта на борците! Но щом е харесал бронзова пенсионерка, значи и тя му е на нивото! И за какво ни се натрапва тази, какво ни интересува! Хайде стига чалги!

Много важно!

миска и мутрееща горила - класика в жанра. Представям си ги двамцата в някой мутренски джип с включена чалга до дупка да щпорят по магистралата с 200км/ч

Мидааааааа, "Хубавите ябълки, прасетата ги ядат"... Щях много да се учудя, ако тази "грация" си беше избрала лекар, инжинер, някакъв учител или каквото и да е ...различно от "борец".

глупости и злоба...те са спортисти първо и си допадат...

Тъпанари първо. Сигурно е пробвала с инженери, ама им кухавее.

Абе пише се инженер, ама карай...

Аз пък си помислих, че се е сгодила с инженер...Грацийка, златно момиче!

Да ѝ е честито. Надявам се да не почне и тя като фолк-певица да споделя интимните си моменти в интернет. Разчитам на нейната интелигентност. А то се начетохме коя къде и как е заченала и се нагледахме на коремчета.

Е интелигентна с борец. Няма такава връзка.

Браво! Много е красива!

"....публикува стори с пръстена" Какво публикува тя?????? Каква медия сте? На какъв език списвате? И в коя държава?