Грацията Катрин Тасева се сгоди

Приятелят на гимнастичката е борецът Николай Щерев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"....публикува стори с пръстена" Какво публикува тя?????? Каква медия сте? На какъв език списвате? И в коя държава?

Браво! Много е красива!

Да ѝ е честито. Надявам се да не почне и тя като фолк-певица да споделя интимните си моменти в интернет. Разчитам на нейната интелигентност. А то се начетохме коя къде и как е заченала и се нагледахме на коремчета.

Аз пък си помислих, че се е сгодила с инженер...Грацийка, златно момиче!

Мидааааааа, "Хубавите ябълки, прасетата ги ядат"... Щях много да се учудя, ако тази "грация" си беше избрала лекар, инжинер, някакъв учител или каквото и да е ...различно от "борец".

миска и мутрееща горила - класика в жанра. Представям си ги двамцата в някой мутренски джип с включена чалга до дупка да щпорят по магистралата с 200км/ч

Много важно!

Ясен е интелекта на борците! Но щом е харесал бронзова пенсионерка, значи и тя му е на нивото! И за какво ни се натрапва тази, какво ни интересува! Хайде стига чалги!

Само на мен ли ме се струва,че пръстенът е много нескопосан....

Честито! След нейната благородна постъпка да продаде медала си за да дари сумата и да помогне на млад мъж, просто нямам думи за това прекрасно момиче... Красива не само отвън, но и носи красива душа! Желая много здраве и семейно щастие!

В профила си в Instagram пък публикува стори с пръстена, с който приятелят ѝ - борецът Николай Щерев, ѝ е предложил брак. Аз мисля че и в гимнастиката и в борбата това , което ги свързва са бухалките.

Ееее, изпуснах я! И то от борец, който вероятно няма да мога да преборя.

гимнастичка с борец, певица с борец, миска с борец и т.н и т.н

Е интелигентна с борец. Няма такава връзка.

глупости и злоба...те са спортисти първо и си допадат...

#ици? Борчето мислило ли е по въпроса?

Много проста тая.

Нали бяха скъсали с втория и праскач са щели да се женят и оная Владинова скъсала с първия и са втори праскач

Почти всички коментиращи са и казали,че не става за нищо с право.Дори Ина Ананиева втория и праскач и баща на второто и дете е борец.Кога ли ще видим някоя известна женица,да се хване с някой безработен или или работещ на бензиностанция или печатар или касиер в магазин или биолог или архивист и тнт примерно, винаги са някви мутри или борци с пари или чичаци с пари.Всичките са коври.

Ах, гимнастички.... .... по цвички....

борец, така са си лика прилика. Има ли женски мутри? Сигурно.

Още един път се демонстрира колко безмозъчни са българските жени, всяка от известните се омъжва за футболист или борец или подобен с две мозъчни гънки и два пръста чело. Няма ли инженерчета или доктори за тях?

А дано се откаже да се състезава , стия килограми и фигура въобще не е за гимнастичка. Един скок не може да направи както трябва. А съчетание изиграно без грешка не знам дали има.

Абе пише се инженер, ама карай...

Тъпанари първо. Сигурно е пробвала с инженери, ама им кухавее.

А дано се откажеш да пишеш подобни глупости, ама надали :)

Явно няма, и то отдавна. Дефицитът на стока ще се задълбочава. Нека поне пооправят демографията, че вече не можем да се справим с този сняг и да го изрием.

Този нейния любим прилича на горила, но пък сигурно е умен и с добро чувство за хумор :)

Пенсионерката се сгоди за 96 кг боклук Боклук при боклука отива

Страшно умен е - вероятно може да си напише името

борчето..... мислило......малко по-сериозно.....борчето има дейност само в тоалетната

борците-подвижна фабрика за лайна са импотентни така че споко ще я праска някой друг

Защо пък борец, а не футбоглист, те са по богати и тичат по бързо..

Колеги, и двамата играят с бухалки..

За жените външния вид няма значение, важен е интелекта, чувството за хумор и чара, а нейният избранник изобилства от тях :)

Това е най-добрата работа. Получих първия месец € 27936 за работа 3 часа на ден. Започнах преди четири месеца и веднага взех вкъщи поне 7645 евро до 9264 евро на седмица. Не мога да повярвам колко е лесно, след като го изпробвах. Потенциалът с това е безкраен. Това е което правя.....>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m

Не сме чак толкова тъпи тука.... Не си прави труда...Малоумник