Грешките, които да НЕ допускате при среща с интериорния дизайнер

Арх.Елена Даскалова споделя как да извлечем максимума от съвместната работа

Обратно в новината

Коментари - Грешките, които да НЕ допускате при среща с интериорния дизайнер | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При съвременното разчупено строителство и факта, че хората могат да си позволят малки като жилищна площ апартаменти, е желателно да се отделят пари за проект за интериор, защото стандартните мебели в повечето случаи съсипват визията и изяждат пространството, и крайният резултат е неудобен за ползване и живеене.

Вероятно жената е права! Проблема е, че в Бг се навъдиха много дизаинере! Който може и не може стана дизайнер! И за съжаление в 85% положението е трагично! Последната хубавица с която се срещнах вдигна патардия щото конзолата на контакта била с 2,5 мм по висока от зададеното? Как ги фана тези мм не разбрах. Същевременно набута в краката на секретарката 2 подови кутии със захранване и мрежа и ми обясни как нищо не разбирам от дизайн! После се оказа, че контакта си пасна точно на място в отвора на таблата щото при монтажа си се мести спокойно с 4-6 мм а секретарката не смее да стъпи на земята под бюрото да не срита лана на компа или да не стъпи с токчето в контакта!

Ма страшен дизайн, идеите им от Икея ли си пазаруват?! Нагледах се на “дизайн”!!! Кухнята срещу хола, хола срещу вратата, вратата отделя трапезарията, една .щколичка за сервиране няма, тия чинии ще летят ли натам... Питам ги-що не размените аджеба местата на хола и трапезарията?! И каква е тая маса за хранене без дневна светлина?! И пълен игнор от тяхна страна...

Глупости на таркалета ...пък ако имаш чувал пари .............

80% от населението в бедност живее, тия за дизайнери ми говорят.

От 17 години се знимамвам с професионално почистване и блгодарение на такива Дизайнери понякога човек трябва да се чуди дали да плаче или да се смее! Тези хора не са грам запознати как трябва да се поддържа даден продукт и какво трябва да прави човек след покупката му. С архитектите е по същия начин,правят един ненормален проект а кой и как ще поддържа после изобщо не ги интересува. Ако ще ползвте услугите на ткъв дизайнер е хубаво да му зададете няколко въпросчета относно поддръжката на неговите творения за да не роните после крокодилски сълзи кога дойде време някой да дойде да ремонтира или да почиства даденото нещо.

Аз се обзаведох с помощта на дизайнер и не съжалявам. Иначе малко да объркаш размера и не стои добре после се чудиш защо.

Алоуу, тук от самолети, ракети, подводници, самолетоносачи, танкове, външна политика и т.н. разбираме, ти с един дизайн си седнал да ни плашиш ... Туй е нищо работа ...

В Западна Анадола няма място за такива дизайнери

Накарайте някой от тези пишман дизайнери да формулираъе в договора яки неустойки ако има разминаване и нефункционалност между това което ви показва и това което ше сървпрят с екипа им, пооскайте договора да бъде нотариално заверен и да ви издадат банкова гаранция че ше сицсвътшат работата в срок . И се започва хъкътъцмъката ама ние не работим така. Смешна жалка картинка -потитайте някой работил с подобен капацитет да видите че няма един да е останал доволен.

Аз съм изключително доволен. Оползотвори пространството по най добрия начин. Всичко за което го послушах съм доволен. Където настоявах на моето... След време видях грешките си

Пак платена рекламка

Уфф, пак мрънкач

Я, ама аз Елена Даскалова я познавам!

България и интериорен дизайн! Видяла жабата коня и тя повдигнала крак. Тук всеки разбира от всичко и всеки е интериорен дизайнер. Както всичко останало.