Грешките, които да не допускате във фитнеса

Вяра Младенова и треньорът Ричард Величков със съвети за по- бързо влизане във форма след празниците

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е за селските Лузъри

Допуснете грешка, това е , ако сте нормални, разбира се, просто не ходете в Пулса :) това там не са спортисти, а селянчета , които търсят евтини социални контакти . Така е и с повечето фитнес зали в България

Грешка номер 1, работете и за крака, не бъдете Джони Браво. Грешка номер 2: отивай на лоста в парка и не се занимавай с глупости.

да, няма по смешнно от това да имаш гръб като гардероб който стои на пилешки крачета. Иначе за да се стигне до лоста на парка не е толкова лесно. Първо трябва да се мине през фитнеса където по малко да го достигнеш това ниво. Лоста е за напреднали

Само малоумниците ходят на фитнес,главно дебели и прости мутри татуирани и татуирани прости жени.Умните тичат,плуват и тнт

Става за чичо Мишо.

Брей незнаех че толкова народ е приел исляма в България.От коментарите се вижда че пророка Мохамед има доста последователи .Страхотни коментари достойни да извикаш Алах абкар и да си биеш камшика за Анадола.

Внимание, внимание! Не ходете на фитнес!

"Ако тогава бяха неприветливи зали, в които бързахме да потренираме и да избягаме, то днес те са места, които предлагат освен чудесни условия за постигане на добра физическа форма и социален живот - и то динамично и устремено." Чудесно примерно изречение за неграмотност! Редакторът спи или е стигнал до 7. клас, и то с подбутаване.

Тая на 29 колко пластични операции има вече! И това недоразумение седнало да ме учи на нещо?

Този що стои така на снимката-разкрачен като'пикаеща крава" и разперени в страни ръце-демек"скивай какъв съм нацепен" и сигурно върви като пинокио, щото ставите калцират от лудата химия.И джендърска подстрижка, да ева и анаболния педал.

Жиги ,явно ти си от онези комплексари които нищо не могат да постигнат в живота и всички ги подритват. Тоя е нито нацепен нито анаболен,такива като него бяха всички преди 25год.пичове просто имаха мъде и физическа активност. Не като теб безполово същество, за прическата наричаха е комбайнерска преди, сто процента баща ти е имал същата в казармата старите кучета носеха такива.По принцип това е военна пострижка от как свят светува.Чаооо и приятно живуркане в мечтите ти да бъдеш мъж.А дано ама надали

Най-голямата тъпотия е да набиваш пари за всякакви инструктори и фитнес зали. Има толкова упражнения дето човек може да си ги прави вкъщи за тонус, а отделно все ще има някъде един лост и една успоредка. Перфектна тренировка за ежедневни цели без да набиваш 30-40 или колкото лева на месец.

Разни хора си имат дори лежанки в къщи, щанги, дъпели и така нататък. Но в началото вършат работа дори туби с вода. Лицеви опори и всякакви такива. Просто ми е минало времето и ентусиазма. Запитах се, искам ли да съм голям и мускулест и всъщност отговора е не. Изглежда супер непрактично и неудобно за в бъдеще. Човек трябва да гледа просто да не се "отпусне". Може да тренира от време на време нещото в което е най-слаб. Няма нужда да е постоянно. Изразходва се по-бързо с тренировки. Просто да не се запусне. В природата по принцип си толкова силен, колкото е необходимо. Ходещите в космоса, после не могат и да ходят. Ако имат проблеми, е добре да вмъкнат нещо в ежедневието си. Примерно да ходят пеша, а не с кола на 3 крачки.

Такива като Калин Терзийски обясняват, че понеже животът е труден и безсмислен, човек има нужда от упойка. Писа една статия в сайта ви "За пиенето" в този дух. Има и друга упойка. Спортът. Когато не е веднъж седмично и се спортува сериозно тялото след тренировка отделя хормони на щастието и разгражда хормоните на стреса - т.нар. "мускулна радост". Отделно са ползите за здравето, дисциплината, характера. Не подценявайте спортиста - въпреки някои лоши примери, които се преекспонират (разни Валерита и Благота). Самият философ Платон (а това е прякор, който значи "Широкоплещестия") e бил дългогодишен шампион по борба. Няма противоречие между спорт и интелект, колкото и да се насажда това мнение. А има интерес да го насажда само този, който не иска да сме здрави.

Този... на снимката не е нито спортист, нито има интелект. Надявам се ще се съгласиш с това. И да ми говори точно този за спорт ми е в повече. Това е все едно да хванеш САша Грей да обяснява на 13-14 годишните радостта от първите тръпки в секса...

А, какво фатально нещо ще се случи, ако объркам нещо в изпълнение на упражнението...?

Да скъсаш мускулните влакна на бицепса си, защото си се надценил? Или да ти падне 100 кг. щанга от лежанка върху главата? Да си изтървеш 20 килограмов диск върху ходилото и да се осакатиш? Да си изтървеш върху главата два дъмбела по 15 килограма, защото рязко ти причернява. Да се спънеш с джапанки докато носиш щанга, щото к`ви са тия да ти казват, че с джапанки не се тренира... Това съм виждал на живо, има и смъртни случаи.

коя е тая нова пачавра?!? в устрем към известността ::))))

Чувам Pulse фитнес и почвам да бегам, бате! Няма по - големи мошеници. Подписваш договор и не можеш да се откажеш. Дори и фитнесите почнаха с номерата.

Ами в една Виена, най-добрият град за живеене в света(уж, там пък времето е скапано), за да се запишеш във фитнес, искат договор и, забележете, директен дебит(!?) от сметката ти, за да си теглят таксата всеки месец. Договорът е поне едногодишен. Това е минимума. Не са го измислили нашите, демек. пп: Апропо, Дир и партньори, това, че някой е влязъл и коментира статия за фитнес не значи, че трябва рекламите към него автоматично да се настроят на "Макси Мода за дами". Нито съм дама, нито имам проблеми с теглото. Уж някакъв изкуствен интелект ги разпределя тия реклами. Че е изкуствен, ясно е, но не е интелект все още. Налучква.

И понеже не са го измислили нашите трябва да се съгласим ?

Ооо да, и Pulse без да искат теглят от дебитната ти карта два пъти такса за един и същ месец! Айде ходи да се разправяш и още по-лошото е, че вече си нямате доверие. Почва едно следене!

Не бих искал , подобни селяни като Ричард " лъвското сърце" да придобиват известност от това , че са прости . Такива като този заслужават пълен IGNOR

много добре браво

Бе с тая и аз бих потренирал, а тоя е поредният Джони Браво.

Грешната мадона с големите фитнес бомби.

Нямаше ли някой с по-малко говорни дефекти. Трудно се разбира какво иска да каже...

Грешка номер едно е въобще да ходиш във фитнеса, освен ако не си професионалист т.е. треньор, модел, бодигард или нещо в тези граници. Добрата физическа форма изисква да влагаш много като време, пари и усилия и ако не печелиш от това, вероятно няма да имаш мотивацията.

Много глупости си написал. Но съм оптимист - вярвам, че можеш още повече глупости да напиешеш. Само време ти трябва :)

Ти да не би да работиш за този фитнес?

Какво ми цъкате минуси бе, неграмотни ибесили?!

Не, обикновен програмист съм :)

Тоя гнусен грездей ричарТ пак ли изпълзя ве?! Ха-ха-хахххх!

Статията е една вяло-ленива, но положително-благотворна наченка в дебрите на фитнес-тежненията и многопластовите клатенетики, обаче видеото е ужасяващо-брутално, неморално-отблъскващо, антиестетично, вулгаристично, изпълнено със субтилни сексуални повеи, намеци и внушения!!! Ужас! Отврат! Перверзия! Натикаха пред невярващите ни погледи голи, кекнещи се и чекнещи се, евтини женоидни създания, които с преправено-еротични гласове в перверзно-калташки пози ни подканват най-нагло, подло и преди всичко УМИШЛЕНО към прелюбодействие и гнуси сцени, развихрят съзнанието на лъстиво-възбудените ни мъже в грешно-бордейски ракурс и ги, внушават калташки действия и опозоряващи движения!!!! Спрете видеото!!! Аз също съм един вид спортсменка, тренирала съм години наред женски мазни, пехливански борби като моята духовна възкресителка и будителка Емине, съпруга на най-мъжествения президент в света!!!! Но, неуважаеми дами и господа, аз никога не съм се разсъбличала в пределите на фитнесклубовете като една лека гювендия, като една настръхнала уруспия, търсеща мъжки огнени пожари и разтрисащи бури-циклони пред изгъклено-изгрящите, брутални погледи на пощръкляло-незадоволените нерези!!! Не, не и не!!!! Спазвам винаги тънката линия-граница на благоприличието и се подвизавам спортно във фитнеса облечена винаги с моята тъмно-прохладна, спортна бурка на Мира и Демокрацията, надянала ефирно-широчките и дълбочки шалвари на Толерантността и Глобализацията, (отдолу може и без тесните кюлотки), обвила морната си главица, бъкаща и бликаща като мощен исландски ГЕЙзер от тоновете сиво-пихтиеста, мозъчно-сива емулсия в нея, с пъстро-извезаната ми кърпа на Свободата и Защита на правата и свободите на всичките 123 етнически малцинства, 34 сексуални ориентации и 99 пола в България!!! Поклон!!! По този начин опазвам не само честта, морала и възвишената си душевност от мерзките щения, нагони и инстинкти на незадоволено-вонящите кочове, въргалящи се из фитнесклубовете, но и допринасям по един трансцедентално-ненатрапващ се начин за разпространенеито на една небивало извисена и мултиразвита култура в пазвите на аморално-западаща Европа! Поклон!

СХВАНАХ ПОСЛАНИЕТО...НЕ ХОДИШ НА ФИТНЕС -НЕ ДОПУСКАШ ГРЕШКИ......:):):)

Този мадански "юнак" във ВИП Брадър ми направи впечатление на доста посредствен и примитивен човек, готов на всичко, за да пробие в столицата. Знам, че работи в Пулс фитнес, верига, която представлява пирамидална перачница на мръсни пари. Амбициозният мошеник и бандит Паскал Дойчев стои зад това. Изключително нагъл и некоректен тип, вероятно с някакви политически протекции. Напишете му името в гугъл, както и на веригата фитнеси, и ще разберете.

Рекламна пауза е това, не полезна статия. Отделно, има правописна грешка - не се пише Vip borther, дори не VIP Brother, a VIP brothel.

Хайде стига с тези псевдо фитнеси и налаганите на обществото стереотипи.

Мацката е готина, но така не се ходи на фиртнес. Това е облекло за кифла във фитнес. Уважаващата себе си жена във фитнес е с плътно вързана на опашка коса, за да не пречи на упражненията. Не е само по спортен сутиен, а върху него има фланелка или горнище на анцуг.

Ей, много акъл, много нещо. А къде забрави и стреч фолиото? Горнището да си го турне ако ще гори мазнини. Видеото е за грешките, които трябва да се избягват във фитнеса. Това не е тренировка. На чист български коментарът ти е: Кисело е гроздето- казала лисицата. ДОЛНА ЗАВИСТЛИВА БЪЛГАРСКА ЗАТЛЪСТЯЛА ПАПЛАЧ

Obicham prirodata i dosega ne sym vidial nito edna jivotinka da se zanimava s fitnes :) Znam che rabotim za prehranata si povecheto sednali , no ima drugi po bezobidni za syrceto , stavite i muskulite nachini da bydat v dobro zdrave .

Супер жалък!

Е НАЙ ГОЛПМАТА ГРЕШКА!

100%. Най-голямата глупост са точно тези фитнес центрове.

Не ги мисли , те са врътнали едни европейски пари , а от тук натам каквото дойде ...

Това не се ли нарича "реклама" и да трябва да е означено като платена статия/репортаж ?!?

Не знам дали Джананов още е жив, дано дълги години да е, но ако прочете какви ги творят сегашните вдигачи, мамо мила ще каже само и кротко ще замълчи в ъгъла.

Тия същите му запалиха фитнеса на колодрума.

Вече го беше продал и заминали за САЩ, преди подпалването. Стопанисваше го ония с камиона .

под статия за тия палячовци е меко казано незаслужен комплимент за тях. Човекът имаше стил на писане като доцент. Книгата му "Културизъм за всички" сигурно съм я чел десет пъти. И до днес считам, че няма българска книга по темата, която просто, ясно и изчерпателно и в същото време на научно ниво да обяснява как се случват нещата в този спорт. А и не само - дори за хора, които просто искаха да отслабнат всичко с хранителните групи беше така добре обяснено, че сами да си планират диетите и да нямат нужда от диетолози.

Ричка , как е , още ли ръчкаш онова немско кюмбе ?

Да изчистим имиджа на "Супер Жалък". Иначе мацката е готина.

Много непрофесионално видео но няма значение. По скоро с комичен ефект, особено момчЬето.,което говори за "ръчичка","петичка"и т.н. тази мания да се ползват умалителни навсякъде, е ужасна.

се ползват подсъзнателно, когато човек е неуверен и притеснен.

Не стига толкоз години Ричард Груев, ми са и тоз - Ричард Величков!

Елена Рудолф и Димитринка Волф

Но колко от съвременните жени със съвременните си заплати не могат да си позволят 40-60лв на месец за карта?

Еми, извинявай, ама ако живееш и работиш в София и 60 лв. са ти много какво реално правиш?

Емигрираш.

"И без принуда!Реклама след 7-ми параграф" Че то до седми параграф какво е?:))))

Плочки, бицепси по 55 см. и 200 кг. от лежанка без химия - не става! Без препарати стигате до едно ниво, което е нормално и здравословно за огранизма, и дотам. Тия нацепените, които ги гледате по залите, са продукти на щатния химик - във всеки фитнес го има. Почвате с протеинчета, витаминчета и постепенно минавате на тежката артилерия. А тя в нормалните държави е приравнена с наркотиците.

Абсолютно си прав. Мускули без химия се правят до едно нормално, задрваословно и приятно за гледане равнище. Оттам нататък всичко е химия. А тая кифла, можеше да има малко повече тежест, ако не си беше натикала пясък в ц и ците, нали е голяма "фитнесджийка" за какво и е силикон?

Съгласявам се и аз! Да не забравяме, че и всичко се връща в един момент, особено ако си разчитал на препарати.

Само за плочки без добавки не съм съгласен. Зависи от структурата на човека. И храненето. Аз съм ектоморф, висок и слаб от малък, сега на 34 години имам леко видими плочки. Тренирам кикбокс любителски 3 пъти седмично. Това е доста пот и кардио... Карам колело уикенда. На фитнес съм ходил няколко периода през годините - най-трудно качвам мускулна маса в бицепс и гърди. А краката изпреварваха винаги горната част на тялото без да се озорвам. Кой както е устроен генетично различно му се отдава.

Грешки във фитнеса не допускам, щото кракът ми не стъпва там.

А стига реклами.