Шарапова срещна акула на почивката си с Григор

Тенисистите решиха да си починат от корта на Карибите.

Обратно в новината

Коментари - Шарапова срещна акула на почивката си с Григор | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как е акулата,жива ли е?

хубаво ни е момчето,хубава ни е и снахата.Бил се фукал,какво искате,да се срамува ли?Богата красива известна - дай боже всекиму. Браво Гриша,но понаглеждай и тениса,че тя там ти води доста:).Успех!

Абе, журналя, какво е това "най-вероятно", ами престанете да измисляте небивалици. Мария не споменава и дума за Гришо, защото тя има железен навик - да не отваря чаршафите си за публиката. Нашето зелено младо момче, обратно, гледа веднага да се изфука, че виждате ли, аз с кого движа... И защо пишете за двамата, след като тя не казва това.

'Рафа не е от тези, които ще кажат: "По дяволите, свърших доста добра работа. Хайде сега да отиваме да празнуваме някъде в Майорка или Ибиса." Той спечели Ролан Гарос и на следващия ден тренира два часа на тревата в Куинс.'

цитирам тенисиста Турсунов'Рафа не е от тези, доста добра работа. Хайде сега да отивкоито ще кажат: "По дяволите, свърших аме да празнуваме някъде в Майорка или Ибиса." Той спечели Ролан Гарос и на следващия ден тренира два часа на тревата в Куинс.' вие сами си направете извод за Гришо

наистина много е жалко за това момче че не се концентрира на тениса, а че жените са му приоритет. българиa има нужда от спортист които да извесе страната в чужбина, но все само надежди.

МНОГО СКОРО ГРИГОР ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В БИВШ ТЕНЕСИСТ,КОЙТО ЗА 4/5 ГОДИНИ НЯМА НИТО ЕДНА СПЕЧЕЛЕНА ТИТЛА НА КОЙТО И ДА Е ТУРНИР.ОТПАДА ОСНОВНО В ПЪРВИ ИЛИ ВТОРИ КРЪГ,СИГУРНО И ШВЕДСКИТЕ ТРЕНЬОРИ ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ ОТ НЕГО.

Григор хвана пътя на Валери Божинов .......

ще види и кьоравия сом...

по гората ходи горския.евентуално и някоя мечка .в океана има акули.факт.

Кратка среща и се разбрали по женски да не си бъркат периметрите.

А нее Маша, това не е акула,а крокодила Тоца ,,,,

Маша рекла: -Гришо влезна ми риба отзад! -Не е риба Маша! Споко. и така на наша Маша и се привидели акули от зора.

Старата чанта, акулите даже я подминават пък нашия завейко ходи да се излага с нея.

На 26 стара чанта? ти на колко си? 15?

На 13 съм и вече съм раждала.

Тази има по-големи плавници,а да не говорим за ултразвука който издава. Как няма да избяга акулата?

тези вече започнаха да стават досадни, не е зле да спечелят нещо на корта

срещнала е Киро митничаря...от Калотина. И той сега е там..... Кире, много поздрави от колектива!

хайр-файда от тая акула вече нама,язък за акулата ! Каво ли е преживяла горката акула,осбенно пък ако Шараопва е измучала както мучи по кортовете.

Присъствието на Григор обаче ми се струва предполагаемо. Никъде го няма на снимка, нито някой е казал.

Не е акула! Мая Манолова е била!

Да не срещне Гларус, че тогава ще види нашия чудо :D

Де, да я беше гризнала яко тази акула, та да отърве на Гришо кариерата, като тенисист! Тази застаряваща хиена, използва Гришо като допинг, без изобщо да се вълнува за него като споиртист! Та му изцежда силите със необходимият за нея секс, за да се чувства комфортно на корта! А, наш Гришо си изцежда силите в кревата на Маша и става за посмешище по кортовете!

За Шарапова е добре да се шуми около нея-една преминаваща кариера. Точно обратното е за Григор. Тия отклонения от тениса се вижда до къде водят.

Не пише акулата оцеляла ли е след срещата.

аха, сразу убежала, потомущо маша сказала "беги, а вот гришку позаву..."

от какво са се изморили?от много тенис?Гришо веднъж би Джоко и се възгордя,дай му жени,хубави коли,с две думи Божинов 2

И на коя по точно ти прилича Шарапова на Алисия или на Николетка. Няма друг наш съвременник с повече поводи за гордост все пак Гришо в една вечер оправи и мъжкия и женския номер 1 :)

ех как ли си мечтаеш да си на негово място ама като рачичките ти трябва с операця да ги вадят знаеш от каде.а пак и то е труд това потурчо не е за лешпери

кариерата му отиде на григор. защо не се вземе с ръце това момче ами се занимава с жени? неудобно и за нас като българи.

една руска акула срещнала друга акула :)

ПРЕДИ ВРЕМЕ БЯХТЕ ПИСАЛИ,ЧЕ ГРИГОР ЗАПАЗИЛ НАЙ ЛУКСОЗНИЯ АПАРТАМЕНТ В ХОТЕЛ ФЛАМИНГО ЗА НЕГО И ШАРАПОВА

Абе, такова женище, как се гняви. Тая е егати върлината. То, вярно сигурно може да си купи всякакви мъжаги, що па да не е нашия. Аз се нервирам, че отпада в първия кръг, таланта. Вече е в графата на тия за които казвам, че по принцип съм чувствителен човек и ме боли за много хора, ама ми е неудобно, да ви кажа какво.

Тази кобила ще му провали кариерата.Бетер Божинов номер 2.

А така,Гришо!Аз,батенката,ги опъвам на тяхна територия в Русия всеки ден,ти опъвай на Карибите!Така де,нали са ни освободители,трябва да им благодарим някак :)

Готиното е лесно за оправяне, ама ела да им насмогнеш на мекащите селянки в София. Че не ми се дават нашите моми на прииждащи сирийци.

Майка ти мйека много докато се любим с нея.

Abu Talib

На руснаците май няма да им дойде акъла. Пита се, какво произвежда един тенесист. И какво произвежда един фотболист или борец, или щангист или волейболист, или хандбалист.НИЩО.А лапаха от държавния бюджет, та лахпаха.Според мен, трябва да се развиват само онизц спортове, които, които са необходими за физическото и умствено благополучие, а не за някакви си безсмислени рекорди. Плуване-да!Йога-Да!, Шахмат-Да!Ама хвърляне на диск или гюле, в никакъв случай!! Какво печели българинът от рекорд по хвърляне на диск? Печели само правото на стачка и манифестация срещу властта.

Малеееее... ама много си зле!!! Деленето на "професиите" на произвеждащи и паразитни е приключило много, ама много отдавна... Ти сигурно не си разбрал... А относно какви пари държавата (т.е. данъкоплатците) дава за спорт, може да попиташ например Кобрата. Щом немците му дават 5 млн, а той се дърпа - значи тук му дават повече хаххахахаха...

Abu Talib

ХАХ, Бил съм боксьор и знам повече неща от теб за бокса. Колкото до "паразитни", както ме цитираш погрешно, ще ти кажа, че не съм имал точно това предвид, а ти го КАЗВАШ.Значи, ти мислиш, че тези професии са паразитни, не си криви душата!

Аз съм фОтболен фен и със сигурност фОтболистите "произвеждат" в пъти повече от теб - нищожество ограничено. За щастие, такива като теб лаят само по форумите и служат за подигравка на останалите.

Abu Talib

6390 Абе подигравката е нищо пред онова, което казвам за ония 45 години.Ами мислете с мозъците си, тогава на всички спортисти се плащаше, а футболистите бяха галените деца на другарите...Аз също съм фен на Манчестър Юнайтед, но съм против да развиваме футбола у нас, щото само дандании следват от това.Вижте какво става в ЦСКА. Щом Стоичков избяга, то и Бербатов ще избяга. Имаме си възможност да следим чудесни мачове по други телевизия, на други страни, ама нашенският футбол е каша безподобна...Е, питам те, защо да се развиват децата само до раменете? А сега се смей колкото си искаш.Бъди все така весел и здрав.

А ти кой си, че да казваш кой спорт дава нещо, и кой не...и ако малко повече четеш, ще разбереш, че йогата не се счита за спорт..ама нали всички сте експерти по всичко!

Гришо може да не е най-добрия на корта, но явно е доста по-добър в много други неща, поклон пред таланта му!

това? шарапова е някакъв критерий за супер мацка, която прави як секс ли? или просто понеже квичат, докато играят тенис и въображението ви работи

абе не е само маша. преди нея и на серина изглади хастара. и това са само тия дето сме ги чули. а още колко има.....