Днес руската тенисистка Мария Шарапова съобщи, че е срещнала акула, когато е карала сърф в Карибско море. За това спортистката написа в своя личен профил в Туитър: "На мен съвсем не ми трябваше да срещам акула, докато гребях върху сърфа със скоростта на охлюв".

Карибската рифна акула достига дължина от 3 метра. До 2008 година за този вид са документирани 27 нападения срещу хора.

Рускинята, която пропуска изцяло турнира ”US Open” заради контузия на рамото, не спира да публикува снимки от почивката си на Карибите, съобщават от "Топспорт".

Още в събота Григор и Шарапова се отдадоха на романтична разходка край брега. “Красив залез над Карибите тази вечер“, написа тя под снимката си, чийто автор най-вероятно е самият Григор.

Вижте снимките на Маша >>

Наскоро рускинята си позволи да говори за своя любим, след като отбеляза една година на марката бонбони “Sugarpova” в Ню Йорк. Самият Григор също присъства на събитието. Снимки >>

Маша не скри, че досега българинът винаги е успявал да я впечатли с лични подаръци. "Той винаги подбира хубави подаръци. Няма случай, в който някой негов подарък да не ми е допаднал. Това е наистина приятно. Наистина харесвам бижута", споделя Мария.

Гришо отпадна в първия кръг на ”US Open”.