Григор Димитров: Нямам половинка, но искам да бъда баща

Тенисистът разкри, че в България се чувства специално, но все още не знае къде иска да живее

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам хора като него как правят семейство. Направо ми се струва невъзможно. Той постоянно пътува и то за сравнително продължителни периоди. Коя жена ще го изтърпи такъв все да го няма. Парите не са всичко. Баща по скайп не става... А цялото семейство да се мести все с него наляво надясно и това не е начин, особено когато децата са малки или пък жена му си има работа. Тъжно е да си толкова желан ерген, успешен в кариерата си и т.н, но едно семейство да не можеш да имаш като хората. Затова има неща които не се купуват

над 18 млн долара ще си намериш не само половинка, а ако искаш - и третинка, и четвъртинка, и осминка наведнъж под постелята. Не бери грижа. А за да станеш баща, първо трябва да станеш татко. Баща се става цял живот, та даже някои не го постигат и след това и не им стига, ха-ха.

Не отлагай прекалено дълго, Григоре!

Да последва примера на Роналдо с децата... докато открие майка за тях.

Добрата генетика не бива да се губи!Може много деца да отгледа Гришо. Дай Боже !

То не е само ей така да станеш баща . Без любов и взаимно привличане не става Как ще отсеш славата, парите от любовта. Старомодно разсъждение, но е изпитано.

ми освен да се самовъзпроизведеш... тъкмо няма да те е страх да не ти отмъкне нещо половинката, я имане, я жилището, я детето.... така - чиста работа, няма да делиш... че то много кифли, много нещо... хаха

Усещам една нервност в българските Златки ... една готовност да се втурнат :)

Вече да си баща няма връзка с половинката... и не се предполага даже.

Григор просто трябва да си избере майка на децата му. Той е в ролята да избира и следователно ще се случи точно това което иска.

По тези географски ширини Златки дал Бог!

ГОЛЯМ Е в СПОРТА, РАДВАМЕ МУ СЕ! ВСЕ ПАК НЕ БИВА ДА ОСТАВА САМ, НЕКА СЪЗДАДЕ СЕМЕЙСТВО, СПОРТЪТ Е ДО ВРЕМЕ!!! ГОЛЯМ БОЕЦ Е, НО ВСЕ ПАК ВСЕКО НЕЩО ИМА КРАЙ! ДА НИ Е ЖИВ И ЗДРАВ!