Григор "обязди" красива французойка (снимка)

Провокативните кадри са на една година, но излязоха едва сега

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А със сигурност и тя му е яхала ракетата.

Друго си е младо аднешко...

Внимавайте да не ви опръска екрана докато четете простотии.

гнусна порнография!!

Момичето е готино!

Мачкай Гришо ! :)

Кадри от преди година..зарежи. Гришо е хубаво момче и талантливо. Излязъл е от БГ манталитета но си носи българската душевност, не е лесно да намери партньорка която хем да е отворена към света, пътувала, хем да му пасва и като душевност. Но за всеки влак си има пътници, ще се намери мома и за него. Късмет и най-вече здраве пожелавам, здравето е най-важно!

Снимката е унизителна. Иначе поне този път си е намерил по-подходящо момиче.

Браво, много е сладка! Дано наистина да е намерил любовта в нейно лице!!!

Дано най-сетне влезе Гришо в новините със спортен успех, а не зараги готините си гаджета.

Браво , Грушко ! За пореден път постигна още един голям успех извън корта! Мацката е трепач е и французойка ! Ние българските мъже се гордем с твоите успехи извън корта. Защо мислите , че Гришо иска да си намери девойка за женене . Той е млад , красив , успял , леко по- елементарен . Той иска да взима от живота колкото можеи не иска да се жени , иска да се забавлява. Мъчно ми е единствено за русия ангел Шарапова , на която разби сърцето а тя, мисля че е стойностно момиче , но нашичкия не прощава на никоя . Дано след като се наживее намери стойностно и хубаво момиче и да се кротне . Желая му много успехи и на корта, извън него постигна много :)

Пак си си взел по-дърта, но пък мацката е трепач:))

Стискам палци на Гришо да си намере вече младо момиче на неговата възраст. Аман от каки около него. Изглежда искрено се забавляват. Тази мода с по-възрастните жени е време да отмине.

кадрите са на ЕДНА ГОДИНА..... нищо няма между тях !

За Григор момичетата са по-важни от тениса. Може и да е прав.

Защо се възбуждате от една глупава поза и снимка, която нито един истински мъж няма да направи, още повече да публикува. Не разбрахте ли, че тя е гадже на олимпийски шампион по плуване. Със сигурност гръдния му кош, бицепсите и банковите му сметки са по-големи от Гришовите. Гришака да почне да тренира и побеждава, вместо да се подвизава в медиите със социални изцепки.

Определено му подхожда повече от оная вампирка-травестит. А и са в една възрастова група.

С тия малките ци..ки и готина усмивка ми е перфектна! Евала Гришо!

Няма начин поне един от родителите да не е французин. А може и двамата. Но иначе крак.... Изобщо всичко. Вече не е бабоеб и има прогрес

аз от кое време ви казвам че гришор е най-добрия пенисист измежду тенисистите , а вие не ми вярвате

гришата взел каквото му се е полагало и беж да го няма

Гришо си пада по каки

Но тя е сладка и свежа, а той - преждивременно състарен и оплешивяващ.

За кого е унизителна? Кое и е унизителното? Унизителни са кретенските претенции на недоказани комплексари, за които всичко е расизъм, дискриминация, антифеминизъм и нарушаване на права.

И какъв е проблема на снимката и общото и с "истински мъж"? По отношение на бицепси и гръден кош сигурно си прав. Виж за банковата сметка не съм съгласен. Не мисля, че плувците изкарват колкото в тениса. Па и рекламите вероятно не са същите.

Ми и за мен са по важни. Сигурно е прав.

Изглежда преждивременно състарен, затова. Той бил 27-годишен :-О. Точно му разглеждах снимки от тази година. Мислех, че Джокович изглежда състарен, защото е много слаб, но Гришо изглежда по-стар и от него, а се оказва, че е с 5 години по-млад. Не се за завиждане тези хора, с такъв преразход на енергия, а и кой знае с какво ги зобят!

Абсолютно съгласен с горния коментар. Тенисът е много по-комерсиален и популярен от зрителска гледна точка спорт. Оттам и приходите от реклама са много повече отколкото в плуването. Съответно о наградните фондове са много по-големи от плувните. Така че Григор е бая напред с парата, в сравнение с шампиончето :)

Невестата си е много сгодна. Прекрасна двойка биха били /са/ двамата

Колко да му е кака. 1-2 години е по-голяма от него. Чудо невиждано :)

Флоран е по-беден, но е достатъчно богат. За като физически данни надминава многократно набедения за хубавец нашенец - по-висок е, по-атлетичн, има коса, а в лицето е красив като кукла. За протокола - и двамата не са ми симпатичен, но докато олимпийския по плуване е скулптуриран напрвамо и може да се нарече красавец, то Гришо е просто висок, жилав, строен мъж на средна възраст.

Бабата я слага в малкото си джобче тази французойка но като няма риба и рака става

Цели 9-10 ... месеца, човек! То бабичка направо! :-D

тоя смот.... това повече прилича на дискриминация и педраслък!

Ми тая няма лице. Някой й е нарисувал лице.

Доста по-красива от силиконовите чудовища от бг в статиите на дира

Григор "обязди" красива французойка . Григор вместо да "обязди" тениса, обяздва американки,рускини, а сега французойка. Защо тримата големи в тениса не им видяхме нито снимки,нито каквато и да е информация за отношението им със жените.Просто на нашият му е слаб "ангела".

много раристка снимка - белият господар обяздва цветнокожа жена...ще му се стъжни на тоя в туитър...

правилно - търси разнообразие човекът - от големи цомби на малки цомби

Много добра мома! Да действа Григор..

- Пепи, защо винаги държиш гаджето ти да е бил войник? - Щото другите ми ползват кремовете и ми крадат пинцетите.

Мачкай Гришо! Най-после една засукана мома. Браво

Браво Грише! Хайде сега да потръгне малко играта и шапка ти свалям!

толко ли нямаше друг ник . да не си Калинка Крумова Каранеделчева

Браво Гришо!Стига си яздил застаряващите елитни кобили.Това нежно,крехко създание,без силикон и химия,е божестве дар за твоята победа днес.Радвай му се,те французойките поддържат ,като теб,доста жребци.

А бе добре си живее той - съчетава полезното с приятното! То това е живота. Какъв е смисъла да се изтормозиш до край, да се скапеш от трнировки и бачкане само и само за някакъв си период да си пръв.... И все едно - рано или късно те изместват.

Защо сте толкова загрижени с кой си лягат другите хора? Какво значи “браво” и за какво? Ще им светиш ли...селяндур

Към дирниците - що за заглавие, що за речник и отношение - ОБЯЗДИЛ??? Не можете ли да напишете нова любима или приятелка, или нова страст ....

Хубава мацка, без цици. Защо по дяволите се е снимала с хасковски бек със бяло семе в устата да я кецурка???

Ми щото си я е обяздил..