17-11-2017 20-11-2018

Коментари

stranno ...kato Grigor OTPADNE ,mylchite kato pukali , a sega ni zanimavate s nego ... Mislia che edin LEKAR ne vyrshi po malko podvizi ot Grigor , a za tiah NOVINI niama ...

Ами не търсиш достатъчно.

евтин PR.. да не говорим, че няма право да публикува снимка, на която се виждат лицата на децата.. Да си ходи в чужбината и да не се прибира изобщо

тук съзирам съвсем неразбирама (поне за мен де) ОМРАЗА към един продукт на американската тенис школа. ....момчето е добър тенисист, просто един добър тенисист, израстнал и тренирал в САЩ. И само поради факта, че е ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИН, той намира място в статиите на медиите в България. Също както Джон Атанасов и много други, които са постигнали успехи в чужбина и чийто единствен "грях" е че са българи по етнос. Нищо повече. И така и за Григор - като не ви кефи не го гледайте (коментирайте). p.s. толкова съм фен на Григор, колкото и на Джон Атанасов.

Здравейте злобари. Хейтите ли. Григор обича майка си. Това лошо ли е? Григор играе за българския флаг. И това ли е лошо. Вие какво направихте. Цял ден помия по форумите творите. Е това сте

Чудесни са, браво! Браво и на Григор за таланта и упоритостта му, и на майка му, че е успяла да го насочи правилно в развитието му, докато е бил малък. Браво и затова, че обича и уважава майка си!

Григор не е израстнал и тренирал в САЩ,а във Франция.

хубаво , и във Франция да е - не е врат ами шия! Събрали се техните собствени пари, и са го пратили и са го издържали там. Нито България има принос, нито български треньори, нито пък камо ли, българската среда. Кое не разбра? И какви претенции имате към него аз не мога да разбера? Ние имаме най-криворазбраното чувство за гордост и чест.. аман.

защо ми изтриха отговора на коментара не знам, но ще го напиша пак по друг начин - не е врат ами шия (дали е Франция или САЩ)! И България не е дала нищо като ресурс за израстването на Григор, нито пари, нито спортна среда, нито нищо. С какво е задължен той на България - аз лично не намирам за какво! И това е. Неговото семейство го е пратило и издържало с лични средства. Това е.

освен това се състезава за българския флаг. Знаеш ли?

да, което само по себе си му прави чест. Но нищо повече от него. Това го казвам, без особено чувство и емоции, нито омраза нито нещо негативно. Виж - за сестрите Малееви съвсем друго мога да кажа, ето с тях наистина можем да се гордеем. Ако ги сравним с Григор - те, а не той са типичните национални състезатели. Сега дори развиват школа, което все пак е похвално че правят нещо. p.s. модератора тук нещо ми върти номера. вероятно не е много съгласен с мен.

Хората намразиха Грифор заради 2 неща и нищо друго: 1: предава се без бой, показва непукизъм и незаинтересованост от това че го мачкат. 2: Много сериозни съмнения за продадени мачове и залози - нарочни паданя и даване на сетове и геймове. Това, второте е непростимо и хората се вбесяват - просто е срамно!

селянинът си остава селянин. Видно дори и от фейса,а за после ....

Григор и семейството му не трябваше ли сега да правят помен за една година от смъртта на дядо му, за който Григор така силно тъгува от миналата година? Рожденият ден на майка му може да бъде и юбилей, но дори да не е - какви по-силни причини от тези, да се види със семейството си и да почете любим човек? При участие на Джокович, Надал и Федерер беше много ясно, че на този турнир няма какво толкова да спечели. Травмата пък трябва да се лекува - вижте какво стана с Мъри. Изобщо, тази груба и негативна намеса в личните му проблеми не е повод за гордост от страна на критикуващите.

Живи и здрави.

Гордей се с мама им Берберян, че що имоти налапа... Е, заради България, за какво друго.

Ти даже лицата на децата не искаш да гледаш, а го критикуваш че си правел PR. Що за човек си? Жалък до нема и къде.

каквато и да е майка им , каквито и да се те , каквото и да са налапали - те са спортисти тренирали, обучавани и изсрастнали такива тук, в България. Както и Цвети Пиронкова. Каквито сме - такива сме.

Прилича на Десислава Иванчева

На какъв ли език говорят помежду си, всички знаем, че Грикол го мъчи българския.

баба Ники къде е?

продажник сребролюбец, а не родолюбец като Джокович, бяга от турнира в София, не участва в благотворителност като Бербо, само фустите гони

Човекат щом спонсорира тези домове ,има право да отиде там и да се порадва на децата!А ти нещастнико на какво си спонсор???

Какво по-хубаво от това да си на рождения ден на майка си?! Да я прегърнеш, да я целунеш и да си щастлив, че я имаш!

На любимиат ти руски език!!!

Я си говори в първо лице ,а не от името " на хората".Тъпи балкански комплексарчета мразят,при това не само Григор,те си мразят всеки успял повече от тях.И когато успелият българин се спъне мигновено го заливат с помия,при това с удоволствие.Че и за морал говорят.У нас няма нито един успял човек,нито един,който да не е оплют от световно неизвестни аутсайдери

Ти си просто Никой,за да учиш Григор къде да ходи и какво да прави.Никой!!

Изхвърлих си боклука, това брои ли се:)))???

Добре, че си на възсраст, на която, майка ти може да ти обърше мъжката сълза. Вместо баща ти да ти обърше един шамар и да ти каже: Стаягай се синко! Можеш! Още можеш! Утьо си, утьоооооо. Това твойто не е култура. А уткаджийство!

Да, нямам представа защо, но въобще не са ми симпатични, просто има хора, които те грабват и такива, които те отблъскват, тези са от вторите. Нищо лично спрямо Григор и резултатите му напоследък, той е най-успешният БГ тенесист.

Затова ще му тегля една патка

И той ли като Едип цар се е метнал на майка си?

Супер, той покрай Маша може и да го е научил руския, тъкмо ще се разбираме.

За майка му не е сигурно. Но виж, за часовника, дето го е наперил срещу фотографа съмнение няма. Сигурно бройка гони завалията колко пъти на месец трябва да покаже сахатя, зер инак са избегали спонсорете.

И като теб - нищо лично, но неграмотниците ме отблъскват.

сахатя... pone znaesh li kakak e?

мамино син4е...такьв е и на корта

Мъка, мъка ........ като видиш коментарите . С изключение на няколко . Се разбира защо никой не иска да седи в България.

включвам се пак, за да допълня - наша национална черта ни е бурно да обичаме и още по-бурно да отричаме... т.е. Или "ДАВАЙ ГРИШО", "ГОЛЯМ ГРИГОР", и т.н. или "хасковски каун, селяндур, к7рвар, мастия, некадърник чак до национален предател и враг и т.н.". Тука сте РАЗДЕЛЕНИ, на две притовоборстващи групи, както и във всяка една тема. Защо така? Защо сме такива КРАЙНИ ВЪВ СВОИТЕ ЕМОЦИИ, към един българин, успял в широкия свят, който и да е той. Според мен това са вредни емоции, например ако Гришо бие го превъзнасяме до небесата, ако пада - го плюем брутално. Липсва ни малко хладнокръвие, малко психическа устойчивост. Зтова е което мисля, и това исках да обясня в предишните си коментари.

Добър и признателен син. Чест му прави, че харчи част от приходите от реклама "на сахатя"(както драска един по-долу) да подобри живота на несретните деца. Много и по-богати от него и толкова няма да дадат. Да се стяга и да играе добър тенис оттук нататък.

Не го харесваме поради много причини, една конкретна причина е,инстаграма,не мисля,че му трябва инстаграм за да си показва живота.Той го има за да си прави реклама.Има много по-богати от него,дето не се показват ежедневно,за да може да се пише за тях.Затова и са уважавани, докато той не е уважаван от повечето.Има и други причини но това е причината поради която доста не го харесват.Един Джокович направи ресторант храни бездомници,нека и той направи ресторант и да храни бездомници и ще има много повече положителни мнения, в момента повечето мнения не са положителни.За Джокович, рядко има отрицателни мнения

Много самобвлюбен в себе си, мисли си,че като има пари трябва ежедневно да се показва,за да не губи парите и да се натрапва .Повечето известни са като него.Няма край натрапването и простотията им.Лошото е ,че има защитници които обвиняват в завист, и в това,че видиш ли бил постигнал много,не мисля,така дори и образование няма учил в спортно училище.Парите не са довод за успех в живота.Довод са, само за "влюбените" стари, домакини в него,не и за работещите млади учени.

А това в каква връзка е със статията

Седнали да коментират известното ни Хасковско същество Гришо. Поздрави от Кенана и ти желаем много щастие, здраве и късмет!