Паолина Петракиева представи новите тенденции в грима

Мисис България Паолина Петракиева представи най-новите тенденции в макиажа за новия сезон в стилна фотосесия за вестник "Преса".

Обратно в новината

Коментари - Паолина Петракиева представи новите тенденции в грима | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На нито една от снимките не видях аристократичен и максимално естествен грим.Жената е симпатична но много нацапотена.Естествения грим е естествен за да не личи,а тук крещи.

Прекрасна е :)

страхотна е, аман от "разбирачи" без работа, които само се заяждат за спорта!

Жената е много приятна и чаровна, но фотосесията с тези пимбяно-цикламени червила въобще не ми допадна.

И с воалетката снимките са страхотни, харесва ми тоъи стил, а гримът е наистина лек и нежен.

Гледам снимките и гледам в дясно "Великолепният век" се върти, стлистиката с розите е като от филма! Много оригинално и наистина стилно и приказно!

Тази "мисис" много грозна!

Ех, ама ще се Скършиш от злоба :D Уникална е!!!

и това е МИСИС БЪЛГАРИЯ??????????? грозотия!!!!още един крокодил!!!

Така е! А в последното предаване на Венета Райкова се появи една не по- малко грозна, също Мисис България :О Най - шокиращото е, че тя си е правила операции на носа и устата, гърдите и т.н., но продължава да е все така грозна ... Тези конкурси тотално се компрометираха с крокодилите, които коронясват!!!

Ти в ред ли си да сравняваш това красиво и естествено създание с онова изкопаемо същество при Райкова?!!!? Тази мисис е една от малкото заслужили короната си, поздравления за снимките!

Естествено хубаво момиче. Нещо рядко срещано напоследък. Харесва ми!

а знаете ли, че фирмата на съпруга й не е плащала заплати на работниците си от няколко месеца насам.

Много погрешна информация разпространявате, дали не е тенденциозно?!? Тук темата е друга и не виждам връзка? Работя за тях и да ви кажа по-съвестни работодатели не съм срещал, но имаха хората грешки в назначаването на некадърници, които сега си показват злобичката, ама това е нормално ;)

А вие знаете ли, че дори в момента господин Петракиев плаща заплати, отпуски и бонуси, които малко работодатели биха изплатили в тази криза! Той е един от най-коректните работодатели, заради добрите осигуровки взимах достатъчно пари по време на майчинството, след това уреди и детето ми в близка детска градина - затова само мързеливите и неблагодарни "работници" може да пишат подобни коментари! А по отношение на младата госпожа Петракиева - тя е страхотен човек и не виждм какво общо има това, че са я поканили за снимки, с фирмата им?! за рекламни снимки обикновено се плаща на модела! Злобните и лоши хора да си проверят информацията! Успех!

Няма как да не отбележа, че отдавна не бях виждал толкова приятни и очарователни снимки! Тя е пример затова че стилът не се купува и "запълва" със силикон - трябва да имш излъчване и класа, каквото днес видях в тези снимки!