Гришо накара децата в България да мечтаят: Тенисът и пет ползи от него

Тенисът поддържа здравословно тегло, предпазва от сърдечносъдови заболявания, укрепва мускулатурата и костите и още много....

Обратно в новината

Коментари - Гришо накара децата в България да мечтаят: Тенисът и пет ползи от него | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гадни, мръсни завистници, Григор е велик, и това го знае цял свят, и много го обичат, за сметка, на вас! Вие сте дришльовци с посредствения ви животец!

Уффф, не е спорт за всеки. Тренирала съм тенис и се отказах преди да мине първия месец от "спортната ми кариера". Ха ха. Успех на запалените по този спорт.

такъв невероятен фурор е генерирал Гришо у децата и хората на България, че като излязат тенесистите на текущия София Опън пред 30+ човека, чак и мен ме хваща срам Хем за тоя спорт пенис и сопола си не бих метнал То един фурор, едно чудо ти казвам - и тенесистите се оглеждат да не са дошли 2 часа преди мача на корта нещо...

От нивото на голфа. Не е лъжица за всяка уста. Гришо е случайност в него, поради таланта си. Бербер-ян е доказателство за социалистическия елитаризъм в спорта. Някога, Ботето построи нйдуваем.корт в Студентския град и ние, селянчетата студенти, ходихме да погледнем....къде на Батето му играят голо оро студентките. Толкова беше достъпен тениса за простосмъртните. Колкото и ЩОРЕКОМ.

Как мечтаят като не стъпва в България. Освен това прецака децата. Каза че ще играе в София и в последния момент си би камшика. Хаскьойски каун.

Абе, той децата може да ги накара да "мечтаят", ама визръстните сме наясно, че има мноого сериозен психически проблем, който не му позволява да реализира спортно техинечския си потенциал, който е уникален - по-надарен и от Джокович и от Надал, и от всичките, с изключение, може би, на Федерер.

ЕДИНСТВЕНИЯТ СЪС СЕРИОЗЕН ПСИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ, ВЕРОЯТНО НЕДИАГНОСТИЦИРАН И ЗАТОВА МНОГО ОПАСЕН!

Най-накрая едно напъпно субективно мнение. Много добре казано. Гриогор по техника и атлетизъм е топ 5 играч, но по психиката му беше за извън топ 50. Трябва да признаем обаче че напоследък играе страхотно и психически е много добре. Ако задържи това ниво на игра ( техническа и психическа) влиза в топ10 още след АО.

Духай Дришо !!!

ТЕНИС е полезен само за мъжете това е МЪЖКИ спорт кoйто изисква МНОГО СИЛА сиреч ТЕСТОСТЕРОН Ако искате малката ви ДЪЩЕРЯ да се превърне в АКТИВНА АГРЕСИВНА ЛЕСБИЙКА и да и порасне клитора като порасне значи трябва да запишете за ТЕНИС

май не си гледал женски американски футбол

Ето един болен човек

Не искам децата ви да стават дришовци.

ама ВЕРНО ли?